Juszufkám, drága Évikém! Hidd el, tiszta szívemből mondom, nem zavar a másik fórum emlegetése, esküszöm az életemre!
Már régen megtaláltam itt veletek az örömöt, és a sokszor nyomott hangulat ellenére sem bánom, hogy itt lehetek! Mert nem a másik fórum hangulatát akarom itt klónozni, hanem örülök az itt lévő lehetőségeknek! És mivel különböző emberkék vagyunk, különböző természettel, dőreség lenne azt várni, hogy soha nem lesz nézeteltérés, és minden mindig rózsaszín maradhat! Nem! De ez nem baj! Ennek a zárt közösségnek természetes velejárója, hogy hullámzik a kedélyállapot, néha leül, aztán újra belendül. Nincs ezzel semmi baj.....az a baj, hogy előttünk lebeg annak a régi, soha többé nem ismételhető dilibrigádos, világot rengető egy évnek az összes szépsége, emléke, és amíg nem tudunk elvonatkoztatni attól, addig gátol minket az előre tekintésben. Ez az én véleményem! Én is álmodom sokszor élesen a régi dolgokról, ne higgyétek, hogy nem! Nosztalgiázom szinte minden nap azokról az időkről! De elengedem, szép emlékként őrizve és nem akarom itt erőszakkal újra alkotni! Mert ez itt egy másik világ!

Viszont az eltelt időben én emberként kezdtem kötődni hozzátok, nem csak virtuális avatarként. És ennek a helynek ezért örülök személy szerint....