Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 22:23

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 604 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 61  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Dühöngő szoba
HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 19:25 

Erika!

Az ötleteid szenzációsak szerintem. Mindenki ötlete örömet okoz, mert kis közösségünkben üdítően hat és emberileg is még jobban összekovácsol. A hobbyk, az utazások, az állatok, a mesék, a simsek, a kocsma, a lakberendezés stb. ....mind-mind alkalmat ad beszélgetésre, vidámkodásra. Csak amíg ezek valóságos személyiségek megnyilvánulásai, addig a szerepjáték egy más világ. Abba muszáj picit belelátni, hogy értsük. Mert úgy veszem észre, hogy nem mindenkinek van olyan kiváló képessége ráhangolódni, mint nektek, akik benne éltek már. Avatarok mögött valóban mi is szerepet játszunk, de mégsem bújunk más karakterbe. Szerintem nem kell túlbonyolítani a témát. Csupán idő kell ahhoz, hogy tiszta legyen a kép. Idő pedig van rengeteg (átvitt értelemben). Szóval ha a meglepetés egy kicsit összekuszálta is a szálakat, azért klassz lesz hamarosan, abban biztos vagyok. Remélem érthető vagyok.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 19:37 

Én annyit kérek csupán mindenkitől ha lehet :oops: hogy ha lesz egy új tagunk, akkor légyszi ne legyen titok hogy ki az, mert elnézést de régi dolgokat még nem hevertem ki (nagyon régi már, szerintem csak hárman emlékeztek rá) és bennem van még hogy esetleg rosszakaró vagy akárki más mászott erre és elég kedvetlenül bolyongok magam is addig amíg nem tudom ki van itt közöttünk, szóval ha valaki játszik akkor priviben azért megsúghatja szerintem hogy ő lesz az, nyilvánosban pedig megmarad az inkognitó :) , köszönöm :pray: :pray: :hug:
Legutóbb Jafarnál szorult össze a torkom és néztem hogy ki a fene az és mit akar vajon és reménykedtem hogy semmi rosszat, de hála az égnek hamar megláttam hogy mizu. :debil: :debil:

Az ötletek szuperek Erika, a szerepjáték emésztgetéshez nekem is idő kell, de az valóban van ahogy malacka írja, szóval amiket újonnan kitaláltál az jó szerintem :) . (Bár egyedül a Ssugi napokat hanyagolnám ha nem baj :oops: egyébként ma is az volt, megjöttem és mindenki megölelt az üdvözlet topikban :) :hug: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 19:56 
Westernlovas

Csilla!
Pontosan ezért akarok megszabadulni az avatáromtól. A tanyafórumon sikere volt ennek a játéknak, egy színfoltot jelentett. Itt azonban elnyom, nem találom mögötte saját magamat. Se szívtipróként, se nős emberként. Ez volt a gondom Tamással is. Mindketten megkedveltük a cowboyt, nem nagyon akaródzott elengedni. Vitatkoztunk is ezen. Fő érv volt az is, hogy mindenki szereti. Tévedés ne essék, én is, de itt nem érzem jól magam mögötte. Ezt pedig meg akartam oldani, mert amíg hellyel-közzel voltam fenn, annyira nem zavart, de most, hogy több időm lesz, és visszaáll a régi rend, mert nem fogok napi 12 órákat dolgozni, valami mást szeretnék. Valami ranch-félére azonban igény van, ezért jött a szeráj ötlete.
Ssuggi!
Nem akartam titokban tartani, kicsoda az új karakter. A leleplezés csak azért késett esetleg, mert még szerkesztgettem, két böngészőm volt nyitva, és az amúgyis lassú gépemmel nem tudtam azonnal felírni. De amikor pl. Minya jött, rögvest odaírtam neki, hogy én vagyok.
Nem akartam ekkora kavarodást okozni, mert ez okozta.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 20:41 
Bionicle harcos

