Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.14. 01:35

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 1334  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.09.07. 11:56 
Papírhajlító

Tamás miért is vártad az áram ütést ?Jó érzés talán?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.07. 11:59 
FórumDémon

juszufka54 írta:
Tamás miért is vártad az áram ütést ?Jó érzés talán?

Furának tűnhet, de én szeretem... :D De ha ez erős megfogalmazás, akkor úgy is mondhatjuk, hogy hozzászoktam. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.07. 12:00 
Mesemondó

Szia Tomi!!

Akkor nagy munkában vagytok :fejetv:

Nem dolgozol?

Milyen lett a laboreredményed ??

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.07. 12:00 
Főrémrímész

Áldásos hatása is van az áramütésnek!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.07. 12:02 
Papírhajlító

Misi nem inkább halálos???? :shock: :shock:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.07. 12:03 

Szia Bari, igen lehet hogy valami összeesküvés-elmélet van a háttérben. :merleghinta:

Bari szerintem állj fel hirtelen az asztalra, olyan pózban mintha kardot rántanál, s kiáltsd el magad:"Éljen Richárd király!", szerintem egy darabig leszállnának rólad. :lol: :lol: :newton:

Misi jól írja juszufka :lol: sötétben nem látok semmit sajnos :| a denevéresdi csak éjjelre igaz,ilyenkor nem tudok átvedleni pedig jó lenne. Ma még fogok sövényt is nyírni, remélem megmarad az összes ujjam,kezem :lol: csak vicc volt,azért ilyen béna nem vagyok :debil:

juszufka öö..de ha gép előtt vagyok akkor nem csinálódik meg magától semmi :lol: a kertészhaverom meg megsértődött egy kicsit, mert az ő elképzelései nem azok voltak mint a miénk a saját kertünkről wáháháá :lol: :lol: :debil:

Marcsi szia :hug: :hug: :hug: :hug: jó megyek , ott tényleg nem lehet baj, ha pedig igen, már kéznél van minden :D

Seth és az áramütések :lol: :lol: :lol: hát még mindig várod a bizsergést :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.07. 12:05 
Főrémrímész

Nem.
Misi írta:
Áldásos hatása is van az áramütésnek!

Ha az nem volna mindenki maga szerelné a villanyt és én mint villanyszerelő éhen halnék. Márpedig az éhen halásnál jobb az áramütés! :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.07. 12:07 
FórumDémon

dmarcsi55 írta:
Szia Tomi!!

Akkor nagy munkában vagytok :fejetv:

Nem dolgozol?

Milyen lett a laboreredményed ??

Holnap dolgozom majd, de a mára tervezett munkát megcsináltuk. Apum holnap kifesti a fürdőt, vécét. :)

Aztán kész is vagyunk.

Ma este meg egy új étterem megnyitójára megyek, lesz nagy buli, első 50 ember ingyen kap egy hamburgert, szóval jó buli lesz. :)

Misi, tényleg? Én eddig csak negatív oldalát ismertem meg. Bár az tény, hogy az áram alatt lévő tárgyat nagyon gyorsan le tudom tenni. :D Van ehhez kapcsolódóan egy sztorim, havernak van egy elektroncsöves régi TV-je. Nem ment a függőleges eltérítő fokozat. Persze ki más javítaná meg, mint én... :fejetv: Nézegettük a TV-t bekapcsolva vagy egy órán át, csavargattuk a potmétereket, hátha az a hiba, de nem. Akkor fogtam magam, kikapcsoltam a tévét, kihúztam a dugóból, és kihúztam a gyanúsan színesen világító elektroncsövet a függőleges eltérítést vezérlő panelből. Hát, először fel sem tűnt, hogy tűzforró, csak annyi, hogy meleg. Aztán haver bebújt a tévébe, én meg nem tudtam hová letenni azt a csövet, mert beleolvadt volna az asztalba... Kínomban gyorsan beledobtam a vizespoharamba. Hát én még elektroncsövet ekkorát szólni nem hallottam... A hideg víz rideggé tette az üvegburát, ami megrepedt, és a vákuum vizet szippantott a csőbe, amitől az ott gőzzé vált, és szétvetette a csövet...

Haver csak nézett, mi volt az a pukkanás... Aztán kidobtuk azt a tv-t... :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.07. 12:11 
Főrémrímész

Akkor vízszintesen is eltérítettétek! :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.07. 12:17 
FórumDémon

Igen, mert úgy gondoltam, hogy nem fogok TV-be függőleges eltérítést összerakni, mert akkor még nem tudtam, hogyan lehetne illeszteni a TV-hez... Persze, tranzisztorokkal, de hát ki tudta ezt az akkori tudásommal??? :D

Ma már ha látok egy TV-t, akkor potenciális oszcilloszkópot látok benne, csak a francnak sincs kedve barkácsolni annyit...

De ezeh az a régi fadobozos Orion TV kéne... Ebből kell kettő, mert az egyikből akváriumot akarok csinálni, automata világítással, vízcserélővel, meg fűtéssel, és automata etetőgéppel. :D

Na ez se mostanában fog elkészülni, mert nincs neki helye... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 1334  Következő

Időzóna: UTC