Egy szöszi kiszáll a taxiból, majd megkérdezi: - Mennyibe kerül ez a kis furikázás? A taxis rápillant a taxiórára: - 2000 Ft lesz, kisasszony. A szöszi átnyújt egy ezrest, mire a sofőr: - De hát ez csak a fele, hölgyem! - Csak nem képzeli, hogy a maga részét is én fizetem?
Pistike meséli az óvodában az óvónéninek: - Képzeld, az én apukám havonta 300.000 forintot keres! - Nahát, az majdnem háromszor annyi, mint az én fizetésem – mondja az óvónéni. - Persze, de ő azért a pénzért dolgozik is, te meg csak itt játszol velünk egész nap!
Szőke nő mondja a barátnőjének:
- Megcsalt a pasim, és ezzel betelt a pohár! Elhagyom őt! - De mielőtt otthagyod, bosszúból nullázd le a bankbetétjét! - biztatja a barátnő. Egy hét múlva találkoznak. - Na, hogy ment? - kérdi a barátnő. - Jaj, ne is kérdezd. Egy fillérem se maradt, mire kifizettem a bankszámlahitelét, és nullára hoztam az egyenlegét...
Ha elhagysz, veled mehetek? Tanulok, mert a tanulásba fektetett energia meghozza gyümölcsét.......és mint tudjuk: a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
Ne vígy engem a kísértésbe, odatalálok magam is. A nők csak egyféle etikát ismernek. És ez a kozmetika! Javulni látom a dolgokat! Lehet, hogy valami fölött átsiklottam? Nem bánom ha az emberek a szájukra vesznek, csak kezdjék a se..emmel. Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam. Nem az a baj, hogy nyaking vagyunk a sz@rban, hanem hogy lötyögtetik!!!! Olyan memóriám van,mint a ....az a......mi is az a vacak? Játszunk lefolyósat........Dugulj el! Ha minden kötél szakad, akkor ne félj az akasztófától! " Nem szoktam vajas kenyeret kenni. Nálam ez már főzésnek számít. (graffity) " szerintem utáltak a szüleim. A kádban csak a hajszárítóval játszhattam. " Tulajdonképpen nincs is gravitáció, csak a Föld szívat minket. A házasságok az égben köttetnek! Ott ahol a viharok, a villámok,a tornádók és a jégesők keletkeznek! Diplomata az, aki meg tudja győzni a feleségét, hogy a szörmebundában vaskosnak hat. A szél a levegő azon része, ami siet. Ha mindenképpen fogyni szeretnél, egyél annyit amennyi jól esik,csak ne nyeld le. A férj és a feleség vásárolnak. A feleség megkérdezi a férjet: - Drágám, holnap lesz anyukám születésnapja. Mit vegyünk neki? Valami elektromos dolgot szeretne. - Mit szólnál egy székhez?
|