Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.27. 06:06

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 968, 969, 970, 971, 972, 973, 974 ... 992  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.05.25. 14:03 

Baranygazda írta:
Szóval például honnan fogom beszerezni a csilli-villi rózsaszín cuccaimat...

Amíg dolgozom az árubeszerzésen, addig saját kezűleg készíthetsz párat... :lol: :lol: :lol: :hug:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.26. 06:11 

Szép napot mindenkinek. :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.26. 15:15 

malacka írta:
minya54 írta:
:D hogy ez miért nem nekem jutott az eszembe :fejetv: :lol: :lol: lehet ötletet elfogadom,ha sikerül annyira lefogynom,hogy beleférjek :lol: :lol: :lol:

Máris nekiálltál a fogyókúrának Minyám? :o Látom, már veszik is a méretet! Kilestelek, tudod, ez egy rossz szokásom! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :hug:

Kép

....háááát.....az arcodra van írva minden! Megvonták a kaját, mi???? :lol: :lol: :lol:

Kép

te kis kukkoló :lol: :lol: :lol: itt ülök korgó gyomorral,remélem hallod :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.27. 07:40 

Sziasztok! :hug:

Aludtam volna még, de valakinek a korgó gyomra felébresztett. :lol: ;)

Megyünk egy kis sütögetésre a kertbe. Minya, bírd ki estig, akkor hozok neked grillezett husikákat... :hug: Pihengess, mint ez az uraság. :lol:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.28. 10:04 

hát pihenhetek jó sokat,az biztos.én azt hiszem lesz időm,mint eddig a gyógyszer miatt.de sajna nem látom jövőjét a mi párducunknak.amiről írnék,itt nem írom,nem azért mert titok,hanem nem ide valónak érzem.egyszerre nem vagyunk fent,egymagamra nem vagyok kíváncsi :oops: 3-án este jövök,legalább normális keretek közt búcsúzzunk el egymástól,ha tényleg fontosak voltunk egymásnak.ez mindenkire vonatkozik.azt hiszem a tanyafórumról is elbúcsúzok,bár nem iratkozok ki,hátha egyszer valaha visszatér ssuggi közénk,aminek egyre kevesebb esélyét látom.csak bízni tudok benne,hogy nincs baja,azt nem bírnám ki :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: ne haragudjatok emiatt rám,ti is fontosak vagytok és voltatok,malackám te meg főleg,te is tudod.ha lesz egyszer már annyi lóvém magamra,feltöltöm a telóm és felhívlak,vagy ha te tudsz néha hívjál fel vagy emailt írj.én csak azért nem írok most oda senkinek,mert 3-án úgyis megbeszéljük,legalábbis remélem.Tomikám,nem mondtam le arról,hogy mi találkozunk,remélem tudod :pray: :pray: :pray: szeretnék mindenkivel találkozni,jó lett volna egyszerre,de úgy nézem ebből nem lesz semmi :oops: :? :? most még annyit,hogy van azért jó hírem is,ha érdekel valakit.ami miatt a beton szintje alatt voltam,enyhül....nővérem most jobban van,kap még pár évet.jó esetben 3-4 év.minden nap egy csoda így számomra.találkozunk 3-án,én jövök,akkor is ha itthon felfordul a napirend :pray: :pray: :pray: :pray: sziasztok :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.28. 18:30 

azt hiszem ma megtudtam valamit.és most nem tudom,hogy mit írjak :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.30. 22:50 

szóval eddig senki nem jött :oops: azért ssuggi üzenetét részben itt átadom,hogy hála istennek "épen" és egyben van.a szavai mindent elárulnak,így nincs hozzáfűzni valóm.

A többiek is biztos aggódnak, ha gondolod másold be a levelem nekik, vagy egy részét, vagy írd le nekik mi újság kérlek, én még biztos hogy nem tudom ezt megtenni, lelkileg gyenge vagyok ehhez. Nagyon szeretném ha az akit a világon a legjobban szeretek újra mosolyoghatna erősen és egészséges lenne ismét, ennél most nincs nagyobb vágyam.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.31. 07:36 
FórumDémon

Nekem nem üzent....

Röviden felvázoltam neki, mi a helyzet (már nem vagyok a másikon modi, innen meg tömegesen vándorol el mindenki minden normális indoklás nélkül, hogy cserbenhagyva érzem magam azok után, amiket tettem, és jó lenne, ha most engem is megmentenétek, mert mocsoknagy lelki válságban vagyok...), és megkértem rá, hogy jöjjön harmadikán este... :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.05.31. 07:58 

szia édes fiam!!biztos,hogy nem fog tudni jönni,teljesen maga alatt van,hisz akiért "él"beteg és minden gondolata és szabadideje az övé.én úgy szeretnék neked segíteni,de én is alaposan meg vagyok zuhanva,odaát olvastam,lemondtad a találkozót,így akkor nem tudom hogyan tudnék segíteni neked.te sokszor segítettél és most nekem kellene segíteni.az emberek aktivitását nem tudom befolyásolni,nem tudni a mélyebb okokat.én meg küzdök az állandó kedély változással,de erre sajna semmilyen gyógyszer nincs,gyógyíthatatlan.azt mondta a doki,én már ilyen maradok,túl rég óta tart már nálam.eddig 2 dolog miatt voltam lelkileg megzuhanva.elsődlegesen a nővérem,de kaptunk "haladékot", de csak haladékot.így ez megmarad nálam.a második pedig ssuggi.eszméletlenül aggódtam,hogy esetleg már nem is él.hisz nem tudok róla semmit,csak feltételezések vannak.de ezek vagy igazak vagy nem,de nekem már nem is ez a fontos,hanem hogy él,nem felejtett el minket,engem.nagyon szomorú hogy ekkora baj van a magánéletében.ő is mindenkinek a lelki-támasza volt és most tök egyedül van a bánatával,mint te.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.01. 15:59 

Sziasztok! :hug:

Ssuggi írt levelet nekem is. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Este majd több időm lesz, és akkor ollózok belőle. Tudom, többeknek írt, de azt mondta, hogy nem volt ideje mindenkinek, ezért jelezzem létét nektek. Most dolgom van, csak beugrottam. Ölelem az errejárókat! :bye: :hug:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 968, 969, 970, 971, 972, 973, 974 ... 992  Következő

Időzóna: UTC