Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 10:53

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 190 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: LEGOzó - avagy minden ide ami LEGO
HozzászólásElküldve: 2011.12.03. 16:26 
Bionicle harcos

"Az irányító":
Na akkor veszek egy nagy levegőt és megcsinálom előről az egészet. :roll: :roll: :roll:
Makuta Teridax és Raven, gyertek. Újra meg kell írni a beszámolót és ehhez ti is kelletek. :roll:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.03. 16:43 
Főrémrímész

Várom a beszámolót!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.03. 18:05 
Bionicle harcos

Az írás érdekesebbé tételének érdekében Ravent és Makuta Teridaxot is megkértem, hogy fűzzenek hozzá néhány gondolatot. Nem csalódtam bennük, oltottak is rendesen szemernyi dicséret nélkül. Hát igen, várható volt... :lol: :lol: :lol:

Makuta Teridax véleménye félkövér betűs.
Raven beírásai pedig kékek.

LEGO kalendárium

Szóval már decembert ír a naptár, így időszerű egy adventi kalendáriumot előkaparni valahonnan. Ám mi van, ha valaki jobban szereti a LEGOt, mint a csokit és van kerete venni egy nagyobb készletet? Nos, akkor kell még pár zacskó, két doboz és a készletből kalendárium lesz. :D

Akkor lássuk az adventi kalendáriumot ala' LEGO őrült módra.
Muszáj? Elfoglalt Makuta vagyok, sok teendőm van még...
Szerintem nyugodtan lehagyhattad volna a LEGO jelzőt az őrült elől, mert néha az alap jelző is igaz. :lol:

Tehát mint említettem kell egy készlet a kalendáriumhoz.Túl kicsivel nem érdemes ezt eljátszani, mert nem lesznek tartalmasak a csomagok. Én a LEGO Ninjago Earth Dragon Defense (Föld Sárkány Védekezik) nevű, 2509-es készletszámú szettet választottam, bár bármilyen hasonló készlet is megfelelt volna. Nagy, tartalmas, jól elosztható és még akciós is volt ahol vettem (9290 helyett 7490 Ft). Már egy ideje szemeztem vele, most viszont megvolt a kellő alkalom a vásárláshoz. Mire december 24.-ét mutatja a naptár így fog kinézni:

Kép
Csak megjegyezném, hogy nem így fog kinézni. Nem fog MAGÁTÓL mozogni, követ köpni, a kasza sem fog fényleni és a sárkány gallérja sem fog zölden füstölni/lángolni/mi a fenét csinálni. Egyébként hátteret sem adnak a készlethez, mielőtt valaki elkezdené keresni...
Most őszintén, nem vagy te már nagy ehhez?! Ne nézzél így rám, csak kérdeztem...

Íme a doboz kibelezett állapotban.

Kép
"Zseniális kép". Telibe rávakuztál a csillogós dobozra. Csak gratulálni tudok...
Makutának igaza van. Ráadásul aznap amikor fotóztál egész nap sütött a nap. És nem volt SEMMI dolgod. De neked este kell fotózni...

Gyorsan lefotóztam az üres dobozt, a leírást, a zacskókat és a dobozkákat amikbe a készlet tartalma került.

Kép
Ezt így kár volt lefotózni... Az egész úgy van "odahányva". Ráadásul a leírást ferdén raktad oda. És nehezdre esett volna azt a dobozt talpra állítani ahelyett, hogy a mögött lévő füzetekből, könyvekből és ősérgi idióta Spongyabobos képregényekből álló kupacrnak támasztod?! És akkor azokról a nejlonzacskó rettenetekről nem is volt szó...
Azok komolyan Spongyabobos képregények?! Én a helyedben rég elégettem volna őket és még a hamujukat is szélnek engedtem volna. Mostantól vegyük úgy, hogy nem ismerlek...

A zacskók. A számokat remélem el tudjátok olvasni. :roll:

Kép
Egy újabb ahogy esik úgy puffanik kép. Bravó... Ráadásul a zacskók nagy részében nem is látszik rendesen a LEGO. Ennyi erővel diót is rakhattál volna beléjük. Úgyse venné senki se észre...
Ennél rondábban nem tudtál volna írni? A huszonnégyesben a kettes meg a négyes nem is egy síkban fekszik, ráadásul az előbbi nagyobb is, mint az utóbbi...

