Sziasztok!
Véletlenül léptem most be ,mert szólni akartam ,hogy holnap vérvételre és dokihoz megyek,tehát nem holmi " duzzogás " miatt nem jelenek meg egyik fórumon sem a szokott délelötti órákban.
Idézet:
Amikor létrehoztam a fórumot, nem véletlen volt cél a zárt közösség.
De megfeledkeztem a dologról, mert én végig tudtam, hogy Makuta mit tervez.
Elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam/megbántottunk, vagy megijesztettünk.
Seth ! Próbáltalak hivni délután telefonon,mert úgy éreztem " elbeszéltünk " egymás mellett ,mikor a
hozzászólásomra válaszoltál,de nem vetted fel
Sajnos most irtad ki ,azt amit én akkor vártam !!!
Úgy tudtam ,hogy zárt közösségben vagyunk,ha ez továbbra is biztos lett volna ,
szerintem nem jutunk eddig .
Amit a legjobban bánok,hogy pont Makuta ,az akinek ez a mai nap leginkább fáj !
Én ,mindenesetre bocsánatot kérek tőle ,sajnálom ,hogy egy ilyen félreértés miatt szenvedett !!
Erika!
A szerepjátékokkal most sincs gondom ,amennyire egészségem engedte aktivan részt is vettem
benne .
De ,újra csak azt irom ,hogy Malackának ezekben igaza van!!!
Idézet:
A hobbyk, az utazások, az állatok, a mesék, a simsek, a kocsma, a lakberendezés stb. ....mind-mind alkalmat ad beszélgetésre, vidámkodásra. Csak amíg ezek valóságos személyiségek megnyilvánulásai, addig a szerepjáték egy más világ. Abba muszáj picit belelátni, hogy értsük. Mert úgy veszem észre, hogy nem mindenkinek van olyan kiváló képessége ráhangolódni, mint nektek, akik benne éltek már.
SSuggi elém irtál!
Nálad viszont ezt tartom " magaménak",ejtettem is el Neked pár napja egy megjegyzést,meg nem magyaráztam ,hogy miért érzem sokszor furcsán magam ezen a fórumon .
Idézet:
szóval szerintem az alapvető probléma hogy nem bízunk egymásban, nem mondunk el mindent valami miatt, nem merünk leírni mindent valami miatt, valaki azért mert valami nem lesz úgy szerinte izgalmas (ezt írtad ugye Makuta ), valaki más miatt mert sorolhatnánk, mindenkiben van egy pici tüske , de az lenne a javaslatom hogy kezdjük el a dolgot úgy új lappal hogy mindenki ide kiírja magából hogy őt mi zavarja, én már leírtam korábban (remélem most már érthetően ( ) ), aztán megnyugszunk , megölelgetjük egymást, ezáltal is erősödünk szeretetben ( ) és ezentúl jobban odafigyelünk egymásra úgy hogy közben a saját jókedvünk is megmaradjon. Mit szóltok?
Igen ,én is igy gondolom ,vagy tiszta lappal kezdünk ,vagy sehogy !
Ismét csak azt irhatom ,menjetek vissza a kezdetekhez,az ÜDVÖZLET topik első oldalaira ,ma én többször is átolvastam ,ott nem ezt igértük egymásnak!!
Mennem kell ,korán kelek!
Jó éjt Mindenkinek!