Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 10:51

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 68  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: HERO HQ - Hős Bázis
HozzászólásElküldve: 2012.02.24. 18:00 
Bionicle harcos

Igen, látott már így. Nézett is rám furcsán, bár nem csodálom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bár ami azt illeti, én is láttam már Ravent hétfőn, ébredés után. Olyankor ő se néz ki különbül, ami azt illeti...

Kép

Ami a külön poén, az az, hogy ilyenkor még forog is a... khm... Szóval a "szélkerék-frizurája". :lol: :lol: :lol:
Aztán véletlen betörte a gépek monitorjait a bázison a telekinetikus erejével. Mondjuk utána normálisan állt be a haja. Szóval Raven néha, reggelenként, sétáló természeti csapás tud lenni... :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.24. 19:09 
Kék Holló

Ez nem is olyan vicces. :evil: :evil: :evil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.24. 19:15 
Bionicle harcos

De az! :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.26. 07:27 
Mesemondó

Kép

Szia Raven!

Érdekelne, Nálatok milyenek a virágok ????

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.26. 12:22 
Kék Holló

Hát, ilyen egész biztosan nincs. Legalábbis én még nem láttam. :P
Lényegében nagyon hasonlóak, mit itt. Sok lombos fa, fenyők, bokrok, virágok...

Kép

Bár nem szoktam őket nagyon figyelni, mert nem is gyakran megyek ki. Én inkább az az otthon ülős típus vagyok. :P :roll:
Rózsa az van, azt tudom, mert egyszer kellett egy varázsporhoz. A többit meg név szerint nem tudom, nekem a fa az fa (oké, a fenyőt meg a lombos fát meg tudom különböztetni :lol: :lol: :lol: ), virág az virág, odáig már nem jutok el, hogy a nevét is tudjam... :lol: :lol: :lol:
Makuta jobb megfigyelő, ő biztos tudná. Ő még a saját hazája növényeit is tudja... :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.26. 12:24 
Bionicle harcos

Ha már felemlegetted, akkor tartok egy kis beszámolót a Bionicle lakta területeken honos növényekről. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.26. 12:24 
Kék Holló

Kellett megszólalnom... :roll: :roll: :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.26. 13:07 
Bionicle harcos

Akkor lássuk csak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Először is van a Morbuzakh. Ez egy növényszerű intelligens lény, amit még én hoztam létre. A prototípusa volt még a Karzahni növény (nem összekeverendő Karzahnival, mint sziget és Karzahnival, mint személy, aki egy őrült zsarnok). Ta-Metruban helyeztem el, ott kellett elkapnia a Matoranokat, hogy a Nagy Kolosszeumba juttassa őket, hogy ott Matoran tartályokba helyezzem őket és töröljem az emlékezetüket. Mindegy, hosszú történet. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Továbbá az egyik Nagy Kanoka Korongot is ő őrizte. Morbuzakh egyébiránt már halott, hat Matoran és a hat Toa Metru pusztította el a Nagy Kanoka Korongok egyesített erejével. Vörös színe volt.
Kép

Karzahniit pedig saját kezűleg pusztítottam el, mert a Morbuzakhnál értelmesebb lény volt és ellenem fordult. Kétszer kellet megölnöm, mert egy része túlélte az elpusztítást. Lila és kék volt. Az ő feladata lett volna meggátolni a Matoranok szökését Metru Nuiról. Ezt persze megtagadta és párszor át is húzta a számításaimat. Ezért kellett pusztulnia.
Kép

Van még a Thornax növény. Ennek az érett termését lövöldözik egymásra a Glatorianok, Skrallok és Csontvadászok, mert szó szerint kő kemény és tüskés. A túlérett verzió pedig robban így még félelmetesebb fegyver. Éretlenül meg a Csontvadászok megfőzik és egy irdatlanul büdös pörköltet csinálnak belőle. Undorító egy étel, de ők szeretik és megeszik. Különböző fűszerekkel meg kősóval ízesítik. Egészségükre...

A gyümölcs:
Kép

Maga a növény, terméssel:
Kép

Aztán van még az élő fű, ami a föld alá rántja a rajta átmenni vágyókat. Olyan, mint egy mocsár, csak sokkal rosszabb. Aki véletlen rámegy, azt megtámadja és megöli azzal, hogy élve a földbe temeti. Agresszív egy növény és nehéz megkülönböztetni az ártalmatlan növényzettől. Rendszerint pedig mire észreveszed, addigra már késő, mert már ránt a mélybe...

Igazából ez még csak a veszélyes növény szekció volt. Vannak még növények bőven. Fák, virágok, bokrok... Némelyik egészen különleges színű és alakú. Bár a nevüket nem tudom, mert számomra a veszélyt jelentő vagy fegyverkezésre felhasználható növények érdekesek. Hiába, egy harcos harcos marad. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Oké, vannak még hasznos növények, például a víz alatt lévő Veremben fellelhető hínár. Sok levegőt tárol, ezért az ott lakók ebből nyerik az életető levegőt. A többit annyira én se ismerem. :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.26. 13:12 
Mesemondó

Idézet:
Rózsa az van, azt tudom, mert egyszer kellett egy varázsporhoz.

Kép

Raven !

Hátha keversz még varázsport :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.26. 13:14 
Mesemondó

Makutaaaaaaaaa !!!

HaJOLJ MÁR LE !

Súgni akarok valamit :P

Ahol ezt találtam ,volt szép vörösrózsa is ,nem hoznál

ennek a drága kislánynak ???

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 68  Következő

Időzóna: UTC