Csatlakozott: 2011.08.25. 11:57 Hozzászólások: 1765 Tartózkodási hely: Budapest
|
drága mindenki nehezen kezdek neki,bár már régóta bennem bujkál,csak attól félek megbántok valakit.isten bizony nem áll szándékomban,higgyétek el. szeretek és szerettem ide jönni a mi rejtett helyünkre,de megváltoztam vagy nem is jó szó...kezdem inkább..sok minden amivel itt találkozom,nagyon hasonló a tanya fórumhoz.sok topik lett,végig olvasni én nem is tudom,mert akkor veletek nem lehetek,amiért ide jöttem.eleinte igen,egymás szavába vágtunk,de én határtalanul élveztem.azt éreztem,igen együtt vagyunk újra.de utóbbi időben ezt nem érzem.egymásnak nem is tudunk válaszolni,mert mire válaszolnék,rég nincs ott senki.én amúgy egy öreg házicica módjára,nem tudok lépést tartani,ki hova is száguldott el.ezzel nem azt mondom ti ne tegyétek,ez csak én érzem így.juszufka nekem egy kicsit a mentsváram,ha jövök mindig megpróbál szóval tartani,játékokat talált ki és a párom is virtuálban velem lehet.nagyon jól esik,köszönöm.én a tanya fórumra is ritkán megyek,bevallom ha mégis,akkor összesen 3 helyre megyek már csak.visszatérve ide,itt is vannak persze ahova szívesen megyek,gondolom a hsz.ben látszik hol is vannak.nem akarok ezzel kritikát gyakorolni,nincs hozzá se jogom se indokom.szűkszavúan annyi,hogy hiányzik a "személyes"kapcsolat,1-2 perces jelenlét háááááát,úgy vagyok vele,jó tudni,ha jól van aki ritkán jön.hát most kicsit tovább voltam ennél jól vagyok,gyorsan telnek a napjaim.megszokni sosem fogom azt hiszem az új helyet,de ez van.nehezen váltok amúgy is,én már csak ilyen vagyok és maradok.most búcsúzom,remélem azért kiérzitek mit is szerettem volna leírni,bár a szó most nem dől belőlem úgy ahogy szeretném.hiányoztok a minden napjaimból,malacka drágám rád mindig gondolok,ahogy a "csizmáddal"közlekedsz és remélem már a nevetés sem okoz gondot mármint a bordád nem tiltakozik már.nem említek most neveket,hisz mindenki közel áll hozzám,így maradok szeretettel a ti minyacicátok,minitigrisetek nem ígérem mikor jövök,de jönni fogok az biztos,hisz a leírtak ellenére jó itt veletek.puszi mindenkinek:minya
|
|