Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.26. 04:27

Időzóna: UTC




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 790, 791, 792, 793, 794, 795, 796 ... 992  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.03.29. 13:49 
Offline
Főrémrímész

Csatlakozott: 2011.08.29. 18:18
Hozzászólások: 6256
Szia malacka!

Nem is a várakozásba őszülök bele.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.03.29. 13:50 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 18:53
Hozzászólások: 6194
Szia. Akkor mibe? :fejetv: :P


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.03.29. 13:52 
Offline
Főrémrímész

Csatlakozott: 2011.08.29. 18:18
Hozzászólások: 6256
Elkezdtem a fánkot készíteni! BPFFfff :angry: A tej főzése és a belevalók után valami szörnyű állagú masszát kaptam. Mivel nincs össze hasonlítási alapom folytatom, majd meglátom mi sül ki belőle. :wtf?:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.03.29. 13:57 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 18:53
Hozzászólások: 6194
:lol: :lol: Na, akkor majd számolj be róla, kíváncsi vagyok a végeredményre. :lol:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.03.29. 14:00 
Offline
Főrémrímész

Csatlakozott: 2011.08.29. 18:18
Hozzászólások: 6256
Kíváncsi vagyok a tojás és a tojáshab mennyit lágyít a tésztán? Ha azzal együtt is kezelhetetlen akkor a csirkéket mérgezem le vele. És lesz egy kiadós csirkepörkölt a végeredmény. :merleghinta:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.03.29. 14:05 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 18:53
Hozzászólások: 6194
A leírásból arra következtettem, hogy olyan nokedliféle massza kell hogy legyen. Szerintem jó lesz....csak a zacskóból tudd kinyomni. :fejetv:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.03.29. 14:09 
Offline
Főrémrímész

Csatlakozott: 2011.08.29. 18:18
Hozzászólások: 6256
Szerintem is, talán kicsit sűrűbb mert ha annyira lágy akkor csurgatni kellene. Hm Nem tudom. Megyek megnézem mennyire hűlt ki a tészta.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.03.29. 14:22 
Offline
Mesemondó
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 11:07
Hozzászólások: 5563
Malacka,Juszufka !

Szép délutánt :hug: :hug: :hug:


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.03.29. 14:23 
Offline
Mesemondó
Avatar

Csatlakozott: 2011.08.25. 11:07
Hozzászólások: 5563
Szia Misi!

Mivel szenvedsz a konyhában ????


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.03.29. 14:24 
Offline
Főrémrímész

Csatlakozott: 2011.08.29. 18:18
Hozzászólások: 6256
A fánkkal, most megyek mert meleg az olaj. Jövök ha végeztem. Szia!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 790, 791, 792, 793, 794, 795, 796 ... 992  Következő

Időzóna: UTC


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség