Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.26. 23:24

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 102  Következő

Érthető a topik saját szabályzata? (első oldal)
Igen 88%  88%  [ 7 ]
Nem 13%  13%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 8
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beszélgetős szoba
HozzászólásElküldve: 2011.12.11. 16:29 
Papírhajlító

minyácskám én veled értek abban egyet, hogy nagyon sok topikunk lett.
A létszámunk 15 fő ha mindenki itt lenne.Szerintem is sok ez így nem tudunk rendesen beszélgetni szét aprózódik a mondani való .Ebbe is írunk valamit a másikba is és keresgélhetjük ki hol válaszolt.Tényleg élvezetes volt amikor egymásba irkáltunk mert mindenki egyszerre akarta meg válaszolni a kérdéseket:)) és ez olyan vicces volt.
Mostanában nincsenek ilyen jó kis szó csatározások sőt alig kukucskál be valaki és már megy is tovább.
Na most én is le írtam a véleményem.
Bár én nem tűnök el csak reagáltam minya cicus levelére.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.11. 16:32 

:shock: :shock: :shock: Ezt nem hiszem el! Hát ennyi? Tudod, Minyacica, ha egy héten (vagy hónapban) egyszer benéznék három percre, akkor minden bizonnyal igen kevés esélyem lenne a barátaimmal találkozni....mert a barátságokat ápolni kell...különben véget ér. És ez mindkét félen egyformán múlik szerintem. És nem értek veled egyet abban, hogy ez a fórum kezd hasonlítani a másikhoz, mégha vannak ugyanolyan témák, sem! Ez teljesen más, már megszületésekor is tudtuk...és ha olyan elvárásokat, olyan heves lendületet várunk itt, mint anno odaát volt, (16 kontra kb.100 ellen) akkor magunkat ámítjuk! Ezért senki nem hibáztatható! :? :roll:

Egyébként miért kell bármihez is hasonlítani? Miért nem lehet ezt a fórumot elfogadni olyannak, amilyen? Ha szeretünk itt lenni.....együtt....mégha ritkábban is....de "látva", követve egymás nyomait, betekintést nyerni egymásba.....néha összeverődni.....panaszkodni, vagy vihogni....hmm....én nem értem! Persze, ha szeretünk itt lenni. Ha nem, az más. Akkor menni kell.....mert kényszerből nincs értelme, ebben igazad van..... :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.11. 16:40 

juszufka54 írta:
nagyon sok topikunk lett. így nem tudunk rendesen beszélgetni szét aprózódik a mondani való .Ebbe is írunk valamit a másikba is és keresgélhetjük ki hol válaszolt.

Ezt sem igazán értem....Juszufka! Hát mit csináltunk régen a másik fórumon? Nem ezer topikba rohangáltunk ezerfelé egymás után? Hmm? :fejetv: Kertek, offok, játékok, pontozás, kunyhó, kocsma, ranch, mese....soroljam? Itt a beszélgető szoba.....nem nagyon ír senki semmi beszélnivalót, pedig a "rendes" beszélgetésre született......jaj, nem értelek benneteket, komolyan. Sajnálom. :( :( :( :(

Mondhatjátok, hogy azért nem értem, mert már nem járok a másikba. Lehet. De amikor idejöttünk, hasonló volt a "panaszunk" az ottani dolgokra! Már elfelejtettétek? Hmm? Mégis azzal hasonlitgatjátok! Pedig tőletek tudom, hogy a régi fórumon sincs nyoma sem annak a régi pörgős hangulatnak, amire vágytok! Akkor mi a baj? Ha az a korszak lezárult, miért nem lehet elfogadni ezt az újabbat? Főleg, hogy mi, az ősi magok itt együtt vagyunk? Állítólag barátok....elnézést, kifakadtam....de nem törlöm! Mert ezt érzem! :(

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára malacka 2011.12.11. 16:49-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.11. 16:45 
Papírhajlító

