dmarcsi55 írta:
Szia Tomi!!
Akkor nagy munkában vagytok
Nem dolgozol?
Milyen lett a laboreredményed ??
Holnap dolgozom majd, de a mára tervezett munkát megcsináltuk. Apum holnap kifesti a fürdőt, vécét.

Aztán kész is vagyunk.
Ma este meg egy új étterem megnyitójára megyek, lesz nagy buli, első 50 ember ingyen kap egy hamburgert, szóval jó buli lesz.

Misi, tényleg? Én eddig csak negatív oldalát ismertem meg. Bár az tény, hogy az áram alatt lévő tárgyat nagyon gyorsan le tudom tenni.

Van ehhez kapcsolódóan egy sztorim, havernak van egy elektroncsöves régi TV-je. Nem ment a függőleges eltérítő fokozat. Persze ki más javítaná meg, mint én...

Nézegettük a TV-t bekapcsolva vagy egy órán át, csavargattuk a potmétereket, hátha az a hiba, de nem. Akkor fogtam magam, kikapcsoltam a tévét, kihúztam a dugóból, és kihúztam a gyanúsan színesen világító elektroncsövet a függőleges eltérítést vezérlő panelből. Hát, először fel sem tűnt, hogy tűzforró, csak annyi, hogy meleg. Aztán haver bebújt a tévébe, én meg nem tudtam hová letenni azt a csövet, mert beleolvadt volna az asztalba... Kínomban gyorsan beledobtam a vizespoharamba. Hát én még elektroncsövet ekkorát szólni nem hallottam... A hideg víz rideggé tette az üvegburát, ami megrepedt, és a vákuum vizet szippantott a csőbe, amitől az ott gőzzé vált, és szétvetette a csövet...
Haver csak nézett, mi volt az a pukkanás... Aztán kidobtuk azt a tv-t...