Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 17:00

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2115 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 212  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Mesetopik
HozzászólásElküldve: 2012.05.14. 20:20 
Főrémrímész

Ez a program nagyon hasznos és szépen van megírva!
Letöltés.... :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.14. 20:28 

Én is próbálom letölteni....nehezen megy....évek kellenek...?... :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.14. 20:33 
Főrémrímész

Nem kellenek évek.

V: Lássuk csak, van: Múltbéli megbántódás, Alacsony önértékelés, Harag és Neheztelés. Ezek futnak éppen.
T: Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli megbántódást a jelenleg működő rendszeréből. A hosszútávú memóriában esetleg megmaradhat, de már nem fog megzavarni más programokat. Végül a Szeretet felül fogja írni az Alacsony önértékelést a saját moduljával. A Harag és a Neheztelés programját teljesen ki kell kapcsolnia. Ezek a programok megakadályozzák a Szeretet megfelelő installálását.

T: Örömmel. Menjen a start menübe, és indítsa el a Megbocsátást. Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlődnek.

Fontos a használati utasítást betartani! :hug: :virag:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.15. 16:21 
Mesemondó

Malackám !

Nekem mindkettő ,tetszett :hug: :hug:

Köszönöm :P

Misi!

Örülök,hogy itt jártál :P

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.15. 16:41 
Mesemondó

Kép

Fontossági sorrendek változása

Minden kornak megvan a maga fontossága. Az újszülöttnek az a legfontosabb, hogy táplálékhoz jusson, amint egy kicsit nő, játszani szeretne és arra kéri anyut, “vegyél nekem játékot”, azután a betűk elsajátítása, majd barátok keresése, "a kor", amikor észrevesszük, hogy barátokra van szükségünk, majd a fejlődések időszaka avagy “nem szeretem magam és mindenki jobb mint én”, majd másfajta kapcsolatok, saját család, gyerek és utóvégül unoka…

Igen, a bébi-kor, amikor csak annyi az életünk, hogy alszunk, anyu megetet és simogat, más nincs is, csak sírni kell és anyu repül, hogy segíthessen nekünk. Majd eljutunk az óvodába, most már anyu nincs mellettünk, de valakit mégis “keríteni” kell, akivel lehet játszani, ha már anyu nincs ott. Ekkor tudatosul először, hogy ha sírunk, nem biztos hogy valaki rohanni fog, hogy segítsen.

Igen, eljutunk az iskolába ez egy új szakasz kezdete: nehezek azok a betűk és számok és mennyi ismeretlen, de anyu értem jön - így telnek az évek.

Eztán eljutunk a változások korába.Ebben a korban már kacsingatunk a másik nem felé, de most a baráti kapcsolatok a lényegesek.

És észre sem vesszük magunkat, hogy már középiskolába , egyetemre járunk, most már nem elegendő a barátnőm, a családom, most kell valaki, aki megölel, megvigasztal ha szomorú lennék, aki SZERET s akit én is SZERETHETEK. Fontos állomás életünkben megtalálni azt, aki szeret, úgy ahogy vagyunk, akiért nem kell megváltozni, akivel nem kell, hogy mások legyünk, kivel önmagunk lehetünk.

Vége a sulinak, talán egyetem talán meló. :roll: Nagy Betűs Élet. :fejetv:

Jaj!
“Mindig is arra vágytam, felnőtt legyek”, “asszem nem is olyan jó ez”, “lehetek újra gyerek”!
NEM – csak saját gyereked lehet, vele újra átélheted a gyerekkort, de az az ő gyerekkora, nem a tied!

Lassan-gyorsan megalapítja saját családját, saját gyermekünkre várunk, többé nem én és a párom, hanem MI – EGY CSALÁD.
Mindent megteszünk, hogy gyerekünknek is meglegyen az, ami nekünk is megvolt, illetve nem volt meg, de neki biza' legyen meg! Féltjük-óvjuk, most ő a fontos.

Lehet párunk a háttérbe szorul, de azért azt nem kéne! Hisz vele tanultam meg a szerelmet, ami nagyon fontos dolog az életben !!

Végig vigyázzuk, amíg a gyermekünk felnő, ő is saját gyerekével végigjárja a kálváriát, amit mi jártunk vele végig annak idején, s nagymamák vagyunk, egyesek talán még dédik is.

Ekkor újabb dolgok, amik fontosak: meleg, csend és nyugalom legyen, láthassuk a kis unokát. :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.15. 16:43 

Kép
(gyorsan veszek belőle, Misi úgysem tudja, mennyi volt benne...) :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.16. 16:31 
FórumDémon

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.16. 17:07 
Papírhajlító

Ez nagyon jóóó .Tamás ez rád ugye nem vonatkozik?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.16. 19:14 
FórumDémon

Juszufka, néha igen, néha nem. :) :hehe:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.17. 06:32 
Mesemondó

Tomi!

Ezt az érzést nem ismerem ,számomra kevés a 24 óra :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2115 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 212  Következő

Időzóna: UTC