Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.20. 22:29

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102  Következő

Érthető a topik saját szabályzata? (első oldal)
Igen 88%  88%  [ 7 ]
Nem 13%  13%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 8
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beszélgetős szoba
HozzászólásElküldve: 2012.08.29. 09:52 

malacka írta:
ssuggame írta:
:lol: :lol: te fel bírtál tolni magadba egy egész dinnyét? :shock: :lol: :lol: :hehe: :debil: :debil: :debil:

Láthatod!!! :debil:
Kép

...és az eredményét is! :lol: :lol: :lol:
Kép

...és nem feltoltam, hanem betoltam! :angry: Nem mindegy!!!! :debil: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: váháháháháhá,kiterültél mint egy ólajtó :lol: :lol: :lol: :lol:
tudnék szinonímákat a fel és a be szóra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.08.29. 09:55 

szóval akkor miattatok nem tudtam aludni :shock: :o :wall: :wall: :wall: ez már tuti a ti hibátok,hogy ilyen fáradt vagyok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Kép :mrgreen: :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.08.30. 16:55 

:lol: :lol: nem inkább azért nem tudtál aludni mert megfeküdte az oldalas a gyomrod? :merleghinta: :mrgreen: :lol: :debil: :debil:
minya54 írta:
:lol: :lol: :lol: :lol: váháháháháhá,kiterültél mint egy ólajtó :lol: :lol: :lol: :lol:
tudnék szinonímákat a fel és a be szóra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: aszongya "ólajtó" meg "szinonímákat" wáháhááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.08.31. 19:30 

Mivel ez a beszélgetős szoba, így idereppenek egy-két gondolatommal, ami nyugtalanít egy kicsit, az is lehet hogy válasz nem érkezik rá, de azért mégis szeretném kiírni ami bennem van és tudom hogy itt őszintén beszélget mindenki.

Előzmény a Mesetopikból:

ssuggame írta:
Korábban akartam ide hosszan írni, de mégsem teszem, csak annyit írnék hogy én azt hiszem ti mind hibátlan tojások vagytok és ha észre is veszitek olykor egymáson a a hajszálrepedést akkor talán az csak azért van mert túl erős a fény.. :hug:
Úgy érzem mérhetetlenül szeretitek egymást (én aztán tudom hisz olvasom, látom s nem vagyok vak sem), de tény hogy ti is be tudtok gubózni. Ahogy korábban már kiderült én is be tudok pedig sugghüe vagyok. :debil: :debil: (ez most csak poén volt, de attól függetlenül igaz. :debil: ) Szóval úgy érzem hogy a ragaszkodás megvan részetekről a másik iránt, de egy kicsit mindenki a maga barlangjában kuksol és jólesne ha a másik meglátogatná, ami természetes is ha az embernek vannak fájdalmai vagy egyéb szomorú érzései, kinek mi. :hug: :hug: Okosat nem tudok írni, a szívemnek viszont kedves nagyon itt látni pár emberkét és hogy el tudtok hülyülni, engem is a régi időkre emlékeztet és az marha jó. :lol: :lol: :debil: Viszont azért látnék több emberkét is. De mivel ez Marcsi topikja, átmegyek inkább a beszélgetős szobába és ott kifejtem mi van bennem és mire gondolok.