Én is tartozom egy vallomással.
Felvetődött itt Raven kiléte. Jól van, bevallom én vagyok az.
Igen, hazudtam, tudom. Nem akartam felfedni a kilétét, mert még csak két napja van és a személységéről semmit sem tudtok és nem akartam, hogy rögtön Raven = Makuta legyen a felállás. Nem erre szántam. Mindegy hagyjuk...
Volt ennek magánjellegű dolga is. Mostanában nem vagyok a legjobb passzban. Erről mesélhetnék, de nincs kedvem.
Szóval eléggé padlón voltam, pár napja is. Olyan montonnak éreztem már az itt töltött időt is, meg úgy az egész napomat. Aztán eszembe jutott, hogy mi lenne, ha egy merőben új szerepet kipróbálnék itt a fórumon. Teljesen "be voltam sózva" az ötlettől. Viszont nem akartam, hogy tudjatok róla, mert úgy lehet máshogy álltok hozzá. Nem számítottam ilyen ellenszenvre... És nem akartam senkinek se rosszat, azt hittem nektek is tetszeni fog egy új szereplő. És az se elhanyagolható, hogy így elterelődtek a gondolataim és tegnap és ma is olyan szívesen jöttem ide és egész nap olyan jókedvű és felszabadult voltam, amilyen már régen nem. Pedig apróságról volt. Viszont most megint nem tudom, hogy kössem le a fölös energiáimat. Nincs semmi bajom Makutával, de betunyult a fórum, nem kerül olyan helyzetekbe ahol tud érvényesülni. Makutát inkább pörgésre, mívelt veszekedésre, esetleg harcra találták fel. Míg Raven lett volna az, aki jobban be tudott volna kapcsolódni a kevésébe karakteres eseményekbe is, lévén ő emberközelebbi, annak ellenére, hogy Azaráthi, tehát nem földi lény.

Viszont az nagyon meglepett amit észrevettem Raven szemein keresztül. Megváltozott a társaság, de nem kicsit. Sajnos nem jó értelemben. Teljesen udvariasan, tolakodás nélkül, sokkal higadtabban és bármiféle konfliktus nélkül mutatkoztam be. Mondhatni "bekéreszkedősen" jöttem, Makuta pedig anno "berobbant". És mégis mindenki Raven torkának ugrott. Most télelezzük fel, hogy nem Raven lépett volna ide, hanem egy "valós" ember, aki éppúgy egy kedves, jó társaságra vágyott volna, mint én is és ti is annak idején? Titeket letámadtak? Aligha... És ha bezárkózunk sose lesznek új dolgok az életünkben. Annak idején sokat vaciláltam a regisztálással kapcsolatban (a régi helyen). Nehezen léptem be. Nem bántam meg. És örültök hogy itt vagyok nem? Ha annak idején engem is letámadtatok volna tuti otthagyom a fórumot. És mi van, ha legközelebb is egy jószándékú ember jön? Elzavarjátok? Annak idején én se mutatkoztam be és még most sem teszem, de ennek egész más okai vannak. Ssuggi se tette. Akkor mástól miért várjátok el rögtön azután, hogy belép? Szerintem ti se bemutatkozással kezdtétek az ismerkedést. Előbb a jellem és utána a kilét. Így kéne lennie.

És egyébként meg nem kell mindig mindenről tudni. Egy regény és a titkok miatt érdekes, nem? Az élet izgalmas lenne akkor, ha tudnánk mi fog történni másnap? A válasz NEM.

Szóval itt nem csak Johnny/Erika és Én vagyok a ludas...

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 20:44 
Kék Holló

És most, hogy már tudjátok mennyivel jobb? Véleményem szerint nem sokkal. Viszont engem rohadtul sikerült lelomboznotok...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 20:51 

Én teljesen egyetértek veled :hug: :hug: :hug:
Pontosan így gondolom én is, hogy mindenkinek joga van az anonimitáshoz, ítéljék meg az itt betöltött szerepéről az illetőt.
Anno, nekem is voltak efféle élményeim odaát, de hála a természetemnek, megbirkóztam vele.
Úgy gondolom, nem kell mindenkiben a rosszat látni. Ez egy olyan kicsinyke közösség, ahová nem valószínű, hogy idegen bejut.
Egyenlőre ennyi.

