Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.26. 23:24

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 967, 968, 969, 970, 971, 972, 973 ... 992  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.05.24. 11:32 

malacka írta:
Ez az állapot a jelek szerint fixálódott. Mindenki kivonult. Ki elköszönve, ki anélkül.

A "malackáért létesült fórum" csődöt mondott. Elnézést kérek mindenkitől, ha nyűg voltam, hogy hazugságba kényszerültetek miattam, s ezzel gondot okoztam, megmérgezve az ittlét kellemét, s megtörtem ezáltal a másik fórumhoz való tartozás tisztaságát! :cry: :cry: Kérek mindenkit, bocsássatok meg nekem, s ne gondoljatok rám haraggal. :hug:

EGY KIS ZENE

EGY KIS ZENE

jesszus drága malackám :shock: :o nem volt jellemző rád,hogy hülyeséget írj,de ez egy nagy baromság.nem rontottál el semmit és pláne nem vagy nyűg :wall: :wall: :wall: a másik fórummal kapcsolatban,nem te törted meg az oda való tartozás tisztaságát.egyáltalán mi az hogy tisztaság?én írtam neked,hogy én rettegek attól,mi lesz ha egyszer kiderül és ez engem letaglóz,úgy érzem hazudnom kell,hisz ígéretet tettünk nem áruljuk el a párducot semmilyen körülmények közt.az,hogy senki nem árulta el,azért van,mert miattad vagyunk és én miattad vagyok itt.én nagyon szeretlek több éve már ennek és remélem kiismertél annyira,hogy nem értesz félre.nekem a barátságod sokat jelent és sokat köszönhetek neked személy szerint is.sok,mély gödörből kirángattál már odaát is,nemcsak itt.sokszor fel akartam adni mindent,de....és itt vagy nekem és ez megnyugtat engem.igen,a régi minya valahol elveszett,de talán visszatér a mi denevérünkkel együtt és ez sem titok,írtam erről is.senki nem mondja,hogy de ssuggi igen is összetartó erő volt,pedig igenis az és hogy nincs régóta,mi is egyre jobban széledtünk szét.ezt neked is érzeni kell és érzed is.nem akarok belemagyarázni semmit,mert egyre jobban másfelé fogok gondolni és nem tudom magam kifejezni így.úgyhogy most megyek is.ja,olvastam még tőled,hogy miért jobb a facén írogatni,mint itt.én nem igazán járok oda és nagyon rövid ideig vagyok ott,de nekem a fél rokonság ott van és külföldön dolgozó,élő unokahúgommal csak ott tartom a kapcsolatot.nem magyarázkodás,csak kérdezted.juszufka meg ott játszik,ha jól tudom,vele ott is annyit beszélgetek,mint itt.kurva keveset.alapból nem szeretem a facét,de van és létezik.hát ennyit szerettem volna csak.
marcsikám,láttam te is elköszöntél,juszufka is..Misi :fejetv: :?: én nem köszönök el,hátha..... :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.24. 17:14 

Szia Minyacica, szia Seth! :hug:

Én még sétálgatok itt, erre-arra, nosztalgia meg ilyenek. Képeket is szedek le a fórummappámba. Remélem azért elérhető marad a fórum. :? Ha egyedül is vagyok, szívesen nézelődöm, még nem tudok én sem elszakadni.... :(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.24. 17:15 
FórumDémon

Hogy elérhető marad-e? Nem tudom... Lehet.... :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.24. 17:19 

Seth írta:
Hogy elérhető marad-e? Nem tudom... Lehet.... :fejetv:

Ha Minya nem köszönt el.....Barika is be szokott nézni.....és hát ki tudja......talán benéz más is. Szóval én várom azért, hátha.......

Ne zárd be azt az ajtót Tamás....most még ne! Kérlek! Minyával, Barikával tényleg csak itt tudok találkozni :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.24. 17:24 

Ezt például nagyon szeretném odaadni Barikának, az építkezésen hasznát vennék! :lol: :lol: :lol:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.24. 18:32 

Minyaaaa!!! :o Azt hiszed, hogy ha fénymásolod magad, akkor egyszerre két helyen is tudsz lenni? :lol: Hmmm....végülis.....nem is olyan rossz ötlet! :lol: :lol: :lol: :hug:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.24. 21:05 

:D hogy ez miért nem nekem jutott az eszembe :fejetv: :lol: :lol: lehet ötletet elfogadom,ha sikerül annyira lefogynom,hogy beleférjek :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.25. 08:52 
Könyvtáros

Idézet:
A "malackáért létesült fórum" csődöt mondott. Elnézést kérek mindenkitől, ha nyűg voltam, hogy hazugságba kényszerültetek miattam, s ezzel gondot okoztam, megmérgezve az ittlét kellemét, s megtörtem ezáltal a másik fórumhoz való tartozás tisztaságát! :cry: :cry: Kérek mindenkit, bocsássatok meg nekem, s ne gondoljatok rám haraggal.

Bocs, Malacka, ha megbántalak, de jól írta Minya, hogy ez hülyeség.

Annak kell örülni, ami van. Nem azon búslakodni, ami nincs.

Ha ritkán is, de ez a társaság itt van egymásnak. Ez a lényeg.

Ezt nagyon szépen köszönöm :lol: :lol: :lol: Igaz, az enyém kék, de ez...! Ez az igazi! :lol:

Kép

Szóval például honnan fogom beszerezni a csilli-villi rózsaszín cuccaimat, ha Misi és Malacka nem lesz a házi szállítóm? Úgyhogy ez a kérdés szerintem erősen átgondolásra szorul.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.25. 13:42 

Hahóóó!!! Malacka még szállítja, ne izgulj! :lol: Amíg az ajtó nyitva áll. És remélem, nem csapják az orromra.... :lol: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.25. 13:48 

minya54 írta:
:D hogy ez miért nem nekem jutott az eszembe :fejetv: :lol: :lol: lehet ötletet elfogadom,ha sikerül annyira lefogynom,hogy beleférjek :lol: :lol: :lol:

Máris nekiálltál a fogyókúrának Minyám? :o Látom, már veszik is a méretet! Kilestelek, tudod, ez egy rossz szokásom! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :hug:

Kép

....háááát.....az arcodra van írva minden! Megvonták a kaját, mi???? :lol: :lol: :lol:

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 967, 968, 969, 970, 971, 972, 973 ... 992  Következő

Időzóna: UTC