A figurákat és a földkaszát tartó kőlétesítményt tartalmazó zacskókat is lefotóztam.
Ebbe most nem tudok igazán belekötni. Ja de mégis! Miért nem raktad egyféle dolgokba a LEGOt? Mi? Hogy nem volt otthon egyféle zacskóból elég?! Előre kellett volna gondolkozni...
Elég ízlésdefektes lehetsz, ha ilyen csontvázas hülyeségekkel játszol...

Az alkatrészes dobozkák.

Kép
Fúúú, de ferdén fényképezted róla. Te, tisztában vagy mi az az egyenes? Tudod, az egyenes az párhuzamos a fényképezőgép hátulján lévő "látókép" két oldalával, aljával és a tetejével...
Kihúzhattad volna Paintben a dobozokon lévő ráírásokat. Ez így majdnem reklám...

A dobozokban egy elválasztó biztosítja, hogy a két nap alkatrészei ne keveredjenek. :)

Kép
Most már a talajhoz viszonyítva is "kancsal" a kép...
Nehezedre esett volna azt a leírást és a másik dobozt két-két centivel odébb rakni?! Így ritka ocsmány a kép...

A két napi alkatrészadag. :D

Kép
Most tényleg képes voltál azért kivenni az elválasztót, hogy azt kiszedve egybe ömleszd majd újra visszarakva ismét elválaszd az alkatrészeket?! Nooooooooorrrrrrrrmmmmmááááááááááááállllliiiiiiiiiiiiiiiiisssss???!!!
No comment...

Az elválasztó oldalról.

Kép
Erről beszéltem... Még mindig ferde a kép...
Kattanjál már le a doboz témáról, mert telekinetikus erővel felemelem és a fejedhez vágom. ÉS NE MOND, HOGY NE LEGYEK IDEGES!!! Majd ha abbahagyod a dumálást és a fényképezést, akkor majd nem leszek ideges...

A dobozon két szám jelzi, hogy két napnyi alkatrész van benne.

Kép
Az első viszonylag síkban egyenes képed. Nehéz szülés volt, de csak sikerült... Viszont a talajhoz képest bedöntötted a fényképezőgépet, így összeségében megint ferde lett a kép...
Mondom, kihúzhattad volna a ráírást. Ha ebben franciasaláta van, akkor edd meg, aztán rájössz, hogy nem... Most mi van?! Ne nézzetek már így rám fiúk, jó?

Éppen belefértek a zacskók a dobozba. :)

Kép
Nem fértek bele, csak beleerőszakoltad őket... Nézd már meg mennyire púpos a doboz oldala!!!
Mikor végzünk már? NAGYON UNOM már ezt az egészet...

A kis alkatrészes dobozok és a nagy doboz, benne a zacskókkal.

Kép
Itt is látszik mennyire tele a doboz...
És ahogy Makuta mondaná: "Megint nem egyenes a kép"

Ennyi volt a kalendárium előkészülete.
Végre összeszenvedtük...
Főleg én szenvedtem meg, de igen, végre vége...

Hamarosan folytatom a December 1.-jés képekkel. :D
Na neeeeeeeeee...
NE MERÉSZELD!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.03. 18:14 
Főrémrímész

Jó a naptár! Ne hagyd magad kizökkenteni. A kibicek csak azon mesterkednek. Lassan eltelt egy hét. Mire jutottál az össze szereléssel?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.03. 18:25 
Bionicle harcos

A december 1-et sikerült csak, tegnap meg ma nem volt időm. Majd holnap bepótlom. :roll:
Nem hagyom magam kizökkenteni, bár próbálkoznak rendesen. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.03. 18:29 
Főrémrímész

Helyes! Naponta fényképezd a készülő művet és a végén össze rakjuk egy gif képpé.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.03. 18:54 
Papírhajlító

Ez az Makuta jól csinálod várom a végeredményt:))))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.03. 19:01 
Bionicle harcos

December 1

Akkor folytatnám a beszámolót. :)
Remek...
Csak kerülj a kezeim közé. Akkor megtudod milyen, ha ideges vagyok. :twisted: :twisted: :twisted:

Íme az 1-es számozású zacskó. A készlet eredeti zacskója, amit visszagemkapcsoztam, miután a kellő darabok kerültek bele.