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 20:52 
FórumDémon

Amikor létrehoztam a fórumot, nem véletlen volt cél a zárt közösség.

De megfeledkeztem a dologról, mert én végig tudtam, hogy Makuta mit tervez.

Elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam/megbántottunk, vagy megijesztettünk.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 21:06 

Értelek Johnny, oké :)
Amúgy szerintem nyugodtan tedd azt ami éltet, már azt hiszem megértettem hogy miért fontos ez a dolog számodra, nagyjából leesett, hogy nem kifejezetten a szerepjátékról van szó. :roll: :fejetv:
Az a lényeg hogy köztünk vagy és ha valami miatt valaki bőrében nem érzed jól magad, akkor arra voksolok hogy inkább ritkábban lássan Johnny fejét és Dózer citromait ( :lol: ) csak legyél közöttünk, megéri az "áldozat". :) Bár most látod gondolom, hogy többen veled együtt érezve komolyan vették az eseményeket, szóval akkor csak annyi ahogy malacka is írta hogy lehessen érteni hogy mikor mi történik, csak hogy képben legyen aki éppen olvasgat, már talán nem lesznek éles félreértések és ez jó, bízom ebben, hogy mindenki megnyugszik.:)

Közben Makuta beelőztél Ravennel együtt, meg többiek is. :)
Egy félreértés, mert nem írtam rendesen korábban :roll: , nem azt szerettem volna ha úgy tudok emberkékről hogy ki kicsoda hogy adatok alapján, elég nekem annyi is hogy pölö "x másodunokatesója" vagy "x" mondja hogy az én barátom és "y" netes helyről ismerem vagy mittomén és máris megnyugszom, ahogy páran itt tartanak egy bizonyos név felbukkanásától (mert ne felejtsétek el a malackával történteket :roll: ),úgy én is tarthatok másoktól esetleg :roll: csak erre értettem, de természetesen annyi bizalom van bennem hogy nem kell nevet meg ilyesmit tudjak és pont azért mivel többet én sem várhatok el annál amennyit én adok magamból.
A zárt közösség meg szintén malacka miatt lett elsősorban szerintem, aminek ahogy olvastam az elején többen is örültetek. :roll: :) Azon belül hogyne játszhatna mindenki, persze hogy játszhat hiszen fontos hogy mindenki jól érezze magát amögött a karakter mögött amit kitalált, de attól még mert megsúgja hogy ő az nem hiszem hogy ettől romlik bármi is, szerintem a társaság van olyan rugalmas hogy új karakterhez az elvárásoknak megfelelően áll hozzá. Szerintem itt a bizalom hiányzik mindenkiből, az új karakteresből hogy pölö "hátha nem úgy állnak hozzám hogy nekem jó legyen", másból hogy pölö "nem vagyok nagyon képben, de jó lenne mert nem értem, kirekesztve érzem magam", megint másból hogy pölö " már megint egy név akit nem ismerek, remélem nem valami kellemetlenkedő aki valahogy utánunk jött" (ez most pölö én is lehetnék :roll: :oops: ), szóval szerintem az alapvető probléma hogy nem bízunk egymásban, nem mondunk el mindent valami miatt, nem merünk leírni mindent valami miatt, valaki azért mert valami nem lesz úgy szerinte izgalmas (ezt írtad ugye Makuta :) ), valaki más miatt mert sorolhatnánk, mindenkiben van egy pici tüske , de az lenne a javaslatom hogy kezdjük el a dolgot úgy új lappal hogy mindenki ide kiírja magából hogy őt mi zavarja, én már leírtam korábban (remélem most már érthetően ( :oops: ) ), aztán megnyugszunk , megölelgetjük egymást, ezáltal is erősödünk szeretetben ( :) ) és ezentúl jobban odafigyelünk egymásra úgy hogy közben a saját jókedvünk is megmaradjon. :) Mit szóltok? :)

