Engedjétek meg, hogy én is örüljek malackának. A levelemre kicsi lett a bélyeg. Csak egy hét késéssel jött meg. Az éjjel bejártam a fórumot. Most Malackához fordulok.
MALACKA DE JÓ HOGY ITT VAGY!!!!!!!malacka írta:
Tádááááám!!!!!!!! Malacka megérkezett! Az örömöm határtalan, ezt nem hiszem el!!!! Ez mekkora ötlet Seth!!!! Visszaadtad az életkedvemet! Ezúton is elnézést kérek mindenkitől, mindenért.

A hiba az én készülékemben van, senki ne marcangolja magát semmiért, oké?

malacka írta:
Hát ha tudnátok, én min mentem keresztül napok óta,....nem tudom, mi történt velem, de hogy az őrület jelei kézzel foghatók voltak, az egyszer biztos! Mindegy, most ez a szétáradó nihil, ami körbevesz, hát ez nem hasonlítható semmihez! A barátságotokat sosem kérdőjeleztem meg, ezt azért remélem mindenki tudja!

olyan, de olyan boldog vagyok, nincs arra szó!!!!!!!!!!!!! IMÁDLAK BENNETEKET!

malacka írta:
Még egyszer utoljára kitérek erre a témára, aztán nem rágom tovább.
Szóval kicsúszott a lábam alól a talaj, elvesztettem a hitemet sok mindenben, nem volt önkontrollom, csak menni akartam, menekülni, kifutni a világból. A döntésem nem bánom, ugyanakkor szar érzés, hogy nektek mit okozhattam ezzel. Szórom a hamut a fejemre (ahogy Johnny mondaná), és elnézést, senkit nem akartam bántani, és még egyszer mondom, senki ne érezze magát felelősnek semmiben! Oké?

ááááá....csak kilencen írtatok elém!!!!!!!!!!!

(fejet falbaverő szmájli)
A mennyország vagy a pokolbeli belépőn ne törd magad, mindegy hovajutsz ha ott vár ez a csapat.
Köszönöm folytassátok tovább!