Szóval valami megakasztott mert úgy igazából most esett le ahogy itt lófrálok és valamit nem értek, de lehet hogy mivel sok mindenről lemaradtam ezért nem látok át még mindent és mivel nem terheltek le mert szerettek annyira hogy úgy érzitek azt tennétek, így lehet pont ezért nem vagyok képben, de muszáj kiírnom mert nem értek valamit és egyenként mégsem kérdeznék végig mindenkit hiszen az már milyen ciki lenne,inkább ideírom, meg így korrektebb is mint priviben. Arról lenne szó hogy mikor ugye egyéb dolgok miatt, hol e-mailben, hol itt, hol a másik fórumon vagyok elérhető, akkor mindig megtaláltatok, ki a mailemre írt , ki oda , stb., tehát mivel igazán kiváncsiak voltatok rám, jöttetek keresni. Ugye keresitek egymást is? :| Ez úgy nyugtalanít. Nyugtassatok meg légyszi. :| Úgy értem, azt észrevettem hogy pölö Marcsi, Misi már nem bukkannak fel odaát a másik fórumon, malacka is csak itt található meg (remélem Marcsi ide is jössz még,ritkán látlak :| , Misi meg már egyáltalán nem jön vissza ide nem tudom, mindig bízom benne hogy látlak itt), szóval van pár emberke aki csak itt található meg, de ugye ha nem is tudok róla azért keresitek egymást ugye? Úgy értem, aki egyedül itt ragadt és máshol nincs azért azokkal mailben tartjátok a kapcsolatot ugye? vagy telefonon mert gondolom nektek megvan egymás száma is.
Minya pölö téged olvastalak a meséknél és tudom hogy milyen büszke ember vagy,legalábbis mindig írtad és hiszek is neked,de legyőzted magad mert úgy szereted malackát és tudtad hogy ő képtelen odamenni, ezért is csinálta meg gyorsan Seth ezt a fórumot hogy elérhessük és inkább te jöttél ide hogy hülyülj vele itt kicsit, pedig nem szeretsz itt lenni. Ezzel csak azt szeretném kérdezni hogy más is így érzi hogy csak ezért nem jön erre pölö? mert nem jó itt lenni már nekik de máshol azért megkeresi azokat akik itt ragadtak? ezt most tényleg nem tudom és tök ciki lenne de amúgy sem lenne jogom végigkérdezgetni titeket ,ez csupán egy aggódás mert remélem azért annyira de annyira nem széledtetek szét és nemcsak azért aggódom mert ezért is magam hibáztatnám, hanem mert mindig hiszem hogy a brigád egymás iránti szeretete erős volt és mindegy hogy ki ott ki itt van, az érdekel hogy egymást mint embert, mint barátot (nem mint csak fórumjátékost) keresitek-e. :| Függetlenül attól hogy hol jó nektek fórumozni, keresitek egymást? hiányoztok egymásnak? ha igen, tesztek ellene? kihasználjátok hogy ti láthatjátok egymást és ha van alkalom vagy idő akkor látjátok is? jó biztos volt már tali, de úgy értem hogy mindenki mindenkivel talizna akik párducosok? Tudom pár emberkéről hogy nekik itt miért nem jó, meg is igyekszem érteni mindenki álláspontját, de ezt most tényleg ettől függetlenül kérdezem hogy mindenki tesz valamit azért hogy azért hallhassa,láthassa a másikat, egy kicsike időt szán rá olykor az idejéből? Na a végére csak meg tudtam fogalmazni hogy mit szeretnék. :debil: Igen, szóval bármi is volt/van/lesz, itt és ott,valahol,valamlyen "kontaktvonalon" éreztetitek egymással hogy igénylitek a másikat? Most nem az számít hogy itt legyetek sokat hiszen mikor úgy tűnt megszűnik ez a fórum akkor megbeszéltük hogy mindenki akkor jön és annyit amennyit csak akar, hanem hogy csak a rossz érzések miatt nem jártok erre vagy ezzel együtt emberkékkel lévő kapcsolatok is megromlottak-e? Mert a kettő nem ugyanaz. Ha lenne esetleg egy képzeletbeli autó amit tudnátok vezetni és lenne időtök is akkor elmennétek egymáshoz vele és végiglátogatnátok mindenkit? És ezt kivétel nélkül kérdezem mindenkitől. Azt hiszem ilyen kérdések nyugtalanítanak. Sokszor kérdezgetem erről magam. Talán nem akarom lehet elfogadni amit olvastam valahol régen hogy egy ember tartja össze ezt a csodás brigádot mert ez nem igaz, abban hiszek és hinni fogok mindig hogy egymásnak is fontosak vagytok. Remélem így van. Csak ennyit akartam. Szeretek mindenkit. :hug: :hug: :hug: :tanc: :debil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.01. 08:13 

