|
Mivel ez a beszélgetős szoba, így idereppenek egy-két gondolatommal, ami nyugtalanít egy kicsit, az is lehet hogy válasz nem érkezik rá, de azért mégis szeretném kiírni ami bennem van és tudom hogy itt őszintén beszélget mindenki.
Előzmény a Mesetopikból:
ssuggame írta: Korábban akartam ide hosszan írni, de mégsem teszem, csak annyit írnék hogy én azt hiszem ti mind hibátlan tojások vagytok és ha észre is veszitek olykor egymáson a a hajszálrepedést akkor talán az csak azért van mert túl erős a fény.. Úgy érzem mérhetetlenül szeretitek egymást (én aztán tudom hisz olvasom, látom s nem vagyok vak sem), de tény hogy ti is be tudtok gubózni. Ahogy korábban már kiderült én is be tudok pedig sugghüe vagyok. (ez most csak poén volt, de attól függetlenül igaz. ) Szóval úgy érzem hogy a ragaszkodás megvan részetekről a másik iránt, de egy kicsit mindenki a maga barlangjában kuksol és jólesne ha a másik meglátogatná, ami természetes is ha az embernek vannak fájdalmai vagy egyéb szomorú érzései, kinek mi. Okosat nem tudok írni, a szívemnek viszont kedves nagyon itt látni pár emberkét és hogy el tudtok hülyülni, engem is a régi időkre emlékeztet és az marha jó. Viszont azért látnék több emberkét is. De mivel ez Marcsi topikja, átmegyek inkább a beszélgetős szobába és ott kifejtem mi van bennem és mire gondolok. Szóval valami megakasztott mert úgy igazából most esett le ahogy itt lófrálok és valamit nem értek, de lehet hogy mivel sok mindenről lemaradtam ezért nem látok át még mindent és mivel nem terheltek le mert szerettek annyira hogy úgy érzitek azt tennétek, így lehet pont ezért nem vagyok képben, de muszáj kiírnom mert nem értek valamit és egyenként mégsem kérdeznék végig mindenkit hiszen az már milyen ciki lenne,inkább ideírom, meg így korrektebb is mint priviben. Arról lenne szó hogy mikor ugye egyéb dolgok miatt, hol e-mailben, hol itt, hol a másik fórumon vagyok elérhető, akkor mindig megtaláltatok, ki a mailemre írt , ki oda , stb., tehát mivel igazán kiváncsiak voltatok rám, jöttetek keresni. Ugye keresitek egymást is? Ez úgy nyugtalanít. Nyugtassatok meg légyszi. Úgy értem, azt észrevettem hogy pölö Marcsi, Misi már nem bukkannak fel odaát a másik fórumon, malacka is csak itt található meg (remélem Marcsi ide is jössz még,ritkán látlak , Misi meg már egyáltalán nem jön vissza ide nem tudom, mindig bízom benne hogy látlak itt), szóval van pár emberke aki csak itt található meg, de ugye ha nem is tudok róla azért keresitek egymást ugye? Úgy értem, aki egyedül itt ragadt és máshol nincs azért azokkal mailben tartjátok a kapcsolatot ugye? vagy telefonon mert gondolom nektek megvan egymás száma is. Minya pölö téged olvastalak a meséknél és tudom hogy milyen büszke ember vagy,legalábbis mindig írtad és hiszek is neked,de legyőzted magad mert úgy szereted malackát és tudtad hogy ő képtelen odamenni, ezért is csinálta meg gyorsan Seth ezt a fórumot hogy elérhessük és inkább te jöttél ide hogy hülyülj vele itt kicsit, pedig nem szeretsz itt lenni. Ezzel csak azt szeretném kérdezni hogy más is így érzi hogy csak ezért nem jön erre pölö? mert nem jó itt lenni már nekik de máshol azért megkeresi azokat akik itt ragadtak? ezt most tényleg nem tudom és tök ciki lenne de amúgy sem lenne jogom végigkérdezgetni titeket ,ez csupán egy aggódás mert remélem azért annyira de annyira nem széledtetek szét és nemcsak azért aggódom mert ezért is magam hibáztatnám, hanem mert mindig hiszem hogy a brigád egymás iránti szeretete erős volt és mindegy hogy ki ott ki itt van, az érdekel hogy egymást mint embert, mint barátot (nem mint csak fórumjátékost) keresitek-e. Függetlenül attól hogy hol jó nektek fórumozni, keresitek egymást? hiányoztok egymásnak? ha igen, tesztek ellene? kihasználjátok hogy ti láthatjátok egymást és ha van alkalom vagy idő akkor látjátok is? jó biztos volt már tali, de úgy értem hogy mindenki mindenkivel talizna akik párducosok? Tudom pár emberkéről hogy nekik itt miért nem jó, meg is igyekszem érteni mindenki álláspontját, de ezt most tényleg ettől függetlenül kérdezem hogy mindenki tesz valamit azért hogy azért hallhassa,láthassa a másikat, egy kicsike időt szán rá olykor az idejéből? Na a végére csak meg tudtam fogalmazni hogy mit szeretnék. Igen, szóval bármi is volt/van/lesz, itt és ott,valahol,valamlyen "kontaktvonalon" éreztetitek egymással hogy igénylitek a másikat? Most nem az számít hogy itt legyetek sokat hiszen mikor úgy tűnt megszűnik ez a fórum akkor megbeszéltük hogy mindenki akkor jön és annyit amennyit csak akar, hanem hogy csak a rossz érzések miatt nem jártok erre vagy ezzel együtt emberkékkel lévő kapcsolatok is megromlottak-e? Mert a kettő nem ugyanaz. Ha lenne esetleg egy képzeletbeli autó amit tudnátok vezetni és lenne időtök is akkor elmennétek egymáshoz vele és végiglátogatnátok mindenkit? És ezt kivétel nélkül kérdezem mindenkitől. Azt hiszem ilyen kérdések nyugtalanítanak. Sokszor kérdezgetem erről magam. Talán nem akarom lehet elfogadni amit olvastam valahol régen hogy egy ember tartja össze ezt a csodás brigádot mert ez nem igaz, abban hiszek és hinni fogok mindig hogy egymásnak is fontosak vagytok. Remélem így van. Csak ennyit akartam. Szeretek mindenkit.
|
|