Nem jó ötlet. Nagyon nem...
Na tegyük fel, hogy sikerül. És azt is, hogy Makutának találunk egy testet. És akkor? Nekiküldjük ez ellen?
Gondolj már bele picit... Darkener birtokolja Makuta régi, mesterien használt Árnyerejét, az új Fényerejét és az én erőm is nála van. És ki tudja, azóta még milyen erőket kebelezett be. Napról napra erősebb. Hátrakötött kézzel és becsukott szemmel összezúzná Makutát, úgy fél perc alatt.
Oké, ne legyünk borúlátóak. Tegyük fel, hogy valami csoda folytán Makuta legyőzi. És akkor? Hogyan öli meg? Darkener tulajdonképpen nem is él. Hogy ölsz meg valami olyat, aminek nincs élete?
Az utolsó pedig az, hogy ha valóban ebben a jelképben maradt Makuta egy lélekszilánkja, akkor nem szabad vele kísérletezni. Ha valamit elrontunk, eltűnik a jelkép. Ha később mégis adódik egy lehetőség, akkor mi van? Nem, ezt nem lehet. Nem engedem. Hidd el, találok megoldást. De ez, most, túl kockázatos. Sokszor lehet hibázni az életben, de itt nem. Bízz bennem. Sokszor kerültem már nehéz döntés elé, fel tudom mérni a helyzet súlyosságát.
Valamilyen módon Darkenerbe kell visszahozni Makuta lelkét. Csak még nem tudom, hogyan...
(Semmi probléma.

)