Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.12. 10:06

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3421 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 343  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.10.21. 19:49 
FórumDémon

Johnny Dess írta:
A 3D-st nem néztem, nem tudom, milyen. Nem is szeretném tudni.

Semmit sem vesztettél, borzalmas..... :angry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.21. 19:52 
Westernlovas

Szándékosan szoktam távol tartani magam bizonyos filmektől. A Terminátorból pölö csak az első, a második és a negyedik részt vagyok hajlandó nézni.
Jurassic Parkból is csak az 1-2, aztán a többi utánérzést nem. És hasonlók. Ínyenc vagyok. :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.21. 20:02 
Bionicle harcos

Ne is mond, hogy én hogy rühellem azt a barmot, aki kitalálta, hogy a harmadik részben legyen egy "fúúúú, még a T-Rex komát is lenyomó űberóriásgyík".

Hát könyörgöm, ez már szentségtörésnek minősül, amit a T-Rexek csináltak az első két részben azt egy tarajos borzalom se tudja túllicitálni. :angry: :angry: :angry:

Egyébként megnézném, mikor csap le egy félkegyelmű Spinosaurus egy Tyrannosaurust azzal a hosszú pofájával. Szerintem el se tudná törni a Tyrannosaurus Rex nyakát azzal a hosszú és vékony pofájával. :roll: :roll: :roll:

Hát könyörgöm, a zsarnokgyík időnként a Triceratops vastag nyakát is hazavágja, nem ennek a félkegyelműét, és nem is fogja a a nyakánál fogva legközelbbi fához vágni, hanem amint a szájába kerül szilánkosra roppantja! :wall: :wall: :wall:

Ezt egyébként nagyon "szeressem", amikor egy jó filmet annyira túl akarnak "űberelni", hogy teljesen elb@szarintják. :wall: :wall: :wall:

Például a Transformers 2-ben konkrétan idegrángást kapok az Autobot tesóktól. Hogy az melyik agypihent ötlete volt... :wall: :wall: :wall: :suprize: :suprize: :suprize:

Egyébként az Autobotikrek jelenlétével nincs bajom, de elég félkegyelműek és nagyon idegesítő a stílusuk meg hogy folyton egymást idegesítik (és egyben a nézőt is). :roll: :roll: :roll:

Egység, Kötelesség, Végzet!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Makuta Teridax 2011.10.22. 11:55-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.21. 20:14 
Westernlovas

Ne hecceld magad, kedvencedik seriffem, ilyeneken! T-Rex ügyben hiszek neked, hogy mit vágott haza a főgyík, és mit nem, elvégre elég öreg vagy hozzá, te biztos ott voltál, és láttad. :D Velem ellentétben. :D Egyébként amennyit tudok róluk, egyetértek nagyjából.
A Terminátort már a második résszel elcseszték, az egy zárt kör volt, a fénykép zárta be. De a második rész nagyon látványos, a harmadik felejtős, ne is említsük, de legalább megpróbálták zárni a kört a folytatásokkal. A negyedik részt Sam Worthington (Marcus) játéka teszi emlékezetessé. Csípem azt a csókát az Avatar óta.
Én képes vagyok úgy kiverni a fejemből filmeket, ha véletlenül megnézek olyan folytatást, amit nem kéne, hogy tényleg nem emlékszem rá. :D
Kérdésedre egyébként, hogy mikor csap le egy Spinosaurus egy Rexet? Amikor hollywoodi a rendező... :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.21. 23:28 

Seth írta:
Jajj, a kis Vuk, imádom... :hug:
én is :debil: :debil:
hű Makuta miket tudsz, csak úgy gúvadt megint a szemem ahogy olvastalak :shock:
Johnny éljenek a szobatiszta gyerkőcök és a biliproject :lol: :lol: :debil: :debil: :debil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.22. 08:38 

Johnny, így nem lesz számlálás....legfeljebb a buborékokról! :lol:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.22. 09:06 

Marcsikám, mik a hírek? Az érdekességeket oszd meg velünk, oké? :lol: :hug:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.22. 11:53 
Bionicle harcos

Egyébként utánanéztem és a mellső lábairól nem került elő lelet, csak hiányos csontvázak kerültek elő a két fajból (Spinosaurus aegyptiacus és a Spinosaurus marocannus), így akár valóban lehetett Baryonyx szerű a mellső lába. :oops: :oops: :oops:

Egyébként a T-Rex harcnál még mindig a zsarnokgyík nyerhetne, mert:

Idézet:
Nem tisztázott, hogy a Spinosaurus elsődlegesen szárazföldi ragadozó volt-e, vagy inkább halevő, amire meghosszabbodott állcsontja, kúpos fogai és magasan elhelyezkedő orrlyukai utalnak. Azt az elméletet, ami szerint a spinosauridák halevésre specializálódtak, korábban A. J. Charig és A. C. Milner a Baryonyxszal kapcsolatban vetette fel. Ez a krokodiloknál és a típuspéldány bordái mögött talált, gyomorsav által károsított halpikkelyek anatómiai hasonlóságán alapul. A spinosauridák faunájából ismert nagy halak közé tartozik az Észak-Afrikában és Brazíliában, a kréta időszakban élt Mawsonia. A spinosauridák táplálkozására vonatkozó közvetlen bizonyítékok az európai és dél-amerikai taxonoktól származnak. A Baryonyx egyetlen ismert példánya a gyomrában halpikkelyekkel és egy fiatal Iguanodon csontjaival együtt került elő. De egy Baryonyx egyed fogait egy dél-amerikai pterosaurus csontjába ágyazódva találtak, ami arra utal, hogy a spinosauridák alkalmanként a repülő archosaurusokra vadásztak. A Spinosaurus valószínűleg elterjedt és a táplálékválasztékra nem igényes („opportunista”) ragadozó volt, talán a grizzly medve kréta időszaki megfelelője lehetett, amely a halászatot részesítette előnyben, de kétségtelenül dögevő is volt, és sokféle kis vagy közepes méretű zsákmányt ejtett el.

A Tyrannosaurus Rex pedig minden, csak nem kis és közepes méretű állat. Hogy a Spino egy Ouranosaurust elejt (Afrikai Iguanodontia) azt simán elhiszem mivel az iguanadon afrikai megfelelője és Iguanadont a Baryonyx is evett. De ennél nagyobb állatokat nem hiszem.

Szóval még mindig fenttartom azt, hogy a Spinosaurusoknak nem sok esélye van a Tyrannosaurusokkal szemben...

(Átírtam az előző hozzászólást :roll: )

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.22. 13:34 
Mesemondó

Kép
Idézet:
Malacka írta :
Marcsikám, mik a hírek? Az érdekességeket oszd meg velünk, oké?

Mondjuk ,ezt??

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.22. 13:58 
Papírhajlító

Marcsika ez szép hír ha ezt olvastad.Köszönjük hogy ide raktad:) :hug:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3421 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 343  Következő

Időzóna: UTC