Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.02. 22:44

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1373 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 138  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: LAKBERENDEZÉSI ÁLMAIM, ÖTLETEIM
HozzászólásElküldve: 2012.02.03. 10:09 
Főrémrímész

Szebbek mint az ismeretlen feliratú pólók.

Kicsit "nem kicsit" elfelejtettük a saját értékeinket! A mai fiatalokkal nem is tanítják már meg.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.03. 12:44 
Papírhajlító

Bizony sajnos a fiatalok semmit sem tanulnak meg az idősektől nem érnek rá! :angry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.03. 18:04 
Kék Holló

Ez mondjuk stílus kérdése. Senkire nem lehet ráerőltetni egy stílust, népi vagy nem népi, érték vagy nem érték. Ez nem szempont.
Egyéni vélemény, de én ilyet fel nem vennék. Teljesen más az ízlésem...

Arról nem is beszélve, hogy én mindig is az a "jövőbe tekintő" típus voltam. Véleményem szerint görcsösen ragaszkodni a régihez a fejlődés meggyilkolásának első lépése.

Misi, persze, hogy neked idegenek ezek a feliratos dolgok. Más korosztály, más ízlés. Nem arról van szó, én is hányni tudok némelyiktől... Arról nem is beszélve, hogy némelyik felirat konkrétan a -10-es IQ visszatükrözője. No comment.

Öltözködésileg pedig rendkívül finnyás vagyok. Nekem mindig szempont a kinézet és a praktikusság, a hordhatóság is. Az utóbbi a hangsúlyosabb, de azért van stílusom, így nem veszek fel akármit. Például a téli kabátom és nadrágom nem éppen divatos darab, de inkább legyen kicsit régies stílusú, minthogy megfagyjak. Pólók tekintetében pedig egyszínűt, feliratosat és mintásat is felveszek. Itthon például van egy fekete fehér (az ujja fehér, így olyan, mintha egymáson lenne egy hosszú és egy rövid ujjú), sárkány mintás pólóm. Na azt nagyon szeretem, de csak itthon hordom, mivel ez a legkényelmesebb, legpuhább. Aztán van egy barna hosszú ujjúm, szolid felirattal, amit suliban hordok. Meg három egyszínű, egy vörös, egy sárga, megy egy fekete szintén hosszú ujjú. A fekete a kedvencem, abból majd akarok egyet itthoni használatra is.
Rövid ujjúból meg van egy szürke, amin egy cséplőgépező smiley van. Illetve egy neon/limezöld. Elég harsány színű, de én kifejezetten szeretem azt a színt. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.04. 09:22 
FórumDémon

Ha már öltözködés:

Általános, átlagos időjárás esetén szigorúan farmer (vagyis az év 365 napjának 80%-án). Rövidnadrágot elvétve hordok, csak a kánikula esetén. Télen inkább felveszek a farmer alá még egy gatyát, de a lábam nem a fázós kategória, mihelyt megfagy, onnantól kezdve nem fázik. :)

Felsőruházat tekintetében nagyon finnyás vagyok. Általában póló, fekete vagy fehér alapszínnel. Nyáron más alapszínű pólót nem vagyok hajlandó felvenni, mert baromira meglátszik rajtuk az izzadtság, a fehér-feketén a legkevésbé. Télen viszont viselek harsányabb színű pólókat is, bár ezekből kevés van, jellemzően a fekete-fehér dominál. Ingeket is szeretem, ezeket hordom télen-nyáron, színi megkötés nélkül.

A pulóverek terén is a fekete-fehér dominál, alapszínt illetően. Mintájuk eléggé változatos. Kabátom van egy nagyon régi, amit még általános hetedikben kaptam. Igaz már kezd szétesni, illetve a cipzárat is patentok helyettesítik. Ő az átmeneti kabát, amíg meg nem fagyok benne, addig hordom. Meg sem lepődtök, ha azt mondom, fekete színű. Aztán amikor ebben már megfagyok, váltok egy szintén fekete, vízálló jó meleg téli kabátra. Ő két éves darab, és szerintem rég nem divatos, de kit érdekel? A lényeg hogy ne fagyjak meg benne.

Amitől hányni tudnék: a férfiak rózsaszínű/virító lila cuccokban. Illetve más egyéb, ízlésficamnak nevezhető, az önkifejezést megcsúfoló öltözékek, pl. a hullazsákkabát. Népszerű darab, fekete, és tiszta műanyag az egész, fényes, csillogó. Azért az túlzás, hogy még meg se halt, de már előre felveszi a hullazsákot...
Hányni tudnék még a baseball sapkától is, de csak abban az esetben, amikor azt nem úgy viselik, ahogy kéne. (pl. "45 fokban elfordítva égnek meredő simlivel, az első szél lefújja a fejéről" kategória.)

Ja, kabátra visszatérve: a szövetkabát is rendben van, van is egy, szép meg elegáns de nekem az túl meleg...... :D Ja meg fekete...... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.04. 09:47 
Papírhajlító

Amitől hányni tudnék: a férfiak rózsaszínű/virító lila cuccokban. Illetve más egyéb, ízlésficamnak nevezhető, az önkifejezést megcsúfoló öltözékek, pl. a hullazsákkabát. Népszerű darab, fekete, és tiszta műanyag az egész, fényes, csillogó. Azért az túlzás, hogy még meg se halt, de már előre felveszi a hullazsákot...

Tamás ez nagyon jó volt jót nevettem rajta.De igazad van.Ronda.!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.04. 10:26 
Kék Holló

Seth írta:
Amitől hányni tudnék: a férfiak rózsaszínű/virító lila cuccokban.

Na, attól én is. Makuta szavaival élve:
"A vírító lila egy helyen mutat jól: A LEGOn. Ott szép is. Ruhán viszont ritka hányadék szín..."

Idézet:
Hányni tudnék még a baseball sapkától is, de csak abban az esetben, amikor azt nem úgy viselik, ahogy kéne. (pl. "45 fokban elfordítva égnek meredő simlivel, az első szél lefújja a fejéről" kategória.)

Ez meg a másik. Ízléstelen, link és még hülyén is néz ki. Arról nem is beszélve, hogy a másik oldalon meg kilátszik a szinte drótszálakba összenyalt, olcsó zselészagú hajuk...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.04. 10:28 
FórumDémon

Igen. De tudod, inkább ők nézzenek így ki, mint én. Legalább tudom írni a piszkálódós blogomat. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.04. 10:33 
Kék Holló

Jogos. Valakinek kell ízlésdefektesnek is lenni. :D :lol: :mrgreen: :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.04. 10:35 
FórumDémon

Persze, pont azért mondom, legalább bele tudok kötni valamibe. :D A normális gondolkodású olvasóim is egyet értenek ezzel. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.06. 12:53 
Mesemondó

Kép

Kép

Tetszenek???????????

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1373 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 138  Következő

Időzóna: UTC