Ha már öltözködés:
Általános, átlagos időjárás esetén szigorúan farmer (vagyis az év 365 napjának 80%-án). Rövidnadrágot elvétve hordok, csak a kánikula esetén. Télen inkább felveszek a farmer alá még egy gatyát, de a lábam nem a fázós kategória, mihelyt megfagy, onnantól kezdve nem fázik.

Felsőruházat tekintetében nagyon finnyás vagyok. Általában póló, fekete vagy fehér alapszínnel. Nyáron más alapszínű pólót nem vagyok hajlandó felvenni, mert baromira meglátszik rajtuk az izzadtság, a fehér-feketén a legkevésbé. Télen viszont viselek harsányabb színű pólókat is, bár ezekből kevés van, jellemzően a fekete-fehér dominál. Ingeket is szeretem, ezeket hordom télen-nyáron, színi megkötés nélkül.
A pulóverek terén is a fekete-fehér dominál, alapszínt illetően. Mintájuk eléggé változatos. Kabátom van egy nagyon régi, amit még általános hetedikben kaptam. Igaz már kezd szétesni, illetve a cipzárat is patentok helyettesítik. Ő az átmeneti kabát, amíg meg nem fagyok benne, addig hordom. Meg sem lepődtök, ha azt mondom, fekete színű. Aztán amikor ebben már megfagyok, váltok egy szintén fekete, vízálló jó meleg téli kabátra. Ő két éves darab, és szerintem rég nem divatos, de kit érdekel? A lényeg hogy ne fagyjak meg benne.
Amitől hányni tudnék: a férfiak rózsaszínű/virító lila cuccokban. Illetve más egyéb, ízlésficamnak nevezhető, az önkifejezést megcsúfoló öltözékek, pl. a hullazsákkabát. Népszerű darab, fekete, és tiszta műanyag az egész, fényes, csillogó. Azért az túlzás, hogy még meg se halt, de már előre felveszi a hullazsákot...
Hányni tudnék még a baseball sapkától is, de csak abban az esetben, amikor azt nem úgy viselik, ahogy kéne. (pl.
"45 fokban elfordítva égnek meredő simlivel, az első szél lefújja a fejéről" kategória.)
Ja, kabátra visszatérve: a szövetkabát is rendben van, van is egy, szép meg elegáns de nekem az túl meleg......

Ja meg fekete......