Idézet:
SETH IRTA:
Oda szédölgök a kettes ajtóig, kinyitom. Kijön az ember, majd becsukom a ajtót. Ő a vécé felé indul, én pedig a hármas ajtó ablakához, egy pillantást vetni újdonsült öngyilkosjelöltünk ellenőrzése végett. Csak a takaró látszik az ágyon, de az ütemesen emelkedik, és süllyed.
Beleborzongtam
Idézet:
Zuhanó érzés kerít hatalmába, és az eddigi színek csíkot húzva szivárványként kísérnek utamon, amíg fájdalmasan földet nem érek
Idézet:
kitisztult elmém átvegye a hatalmat. Kezem végigfut felsőtestemen - hová lett az egyenruhám? És mikor gyúrtam ki magam ilyen izmosra? - cikáznak az eszeveszett, irreleváns dolgokra rákérdező, emberi kérdések.
Altatóval alszom,előfordult már hasonló,zuhanás,felébredés :Hol is vagyok ???????????
Idézet:
Céltalanul bolyongok a sötétben, a derengés amitől látok valamennyit, látszólag sehonnan nem jön. A fülemben a dal pedig azt mondja: nem vagy egyedül.
Idézet:
A lény mindenesetre megtorpanni látszott a szavaimtól, majd erőt gyűjtöttem, és óvatosan közelebb somfordáltam. Mire az elkiáltotta magát:
- A szentségit, Seth, te vagy az? Már egy pillanatra azt hittem, meg akarsz ölni - csengett az ismerős, mély bariton, kicsit talán földöntúli csengéssel. Agyamban a fogaskerekek veszett tempóban dolgoztak, aztán utasítást adtak arcizmaimnak, hogy a harci készültség arcvonásokat igenis váltsa át megdöbbenésre.
- Makuta... - szakadt ki a torkomból a felismerés hangja,
Álmodban is megjelenik Makuta ???
Hiába egy család vagyunk
Idézet:
- Menj aludni, Tomi.
- Máris... Indulok - nyögtem, majd felálltam, és nyújtózkodtam. Akkor, hát... nyugodalmasat.
- Köszi Tomi, neked meg jó éjszakát!
- Kösz, meglesz... - majd elindultam a rácsokon túl a pihenő felé...
Nyugodt ,békés alvást ,Tomi
Tetszett amit irtál