Nehezen döntöttem el hova tegyem ,a következő cikket ,
ami egy mai napilapban jelent meg
Mit csinált tíz éve, 2001. szeptember 11-én?Mit csinált a 2001-es terrortámadás napján?
Várjuk történeteit!Irják és szándékoznak egy összeállitást késziteni.

2001. szeptember 11-én reggelén 19 géprabló átvette az irányítást négy, Bostonból, Newarkból és Washingtonból San Franciscóba és Los Angelesbe induló repülőjáraton. Helyi idő szerint 8:46-kor az American Airlines 11-es járata a World Trade Center északi tornyába ütközött, 9:03-kor a United Airlines 175-ös járata csapódott a déli toronyba.
Géprablók egy másik csoportja vezette az American Airlines 77-es járatát a Pentagon épületébe reggel 9:37-kor. A negyedik gép, a United Airlines 93-as járata Pennsylvania államban, Shanksville közelében zuhant le 10:03-kor, miután a gép utasai visszafoglalták a repülőgépet. A támadás eredeti célpontja a Capitolium, vagy a Fehér Ház volt.
Mit csinált aznap? Honnan hallott először az eseményekről? Egyáltalán elhitte, amikor először hallotta? Milyen érzések kavarogtak aztán önben? --kérdezi az újságiró.
Nagyon érdekes dolog ez ,teljesen tisztán emlékszem,a fiam fűvet nyirt ,én vasaltam ,csörgött a vezetékes telefon a lányom vette fel ,a fiam barátnője szólt ,hogy azonnal kapcsoljuk be a tv-t ,pár perc múlva az Alföldről is hivtak minket a rokonok.
Nagyon rossz érzés volt ,hogy ilyen egyáltalán megtörténhet .
Ti mire emlékeztek????