Lunci írta:
Ha úgy érezted, nem tartalak a barátomnak, - megjegyzem, mindig megtalálhattál odaát, és én mindig szóba álltam Veled - csak mert nem voltam hajlandó engedni annak, amit szerettél volna kierőszakolni, nevezetesen azt, hogy egy üres fórumon, Téged, aki szintúgy rejtve volt, mint én, észrevegyelek a kocsmában, akkor nem értem, mire jó ez a kiírás?
Szia Lunci!
Ugyan nem vársz választ, de egyet hadd jegyezzek meg:
nem voltam rejtve, amikor a tanyakocsmában egyedül üldögéltem. Illetve
az nem erőszak volt, hogy én egyedül üldögeltem ott, csupán egy javaslat. Írod, hogy bármikor, mindig szóba álltál volna velem. Ha ez odafentre igaz, akkor odalent miért nem?? Tudod te, mit jelentett, és jelent most is nekem a kocsma a tanyafórumon?! Nem, halvány lila gőzöd sincs róla...
A tanyafórumról pont azért jöttem el, mert ott az utolsó mentsváram, nevezetesen a KOCSMA bedőlt, de ez nem jelenti azt, hogy itt nem látlak szívesen. Nekem továbbra sem a személyeddel van bajom, megjegyzem, soha nem is volt, hanem azzal, hogy igazságtalannak érzem, amit Te és Erika velem műveltetek, aminek még az okát sem tudom!! Hiszen anno milyen jól elvoltunk....
Azt meg felejtsd el, hogy törlöm az itteni regisztrációdat. Nem kell mártírkodni Azt vártam csupán, amit Ti kicsikartatok belőlem (legyek ott többször nem rejtettként), azt én megtettem, de vártam volna Tőletek is... Ezért nem kell innen elmenni, pláne nem az ittenieket ezzel büntetni. Nem ezt érdemlik. Ha velem van bajod, bajotok, mondjátok meg. De senki nem mond semmit, mert jobb engem szarban hagyni, minthogy picit vázolnátok, mi a helyzet, mik azok az érzéseitek, amik felém irányulnak, irányulnának...

Tudni akarom, ha utáltok, és azt is, hogy miért, mivel szolgáltam rá. Pusztán ennyit kérek.
NE KÍNOZZATOK TOVÁBB. Kérlek... Nekem is van lelkem, és eléggé megtiportátok, most már csak válaszokat akarok...
Tomi