Malacka én nem a másik fórumot akarom és én nem is emlegettem.
De amikor el kezdtünk ide járni erre a mi kis titkosunkra nem volt ennyi topik én csak erről beszéltem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.11. 17:02 

Juszufkám, drága Évikém! Hidd el, tiszta szívemből mondom, nem zavar a másik fórum emlegetése, esküszöm az életemre!
Már régen megtaláltam itt veletek az örömöt, és a sokszor nyomott hangulat ellenére sem bánom, hogy itt lehetek! Mert nem a másik fórum hangulatát akarom itt klónozni, hanem örülök az itt lévő lehetőségeknek! És mivel különböző emberkék vagyunk, különböző természettel, dőreség lenne azt várni, hogy soha nem lesz nézeteltérés, és minden mindig rózsaszín maradhat! Nem! De ez nem baj! Ennek a zárt közösségnek természetes velejárója, hogy hullámzik a kedélyállapot, néha leül, aztán újra belendül. Nincs ezzel semmi baj.....az a baj, hogy előttünk lebeg annak a régi, soha többé nem ismételhető dilibrigádos, világot rengető egy évnek az összes szépsége, emléke, és amíg nem tudunk elvonatkoztatni attól, addig gátol minket az előre tekintésben. Ez az én véleményem! Én is álmodom sokszor élesen a régi dolgokról, ne higgyétek, hogy nem! Nosztalgiázom szinte minden nap azokról az időkről! De elengedem, szép emlékként őrizve és nem akarom itt erőszakkal újra alkotni! Mert ez itt egy másik világ! :? Viszont az eltelt időben én emberként kezdtem kötődni hozzátok, nem csak virtuális avatarként. És ennek a helynek ezért örülök személy szerint....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.11. 19:32 
Bionicle harcos

Khm... Nos... Nem szeretnék senkivel se vitázni, de azért a véleményemet én is leírom.
Alapjában Malackával értek egyet. Ezt a fórumot nem a régihez kell hasonlítani. Az a múlt, ez meg a jelen.
Én se járok már régen a másikba. Miért? Mert mindig is voltak fenttartásaim azzal a "nyitott" fórummal.
Persze hiányzik néha nekem is a dilibrigádos "hülyéskedés" vagy minek nevezzem. De az egy lezárt korszak. Nem sírom vissza. Miért? Mert ez a fórum ugyan így elvett valamit, de adott cserébe sok mindent. Felsorolás szinten:

- Itt csak a "mag" van jelen, nincsenek kellemetlenkedők és "töltelékemberek"
- Nyíltan tudunk beszélgetni. Sok mindent oda hosszas hezitálás után írtam és sok mindent kitörölnék visszamenőleg. Annak már mindegy, de itt nem kell félnünk, hogy illetéktelen is elolvassa. Emlékezzetek csak az első itten kiírásomra, amikor leírtam az eddigi "életrajzomat". Sokkal bizalmasabb volt. Ott csak morzsákból ismerhetettek meg itt viszont ki merem adni magam.
- Itt is lehet jókat mulatni. Csak sokszor nem ér rá sok ember. Ott is volt pangás nem is egyszer, ha emlékeztek...
- Nincsenek korlátok. Mindenki önmaga lehet. Nekem ez a kiteljesedés hozta be az "új tagot", Ravent. Johhnyból meg Jafar lett, Juszufka a Simseket vette a kezébe, Seth adminisztrátorként láthatja el az ottani "moderátorságát" még széleskörűbben. De még sorolhatnám tovább...

Szóval nem értem. Tényleg. A sok téma pedig csak azért lett létrehozva, hogy azért a mondanivalónknak legyen valamilyen rendszere. Most őszintén, jobb lenne egy 1600 oldalas "mammuttopik" Beszélgetés néven? Nem hiszem...

Most hirtelen ennyi. Ha még eszembe jut valami akkor írok...