(Ne félj Raven, nyugodtan kiteljesedhetsz még ha most le is vagy lombozódva, még nem olvastalak el mindenhol, biztos jóhiszemű emberke vagy, Makuta amúgy is már túl sokszor kapott be engem, remélem neked nincs akkora szád hogy beférjek és nem izgatnak annyira a sütik :lol: :merleghinta: :debil: :debil: :hug: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 21:18 
Bionicle harcos

Már szorít az időm, úgyhogy válaszolni nem tudok, de holnap ha lesz időm mindenképpen. :)
Viszont ezt most így jó volt elolvasni, mert helyretett néhány dolgot. ;) :roll:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.09. 21:19 
Mesemondó

Sziasztok!

Véletlenül léptem most be ,mert szólni akartam ,hogy holnap vérvételre és dokihoz megyek,tehát nem holmi " duzzogás " miatt nem jelenek meg egyik fórumon sem a szokott délelötti órákban.

Idézet:
Amikor létrehoztam a fórumot, nem véletlen volt cél a zárt közösség.

De megfeledkeztem a dologról, mert én végig tudtam, hogy Makuta mit tervez.

Elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam/megbántottunk, vagy megijesztettünk.

Seth ! Próbáltalak hivni délután telefonon,mert úgy éreztem " elbeszéltünk " egymás mellett ,mikor a
hozzászólásomra válaszoltál,de nem vetted fel :fejetv:

Sajnos most irtad ki ,azt amit én akkor vártam !!!

Úgy tudtam ,hogy zárt közösségben vagyunk,ha ez továbbra is biztos lett volna ,

szerintem nem jutunk eddig .

Amit a legjobban bánok,hogy pont Makuta ,az akinek ez a mai nap leginkább fáj !

Én ,mindenesetre bocsánatot kérek tőle ,sajnálom ,hogy egy ilyen félreértés miatt szenvedett !!

Erika!

A szerepjátékokkal most sincs gondom ,amennyire egészségem engedte aktivan részt is vettem

benne .

De ,újra csak azt irom ,hogy Malackának ezekben igaza van!!!

Idézet:
A hobbyk, az utazások, az állatok, a mesék, a simsek, a kocsma, a lakberendezés stb. ....mind-mind alkalmat ad beszélgetésre, vidámkodásra. Csak amíg ezek valóságos személyiségek megnyilvánulásai, addig a szerepjáték egy más világ. Abba muszáj picit belelátni, hogy értsük. Mert úgy veszem észre, hogy nem mindenkinek van olyan kiváló képessége ráhangolódni, mint nektek, akik benne éltek már.

SSuggi elém irtál!

Nálad viszont ezt tartom " magaménak",ejtettem is el Neked pár napja egy megjegyzést,meg nem magyaráztam ,hogy miért érzem sokszor furcsán magam ezen a fórumon .

Idézet:
szóval szerintem az alapvető probléma hogy nem bízunk egymásban, nem mondunk el mindent valami miatt, nem merünk leírni mindent valami miatt, valaki azért mert valami nem lesz úgy szerinte izgalmas (ezt írtad ugye Makuta ), valaki más miatt mert sorolhatnánk, mindenkiben van egy pici tüske , de az lenne a javaslatom hogy kezdjük el a dolgot úgy új lappal hogy mindenki ide kiírja magából hogy őt mi zavarja, én már leírtam korábban (remélem most már érthetően ( ) ), aztán megnyugszunk , megölelgetjük egymást, ezáltal is erősödünk szeretetben ( ) és ezentúl jobban odafigyelünk egymásra úgy hogy közben a saját jókedvünk is megmaradjon. Mit szóltok?

Igen ,én is igy gondolom ,vagy tiszta lappal kezdünk ,vagy sehogy !

Ismét csak azt irhatom ,menjetek vissza a kezdetekhez,az ÜDVÖZLET topik első oldalaira ,ma én többször is átolvastam ,ott nem ezt igértük egymásnak!!

Mennem kell ,korán kelek!

Jó éjt Mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 604 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 61  Következő

Időzóna: UTC