Ssuggame írta:
...mert ha ti így tartanátok olykor a kapcsolatot az olyan nagyszerű lenne, az is biztos hogy egyből mindent meg tudnátok beszélni bármi is van, közelebb hozna titeket...
Ssuggi, én nem tartom a kapcsolatot senkivel.

Csak Veled.

De ezt már megbeszéltük azt hiszem. Olvasom az írásaitokat, de nem tudok rá reagálni, lehetetlen így, a kavargó érzéseimről beszélni. És nem is akarok, a lényeget neked már elmeséltem. Amikor ez a fórum működött, akkor működött minden.... ígéretek.... meg ilyesmi. Tartottam a kapcsolatokat amíg bírtam, aztán belefáradtam, mert egyoldalúvá vált a dolog. Aztán feledésbe merültem, elnémult minden....telefon...skype.
Hát ez van.
Részemről a téma lezárva, nem akarok róla beszélni tovább, csalódásaimat megtartom magamban örökre!
Ha jövök ide, én jól érzem magam, akár egyedül is, de ha jöttök, tőlem mehet minden tovább úgy, mint régen, és vidámkodhatunk!

De sem erőlködni, sem erőltetni nem fogok már semmit, és lelkizni sem fogok rajta, ráment jó pár hónapom, mire talpra álltam! (és én egyedül tettem, mellettem nem volt senki aki segített volna rajtad kívül) Tudomásul vettem a tényállást, tanultam belőle, és már másképp gondolkodom.

Lépjünk tovább, oké?