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.11. 19:42 

Makuta, a véleménye, gondolata mindenkinek fontos, aranyos vagy, hogy megtisztelsz vele minket. :hug: Egyetértenünk sem kell mindenben, hisz nem vagyunk "egy kaptafáról" valók.
Annak meg különösen örülök, ha a problémákat nem privátban írogatjuk egymásnak. Mert így világosan látszanak a miértek. És ez még fontosabb egymás megértéséhez, elfogadásához.
Minyacica érveit is elfogadom, annak ellenére, hogy most még felfoghatatlan a miértje. Éppen ezért mindig várni fogom, hátha egyszer majd hiányozni fogunk neki...és ideugrik a bársonyos cicatalpacskáival. :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.11. 21:05 

sziasztok,most jól megkavartam a szart,pedig távol állt tőlem.elolvastam mit írtatok,de közel sem erre gondoltam drága malacka.én nem hasonlítás illetve a régi fórum hiányára utaltam,hisz oda is el lehet bármikor menni vagy így vagy úgy aki akar.én ott sem szambázok és nem szambáztam sosem.persze loholtam utánatok,de itt is azt teszem.csak én pusztán arra gondoltam,hogy pl. a krimóban innék valamit valakivel,oké menjünk és sehol senki.azt is írtam ez nem kritika,semmi ellenvetésem akár 1000 topik ellen sem,bár ezt hülyeségnek tartom személy szerint.mármint az 1000-nek,még mielőtt félre értitek.Makuta drágám én nem írtam olyat,hogy csak beszélgetős topik legyen.és igen,itt valóban írhatunk magunkról bátran,idegen nem fogja látni.én is sok mindent törölnék odaát,de megtörtént és elfogadom.most én is sokkal érzékenyebben fogok fel dolgokat,ha tetszik ha nem Feri halála is közre játszik bevallom.nem ismerhettem annyira,hogy ezt indokolni tudnám,de általa az én fájdalmam sokkal jobban felerősödött,újra élem.talán emiatt is írtam félreérthetően.hiányzik nekem mindenki és nem azért nem jövök,mert nem muszáj és igen akár le is léphetnék,de akkor elveszítenék a lelkemből egy olyan dolgot,amit nem itt kaptam,de itt lehetünk együtt.mármint,ahogy ti mondjátok:a mag.malackám,amíg élek,te tudod a legjobban,mennyire ragaszkodom hozzád és ssugihoz.úgy gondoltam nem kell bizonyítanom.sorolhatnám: Misi,Johnny illetve Jafar,Lunci,Marcsikám az aranyszívű mesemondó,juszufka,Makuta,Seth,mind mind a lelkivilágom lámpásai vagytok.jaj,minél jobban magyarázkodom,annál jobban belekeveredek.nem akarok magyarázkodni,hisz csak "beszélgetünk".igaz valószínű egyedül,mert mire leírom mit is szerettem volna,addigra már senki nincs itt.nah,egy szónak is száz a vége,jönni akarok és majd hülyére iszom magam valakivel,vagy egyedül és vigyorgok majd a beszólásaitokon,bár nem ebben a topikban.úgy hiszem ide most írok ennyire megzuhant állapotban utoljára.inkább vedelek,persze virtuálisan és be-be nézek itt ott,ha lesz itt valaki.most ebből a topikból búcsúzom tőletek és ne haragudjatok,ha csalódást okoztam. :pray: :pray: :pray:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.11. 21:09 

Itt vagyok, olvaslak, el ne menj!!!!!!!!!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.12.11. 21:14 

Minyacica, ne magyarázkodj, nem kell itt. Értünk, értjük.....de idő kell, amíg megrágjuk az olvasottakat, ne rohanj máááár!!!!
Alig hagysz időt!!!!! Nyugi van! Semmi baj, majd jössz, ha úgy érzed, én titkon reméltem, hogy ez nem egy búcsúlevél lesz. És tényleg úgy lesz jó, ha akkor jössz, amikor te akarsz, és nem akkor, amikor mi mondjuk. Épp az a jó itt, hogy ezeket meg lehet beszélni, érted már????? :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 102  Következő

Időzóna: UTC