:oops: drága ssugink :!: elszomorít amit írsz,de tényleg :( sok igazság van abban amit írsz.amit rólam írtál,igaz,valóban nem tudtam igazán megszeretni itt,de ez senki hibája ám.én vagyok ilyen gyökött,hogy csak malacka kedvéért jöttem és jövök.ez persze nem jelenti azt,hogy más nem érdekel.és igen,akinek tudom az elérhetőségét,tartom a kapcsolatot.malackának és Marcsikámnak is tudom az email címét,de valahogy nem is az,hogy nem merek írni,csak mire eljutok oda nekik is írok,már kifáradok.általában késő este az az időpont,amikor zavartalanul ráérnék.malackától tudom,nem gyakran nézi a leveleit,így ott nem is írok rá.Marcsika drága ne hari,hogy igen ritkán írok neked,erre nincs mentség.sok mindent én sem értek és nem tudhatok,de nem hinném,hogy itt arról lenne szó,nem érdeklik egymást. legalábbis remélni tudom.azt sem hinném,hogy öri-hari lenne és bántották volna élből egymást.ha voltak is problémák,úgy gondolom túl léptek ezen.drága kicsi fiam,Seth gyermeke ez a fórum,de úgy érzem,nem így gondolta ő sem.sok-sok életváltozás és problémák vannak az tuti,de itt én nem tudtam igazán "játszani".én a tanyafórumon születtem újjá,én oda tartozom,ha beledöglök is :oops: :hug: :hug: ezért kérek mindenkit,ne haragudjatok rám,de ezt tiszta szívből így érzem.nekem a "dilibrigád"malackával és ssuggival az élen,megadta azt amire vágytam,de nem tudtam egyedül elérni.bár megszakad a szívem,malacka örökre búcsút mondott avilági létének :oops: :hug: :hug: :hug: mai napig nagyon fáj.....még elbúcsúzni sem tudtam ott tőled drága malacka barátnőm :hug: :hug: :hug: és azt hiszem nem is annyira büszke vagyok,inkább mint sok fájdalmon,ezen sem tudtam magam túltenni.na bazd meg malacka,megint potyogtatod a könnyemet....úgy felhívnálak már,de már régóta csak annyi lóvé van a telómon,ha baj van velem,Krisztit tudjam hívni,illetve megcsörgetni.itt nincs vonalas telónk baj esetén.na azt hiszem most van az amikor abbahagyom a siránkozást magamról :oops: majd egyszer folytatni fogom a vallomásomat,de bocsánat hogy abbahagyom,nem akarok sírni,bár mostanában sajnos nővérkém miatt gyakori tevékenységem :oops: így egyik hozza a másik után,mivel sokkal érzékenyebb vagyok ilyenre.én is szeretlek titeket,de hazudnék,ha azt írnám egyformán mindenkit.kit ezért,kit azért.saját lányaimat sem egyformán szeretem. de gondolom ti is így vagytok ezzel és ez természetes.puszillak benneteket,bár sejtésem szerint csak 3-an fogjátok olvasni.csak ne legyen igazam,kívánom magamnak és nektek :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.01. 20:39 

minya nehogy sírj nekem, nem megsiratni akarlak titeket :tanc: :hug: :hug: :hug: :virag:
és nem baj ha itt nem olyan jó neked mint odaát, a lényeg csak hogy bárhol is vagytok-e mind tartjátok-e a kapcsolatot még ha ritkán is de folyamatosan,csak erre lennék kiváncsi a párducos emberkéktől (és én is remélem hogy többen olvassák majd ezt még ha ez most csak egy halvány reménysugár is) és azért ne hibáztasd magad mert itt keveset vagy mert nem kell, nem erről szólt az aggodalmam,szóval ezt a butaságot felejtsd el :) :hug: Gondoltam amúgy hogy lehet magadra fogod venni az aggodalmam teljesen, pedig egyformán mindenkire értettem ezt ahányan csak vagytok és tényleg érdekel hogy C tartja-e a kapcsolatot E-vel, D érdeklődik-e G iránt, G tartja a kapcsolatot A-val és így tovább. :debil: :| :debil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.01. 23:26 

