Egyébként tegnap sikerült magamat megcsipetni egy méhével. Kint voltunk a kertben és mivel a nagyszemű szilvát szedni legegyszerűbben a fa megrázásával lehet így azt alkalmaztam. Én ráztam a fát, Nagymamám meg szedte a lepotyogott szilvát. Na igen, de a második rázásnál nem tűnt fel az ágon csücsülő méhe (gondolom az volt, nem is láttam, de a darázs nem gyakran szabja be a fullánkját) és persze, hogy belenyúltam (véletlen se mellé). Jól megcsípte a kisujjamat, ráadásul oldalasan szúrt így alig tudtam kihúzni a majdnem vítszintesen álló fullánkot, mert remegett az ujjam (A fullánk bentléte és az idegesség miatt). Aztán nagy nehezen sikerült, bár az ujjamat meg kellett fogni, amíg én kihúztam a fullánkot. Annyira nem fájt, bár nem kellemes. Hála a jó égnek, nem vagyok ezekre a kis dögökre alergiás. Ami jobban idegesít, hogy eléggé betagadt az ujjam (mégis csak egy mérges állat csípéséről van szó) így kicsit nehezebben mozog. De nem vészes, csak idegesít...
Akkor agyon is tapostam mérgemben egy darazsat ami épp egy legyet vadászott le. Bár nem ő volt és utólag már sajnálom is, dehát az indulat hevében az ember nem gondolkozik.