Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2026.01.15. 21:52

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668 ... 992  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.02.25. 17:02 

Misi írta:
Sziasztok!

Csomagolok és készülök haza felé.

juszufka54 írta:
Persze hogy nem tudtam meg számolni azt nem mondták meg melyik helységét számoljam meg. :angry: :angry: Kész át verés . :lol:

én is lépek juszufkám...szia Misi :bye: :bye: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
és most képzeld juszufkám,amikor először aludtam itt,majd belekavarogtam,mire minden sarkot megszámoltam :lol: :lol: amúgy 7 sarok van nálam :D
na pusszancs mindenkinek,jó pihenést,szép álmokat :hug: :hug: :hug:
juszufkám pihend ki magad és orosz szótárt hozzál legközelebb magaddal :lol: :lol: :lol: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :nepszeru: :nepszeru: :nepszeru: :nepszeru: :bye: :bye: :bye: :bye:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.25. 18:17 
Mesemondó

Kép

Sziasztok :hug: :hug: Minya ,Juszufka !

Megnéztem a fotókat,örülök,hogy jól éreztétek magatokat !

Jó pihenést :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.25. 19:14 

sziasztok :hug: :hug: :hug: köszi marcsikám :!: :hug: :hug:
most soron kívül jöttem vissza hozzátok....malacka írt nekem az emailemre.most figyeltem fel a címszóra is :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

A mi kis titkos helyünk - Makuta, VISSZAVÁRUNK!! KÉRLEK, GYERE HAZA!!
én most tök szégyenlem magam és igazából hibáztatom magam is,bár nem tudom az igaz okát,miért akar vagy ment el Makuta.nagyon értelmes fiatal emberke,hozzám képest több esze van mint nekem,bevallom.nekem ő az én szememben egy tudós palánta.nekem nehéz most igazat írni,mert nem tudom megfogalmazni....én csak azt kérem tőled Makutám,mindig önmagad legyél és soha ne add fel az álmaidat,bármily nehéznek tűnik.van és lesz benned annyi erő,én ebben hiszek.saját bőrömön tudom,mi mindenről mondanál le az életben,ha nem viszed véghez álmaidat.most csak ennyit szerettem volna írni és nem akartam ünneprontó lenni...ne haragudjatok...ne haragudj Makutám :hug: :hug: :hug: én ha nem is értem a te világod,tudom,hogy sokra vagy képes :hug: :hug: :hug: és ti is...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.25. 19:30 
Kék Holló

Sziasztok... Újra. :roll:
Tegnap kicsit elszakadt nálam a cérna. Egy ideje már éreztem, hogy valami ki akar törni. Tegnap ez be is következett...
Sajnálom. Tényleg. Előfordul. Nem mindig tudja az ember azt mondani, hogy "Állj!"...
Szóval újra itt vagyok. Egyelőre még használhatatlan vagyok társalgás tekintetében... A hangulatom rendben van, de most konkrétan azt se tudom, mit érzek... Össze vagyok zavarodva. Tehát ne várjatok tőlem csodát. Elég roncs vagyok még. De vagyok...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.25. 19:32 
FórumDémon

Raven írta:
Tegnap kicsit elszakadt nálam a cérna. Egy ideje már éreztem, hogy valami ki akar törni. Tegnap ez be is következett...
Sajnálom. Tényleg. Előfordul. Nem mindig tudja az ember azt mondani, hogy "Állj!"...
Szóval újra itt vagyok. Egyelőre még használhatatlan vagyok társalgás tekintetében... A hangulatom rendben van, de most konkrétan azt se tudom, mit érzek... Össze vagyok zavarodva. Tehát ne várjatok tőlem csodát. Elég roncs vagyok még. De vagyok...

Makutám!!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Kérlek, bocsáss meg nekünk... :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.25. 19:35 
Bionicle harcos

Megbocsátok. Tegnap sok minden előjött bennem, azért "telt be a cérna és szakadt el a pohár"...

Ja, még valami. Az Áronozást ha lehet, akkor mellőzük a továbbiakban is. A "Makuta" számomra kedvesebb megszólítás. Fetléve, hogy nem a másik avatar mögül írkálok, mint az előbb is. :roll:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.25. 19:36 

Raven írta:

szia drága,nem várunk csodát hidd el...jó tudni,hogy itt vagy és majd társalogsz,ha megjön a "hangod"én sem lehetnék "társalkodónő"...de ezt nálam jobban tudod azt hiszem.puszillak és már nyugodtabban megyek tovább a saját kis világomba.jó éjt mindenkinek :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
jó éjt neked Raven és üdvözlöm Makutát :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.25. 19:37 
FórumDémon

Makuta Teridax írta:
Megbocsátok. Tegnap sok minden előjött bennem, azért "telt be a cérna és szakadt el a pohár"...

Ez olyan ismerős... :hug: :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.25. 19:38 
Kék Holló

minya54 írta:
szia drága,nem várunk csodát hidd el...jó tudni,hogy itt vagy és majd társalogsz,ha megjön a "hangod"én sem lehetnék "társalkodónő"...de ezt nálam jobban tudod azt hiszem.puszillak és már nyugodtabban megyek tovább a saját kis világomba.jó éjt mindenkinek :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
jó éjt neked Raven és üdvözlöm Makutát :hug: :hug: :hug: :hug:

:hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.02.25. 19:39 
Bionicle harcos

Seth!
Igen, mondtad egyszer te is, bár eredetileg nem onnan vettem. Még az egyik YouTubeos videóban hallotam és megtetszett. :roll:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668 ... 992  Következő

Időzóna: UTC