khm....nagyon jó szíved van drága ssugikám :hug: :hug: :hug: :hug: a többiek nevében nem tudok mit írni.velem mindenki tartja a kapcsit így vagy úgy.mint te is tudod,Johnny és Lunci volt nálam 2 napig,egy időre teljesen feltöltődtem általuk.most majd én megyek Erához Krisztivel Egerbe,amit nagyon várok.az hogy be mertem vállalni,nagyban hozzájárult a lányom is :P egyszer malackának is ígértem,ha Tatabányára kellett volna mennem felülvizsgálatra,elmentem volna hozzá.de hát elköltöztünk és innen sajna nagyon messze van nekem.amíg volt kocsink,vejem elvitt volna,de már nincs.és ez szép csendben abban is maradt.erről viszont eszembe jutott,hogy vajon malacka látta-e a meghívót amit idehoztam a taliról. kérdezgettem annak idején Seth-t,szóltak-e neki.hát ezt a mai napig sem tudom.úristen mekkora ujjongás lett volnaKép
most ,megyek még kicsit körbenézek itt és odaát,hacsak be nem alszom közben.ma tudtam serénykedni is,nem volt az a buzi meleg,jól esett,hogy tudtam kimenni a boltba,még nevettem is itthon :D puszillak drága ssugikám és mindenkit :!:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.02. 20:37 

adott nekem Ricsi egy kurva jó tippet.feltelepít nekem egy konferencia beszélgető linket,így tudunk egymással majd beszélgetni.persze ehhez nektek is fel kell majd telepíteni.ez nem skyp,csak a hangot fogjuk hallani.EGYMÁSÉT :hug: :hug: :hug: :hug: de jó lenne megvalósítani,nem lenne személytelen az írogatás.nekem van skyp,csak momentán Ricsi gépén van a cucc.de ezt itt nem is tudnánk használni.malacka drága,látom most sem jársz sűrűn ide.egyszer kérdezted van e skypom.van saját fiókom,de Ricsi gépén tudnék csak veled dumispartit lerendezni.pü-ben írd le az elérhetőséged,ha nem akarod nyilvánosan.megírom majd én is.szívem szerint ssugikámmal is dadogni szeretnék ott,de magán ügyileg ezt nem engedheti meg.így nem is pedálozok ez ügyben :lol: :lol: de a konferencia beszélgetésnél,ugyan úgy te maradhatsz inkognitóban,ebből baj nem lehet.totálisan fel vagyok dobódva,kérlek titeket csináljuk meg :pray: :pray: :pray: :nepszeru: :nepszeru:
váháháháh látom előre ahogy ssugikám örül ennek :lol: :lol: :debil: :debil:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.02. 22:24 

egy intő példa,hogy mire is kell vigyázni :lol: :lol: :lol:
Kép
ezt nevezem melóhelynek :shock: :o Seth csak fél szemmel nézd :!: :lol: :lol: :lol:
Kép
persze ssugikám,nehogy már elhiggyem véletlenül estél el :lol: :lol: :lol: :debil: :debil: :debil: :hehe: :hehe: :hehe:
Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.03. 16:26 

minya54 írta:
váháháháh látom előre ahogy ssugikám örül ennek :lol: :lol: :debil: :debil:
Kép
:debil:
erről már volt szó korábban, vagyis hasonló dologról beszéltem mással,nem tudok sajnos ilyesmiben részt venni bárhogy is szeretnék... :cry: :cry: ............................................. :cry:

A másik szemem viszont örül igen, mert ha ti így tartanátok olykor a kapcsolatot az olyan nagyszerű lenne, az is biztos hogy egyből mindent meg tudnátok beszélni bármi is van, közelebb hozna titeket és biztos hogy nem annyira lennétek szétszéledve ahogy most érzitek magatokat néha. Minya Ricsi fülét húzd meg a szuper ötletért. :debil: :hug:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102  Következő

Időzóna: UTC