Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 21:43

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 979, 980, 981, 982, 983, 984, 985 ... 992  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beköszönés-Elköszönés
HozzászólásElküldve: 2012.06.03. 22:06 

Nem tudom érkeznek-e ma még emberkék ide, de ha már nem találkoznék ma veletek mert esetleg leesett a fejem, Johnny, Lunci,Makuta (ja ő nem mert már nyálasra kiütötte magát és Ravent :lol: ) Misi, akkor nektek is nagyon örültem hogy erre jártatok és hogy lesztek olykor. Nagyon szerettelek volna titeket is látni, rátok is szükség van/szükségem van, nagyon szeretlek titeket. Ez a kis sziget örökké mindenkié lesz attól függetlenül hányszor teszi partra a lábát.
Megpróbálok magam is gyakrabban benézni, bár nyilvánosba ide még nem írtam ki azóta hogy mizu, (de megteszem hiszen ugye volt akit nem tudtam mailben elérni és esetleg csak innen tájékozódik) de a lényeg hogy párom állapotától függ hogy hogyan tudok jönni-menni, nincsen jól és sokszor emiatt én sem vagyok jól. Igaz ma este igyekeztem mindent félretenni hogy ne csak erre gondoljak,köszönöm nektek a vidám perceket. És bocsánatot kérek ha bárkiben is törést okozom azzal hogy nem vagyok sűrűn vagy mert nem jöttem :oops: :oops: , remélem meg tudtok érteni. :hug:
Most pedig elsuhanok denevérszárnyaimon és szépen egyesével végiglátogatok mindenkit ahogy szoktam és betakargatlak titeket. :hug: :hug:
ufóka neked pedig hoztam egy kis zőőd reggelit, már régen kaptál

Kép
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.04. 21:37 

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.05. 04:04 
Papírhajlító

suggikám köszönöm a reggelit:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.05. 21:06 

nincs kinek köszönjek...szeretném,ha tudnátok,hogy én nem tudok üres "falaknak"beszélni és nem is szeretek,nem stílusom.ezért addig nem jövök,amíg nem hívtok.email címem mindenki tudja,abban a valós életben....életem legjavát ott töltöm.engem bármikor megtaláltok,telefon sem kell,csak pár betű.ssuggikám,nem tudom jönni fogsz-e és mikor,nagyon fáj,hogy így és ilyen körülmények közt láttalak viszont.a szívem nem tudom felszabdalni,mert nekem tényleg fontos volt mindenki,bár igazából nem mutattam ki.nem akartam olyan helyzetbe kerülni,ahol meg nem értés van,mert ebben nem volt még részem és nem is viselném el.nem voltam minden topikban itt sem,mint ahogy a tanyán sem.lehet ez bűnnek számít,de ááááá...nem magyarázkodok,mert abból jó nem sül ki.Seth kicsi fiam,te is tudod hol találsz meg,mi ketten jól megvoltunk és remélem ez marad is így.én olyan vagyok,ha kedvelek valakit és van akit még kedvelek,de ők valamiért már nem számíthatnak egymásra,én még külön-külön barátkozom.mindenkit másért kedvelek.egyforma emberek nincsenek.ez persze nem azt jelenti ki fogom használni a helyzetet.NEM,ez nem lesz így.ezért ha majd beszélgetünk,csak magunkról fogunk társalogni.eléggé rébuszokban írtam,de aki akarja érteni fogja.ez is én vagyok.mint egy talány,sokan mondták már,de mentségemre legyen a való életben én nem beszélgetek a családomon kívül mással.mármint élő szóban.nekem az megy a legnehezebben :oops: de gyakorlom a boltban vagy a piacon,már megértik mit akarok :P na nem is magamról akartam írni basszus....szóval nem kertelek,én reményt nem látok,hogy valaha olyan lesz a párduc,mint régen.én is sokat változtam/visszafelé/bevallom.a családom nem mentség,másnak is van.amikor ssuggi itt volt,igen csillogott a szemem,mint másnak,hátha......hamar párás lett :oops: lelkileg kifáradtam,nem bírtam tovább lenni,próbáltam,de nem ment.most búcsúzom,email jön nekem,akkor itt leszek,de én a bánatot nem akarom itt is érezni..nem és nem :oops: :pray: :pray: :pray: :pray: köszönöm hogy nekem szereztetek sok örömet és sokszor tudtam szívből röhögni sőt sikerült a családomat is felébreszteni vele ....
szeretettel: Kati

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.08. 03:26 
FórumDémon

Vasárnap jövök, addig telefon/e-mailen elérhető vagyok. :)

Sziasztok, addig is legyetek rosszak! :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.08. 08:35 

szeretnék rossz lenni,de hogyan :shock: :o :?: :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.08. 19:11 
FórumDémon

Egyél meg hat tonna oldalast, és fogd a nyuszira :D :hehe:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.10. 11:38 

váháháhá,ha tényleg megenném,én bele döglök,nyuszi meg röhög a markába :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.25. 16:38 

Sziasztok drága dilisek :hug: :hug: :hug: csak erre néztem egy kicsit, elkezdek itt-ott olvasgatni hogy mi újság veletek, jó hogy megint erre tudtam járni. Aki esetleg utánam jön, annak jut ebből. ---------> :

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.06.25. 23:05 

ha szárnyam lenne röpülnék is veled :hug: :hug: :hug: de jó látni..illetve izé..a halk surrogásod hallani vagy mi szösz :oops: :D melyik részedet ehetem meg :fejetv: :?: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9911 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 979, 980, 981, 982, 983, 984, 985 ... 992  Következő

Időzóna: UTC