- Mit csinál a hacker a börtönben? - ??? - Letölti a büntetését.
A férj borotválkozik a fürdőben és morog magának: - A fenébe! Ezzel a borotvával még a nyakamat sem tudom elvágni! Az asszony beszól neki: - Beadjam a nagy kést?
Az iskolai előadáson odahajol az egyik szülő a másikhoz: - Maga szerint az a gyerek a bal oldalon fiú, vagy lány? - FIÚ! Méghozzá az én kisfiam! - Jajj, elnézést, nem tudtam, hogy Ön az anyja! - Az APJA vagyok!
A rendőr megállítja a szőke nőt: - Hölgyem, kérem a nevét! - Na de akkor engem hogyan fognak hívni?
Dévényi Tibi bácsi sétál a Balaton partján, amikor meglátja hogy a parton ficánkol egy aranyhal. Odamegy, visszadobja a vízbe, és már indulna tovább mikor megszólal a hal: - Na és a három kívánság?? Mire Dévényi Tibi bácsi: - Na jó, nem bánom... mondjad, mit kérsz?
Egy férfi bekerül az elmegyógyintézetbe. Kérdi az orvos: - Ön miért került ide? - Mert elvesztettem a szemüvegem. - És miért ide hozták? - Miért? Ide hozták?
Székely parasztbácsi telefonál a rádió kívánságműsorába: - Találtam egy pénztárcát, benne van 30.000 forint, 500 dollár és 30.000 euró. - mondja a bácsika. - Ez igen gratulálok, más nincs benne? - De egy névjegykártya, valami Kovács. Na, ennek a Kovácsnak szeretnék küldeni egy számot.
A székely meg a fia az érett gyümölcsöket szedik össze a kertben. A fiú megkérdezi: - Mi lesz ebből a sok gyümölcsből, édesapám? - Hát, ha anyád meggyógyul lekvár, ha nem, akkor pálinka.
|