Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 23:05

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 499 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Szösszenetek - Újratöltve
HozzászólásElküldve: 2011.11.03. 11:42 
Bionicle harcos

Szerintem a zenekarból egy időre semmi se lesz, mert Sethet melegebb éghajlatra küldted. :lol: :lol: :lol:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.03. 17:02 

Johnny! Aznap este Seth beájult, így nem volt rá szüksége, de másnap reggeltől volt meleg víz...egész nap! :lovagol:

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.03. 19:03 
FórumDémon

Johnny Dess írta:
Tamás! Ez meg mi a motyó? :shock: Tényleg a könyv egyik részlete? :shock: Na ne máááár.... :lol: :lol: :lol:

És ha van valami közöm ahhoz a Johnnyhoz - mivel vannak kísértetiesen hasonló szokásaink - akkor tényleg kiszedhetted volna a szememből is, ami belement, hogy folyton kacsingatok. :lol:
Lindsayért meg azért kár lenne, ne fuldokoltasd túl gyakran a továbbiakban! :lol:
Ja, és van valakinél egy pézsé? Már nyáladzok is.... :o :roll: Pardon!
Mi van azzal a zenekarral, meg a részeges Kapitánnyal akkor? Meddig hagysz lógva minket?
Azt se tudjuk azóta se, lett-e időre melegvíz...

Makutának van igaza, ugyanis jópár napig még azon is gondolkodsz, hogy kirakass engem a házból. :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.03. 19:38 

FOTÓKIÁLLÍTÁS...

Kiállításon jártam. Fotókiállításon. Na, nem a két lábammal, hanem a szememmel. Egy kedves barátném egy kedves barátom képeinek nyitotta meg egyik este virtuális kocsmáját, mely azon az estén különleges hangulatba ejtett sokunkat. És biztosan állítom, hogy nem az italok legurítása miatt tátottuk a szánkat.

Sokat töprengtem azon, miként nyilvánuljak meg az élmény hatásáról.
Elemezzem a képeket egyesével? Ahhoz laikus vagyok. Írjak a vizuális benyomásaimról? Nem. Abban nem jönne vissza a valódi érzet, amit a képek látványa okozott. Emeljem ki a nekem tetszőket? Akartam....de órák múlva, miután újra meg újra végigsétáltattam a szemeimet a fotókon, már nem ugyanaz volt a sorrend. Ahogy agyam szenzorai az első futtatás után később nyugodtan ízlelték a látványt, úgy kerültek tolakodva a listára egyre többen. A képek alá íródott instrukció is változtatta lényegi értelmét szüntelen, miután többszöri olvasgatás után a témát segítettek megérteni, ezáltal beleláttatni mélyebben.

Hmm...a fotósunk aspektusai, szavai, érzelemvilága, szubjektív emlékei, esztétikai élményei, a kellem, misztikum, fanatizmus, a zseniális tudása.....mind-mind jelen voltak a kiállításon, nézelődésemnél. Mert számomra ezen emberi tulajdonságokkal érnek a képek, a fotók nagyon sokat. És lettek kedvesek azok is, amelyek első ránézésre nem indítottak meg.

A szakmai oldalról való megközelítés nekem nem megy....nem is próbálom, arra nincsenek szavaim. De érzelmileg megfogott, lenyűgözött először pár darab, később sok, végül mindet megszerettem valamiért.

Seth! Köszönöm! Szerintem még sokra viszed, ez a képességed elemi erőből fakad....

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.03. 19:42 
FórumDémon

malacka, ne ríkass meg... :hug:

Köszönöm. :pray:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.03. 20:51 
FórumDémon

Az a baj velem, hogy...

"Önző, egoista, érzékeny... A jelen és a jövő embere, nem tanul a múltból, átgázol bárkin, nem néz vissza. És amikor az utolsó pillanat is eljön, kettétöri őt lelkileg más fájdalma, amit tulajdonképpen ő maga zúdított rá, legyen az bárki is..."

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.03. 22:38 

ezt szépen írtad Seth :)
malacka te meg olyan gyönyörűen megfogalmaztad már megint az érzéseid hogy hű. Megölelgetlek :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 12:26 
Westernlovas

Seth írta:
Az a baj velem, hogy...

"Önző, egoista, érzékeny... A jelen és a jövő embere, nem tanul a múltból, átgázol bárkin, nem néz vissza. És amikor az utolsó pillanat is eljön, kettétöri őt lelkileg más fájdalma, amit tulajdonképpen ő maga zúdított rá, legyen az bárki is..."

Az a jó benned, hogy…

„Elfogadod a hibáidat, amire sokan nem képesek, és együtt tudsz élni velük. Más szemmel látod a világot, mint az emberek többsége, és képes vagy arra, hogy másokkal is másként láttasd. Talán ezért az égi ajándékért kell ilyen árat fizetned. Hiszen nemcsak az örömöd, hanem a fájdalmad is erősebb, mint másoké. Mégis nyújtod a kezed, és elég erős vagy hozzá, hogy megtedd, amit kell, és hogy szembenézz mindezzel. Ne feledkezz meg hát jó tulajdonságaidról sem! Mert azok is vannak számosan. És arról, hogy az igaz barátságot a próbatételek nem téphetik szét, csak megerősíthetik. Ha két kéz egyszer igazán és őszintén összefonódik…”

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Johnny Dess 2011.11.07. 16:42-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 15:08 

Hű Johnny, te is milyen szépet hoztál :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.07. 16:32 

Seth írta:
Az a baj velem, hogy...

Johnny Dess írta:
Az a jó benned, hogy…

Az a legjobb, hogy...

"...vagytok nekünk, nekem, itt, hibákkal, erényekkel, esendően, emberként....mindezekkel szeretve..."

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 499 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 50  Következő

Időzóna: UTC