Kép
Na erre kíváncsi leszek.
Én nem...

Gyorsan feszabtam a zacskót, a eredmény a képen látható.

Kép
Gondolom az esztétikus fotó, mint fogalom ismeretlen számodra...
Ráadásul homályos a kép...

Az elemek sorba rakva.

Kép
Ez már egy fokkal jobb. Na ugye, tudsz te, ha akarsz!
Fúúúúúj, de ocsmány egy figura lesz ez!
Raven, elárulom, hogy az a lényege, hogy ocsmány legyen. Miért, jobb lenne valami szépfiú a csonti-csóka helyett? Azt meg sajnálnád, ha gonosz lenne...
Na jó... Most az egyszer igazad lehet...

Összeraktam. Egy csontvázkart plusszba adtak.

Kép
Gondolom azért, hogy ha az egyik kezét levágják, akkor elővegye a tartalékot. :lol: :lol: :lol:
Vagy csak gondoltak a hülyegyerekekre, akik elhagyjhatják az ilyen kis darabokat...

Összerakva a Makuta által "csonti-csókának" nevezett figura, Wyplash.

Kép
Egyre közeledsz az erkélyajtóhoz...
Igen, mert alig volt fény.
Elég agypihent lehetett, aki ilyen nevet talált ki. Wyplash...

Wyplash fegyvere, egy ferde szabja.

Kép
Nem mintha nem láttuk volna... Ennyi erővel az összes alkatrészt lefényképezhetted volna külön-külön...
Ne adj neki ötleteket!!!

Wyplash kicsit közelebbről, fegyver nélkül.

Kép
Most esik csak le, de miért van rizskalapja ennek a nyomorultnak?! Fél, hogy napszúrást kap?! Amikor már meghalt... Szegény erős fáziskésésben szenved. Miután már BELEGHALT gondol arra, hogy a napszúrás veszélyes... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az még hagyján, de miért van ágyékkötője?! Úgy értem mit szégyell? Ez épp olyan, mintha a fejnélküli lovas kalapot hordana...
És tényleg! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A csontvázunknak van a fejében egy kukac. Várjatok, mutatom:

Kép
Akkor már értem a rizskalapot. A "fejikedvencét" (ha már házikedvencre nem futja) védi. Ravennek igaza van, tényleg eléggé pihent volt agyilag a tervező.
Nem elég, hogy ez a töketlen izé ágyékkötőt hord, de még bogaras is...
A giliszta mióta bogár???
KÉRDEZTELEK???

A végére Raven kezdte elveszteni a türelmét és kiélte az idegességét szegény csontvázon...

Kép
Homályos a kép... Viszont a helyedben most abbahagynám a beszámolót, mert lehet a következő te leszel...
Ez valóban így volt, a végére már eléggé feszült voltam. És akkor még örülj, hogy nem te kaptad meg a magadét. :twisted: :twisted: :twisted:

Ennyi volt mára, remélem tetszett.
Nekik biztos, nekem már kevésbé...
Én meg remélem, hogy nem. És azt is, hogy ez volt az utolsó ilyen beszámoló. :twisted:

Holnap folytatom, ha minden jól megy.
Azt hiszem nem mondok semmmit se.
Már meg sem lepődök ezen...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.03. 19:08 
Főrémrímész

Taps Taps. Nem kis munka de érdekes. A KOMMENTEK ÉS A FÉNYKÉPEZÉS EGYÜTT KI TÖLTÖTTÉK A DÉLUTÁNT.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.03. 19:24 

Makuta! Ez a kis előadás nagyon aranyos! :lol: :pray: Jópofa a párbeszéd. És micsoda türelem! Hmm...le a kalappal (na nem a kukacos rizzsel) :lol: :lol: :lol: :hug: Én is várom a folytatást, tetszik. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 190 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Következő

Időzóna: UTC