Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.20. 18:47

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102  Következő

Érthető a topik saját szabályzata? (első oldal)
Igen 88%  88%  [ 7 ]
Nem 13%  13%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 8
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Beszélgetős szoba
HozzászólásElküldve: 2012.09.03. 16:27 

minya54 írta:

[b]persze ssugikám,nehogy már elhiggyem véletlenül estél el :lol: :lol: :lol: :debil: :debil: :debil: :hehe: :hehe: :hehe:

Kép
wáháháá :lol: :lol: :lol: :lol: nem én voltam :lol: :lol:
amúgy jó képek :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.03. 19:18 

ssuggame írta:
minya54 írta:
váháháháh látom előre ahogy ssugikám örül ennek :lol: :lol: :debil: :debil:
Kép
:debil:
erről már volt szó korábban, vagyis hasonló dologról beszéltem mással,nem tudok sajnos ilyesmiben részt venni bárhogy is szeretnék... :cry: :cry: ............................................. :cry:

A másik szemem viszont örül igen, mert ha ti így tartanátok olykor a kapcsolatot az olyan nagyszerű lenne, az is biztos hogy egyből mindent meg tudnátok beszélni bármi is van, közelebb hozna titeket és biztos hogy nem annyira lennétek szétszéledve ahogy most érzitek magatokat néha. Minya Ricsi fülét húzd meg a szuper ötletért. :debil: :hug:

hát biza,ebből nem lesz semmi :evil: ez nem olyan mint hittem,basszus,elvileg aki rendelkezik ezzel a programmal és pont be van kapcsolva hát hall mindent.mint több partneres dumcsi jó,de magán beszélgetéshez nem jó.hát marad az írás,meg hát rajtad kívül mostanában nem is látok itt mást.de ha valaki szeretné,akkor semmi akadálya,megcsináljuk.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.03. 19:33 

Hm. Hát akkor csak konferenciadumálni lehet igen, vagy felkészülni arra hogy a túloldalon bárki hallhatja, pölö lehet Haver eleresztését is lehetne konferenciában hallani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.03. 19:36 

váháháhá,az gáz lenne szó szerint :lol: :lol: :lol: :lol: de valószínű nem hagyná szó nélkül,bele bele ugatna :lol: :lol: :lol: :lol: hiába szólnék rá,ne ugass, visszaugatna nekem,hogy én ne ugassak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.03. 19:38 

amúgy sokat dumálunk ám együtt :lol: :lol: van egy hangszín amire reagál,neki állok vaúzni finoman és erre ő is aprókat vakkant finoman :lol: :lol: jó lenne tudni,mit mond ilyenkor.na meg amikor panaszkodik az csúcs.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.03. 20:10 

tényleg jó lenne érteni az állatok nyelvén ,lehet mennyi diliséget mondanak ők is :merleghinta:
minya54 írta:
váháháhá,az gáz lenne szó szerint :lol: :lol: :lol: :lol: de valószínű nem hagyná szó nélkül,bele bele ugatna :lol: :lol: :lol: :lol: hiába szólnék rá,ne ugass, visszaugatna nekem,hogy én ne ugassak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

wáháháá :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.03. 20:56 

hát még van rá minimum 6-7 év és tuti lesz olyan amit meg is értek.hülyén hangzik,de szeretek hozzá beszélni,már nem zavar ha az utcán is végég bámulnak/honnan szalajtották ezt a nyanyát :shock: :o :?: /tökre nem érdekel :roll: :mrgreen: múltkor beállt a derekam,nem tudtam se fel se lehajolni,ott nyüszögtem. odajött Haver,végig pásztázta nyelvét a fél pofimon.lejtettem a kezemből az öngyújtót,cuppogtam havernak,odajött és mondtam add ide.kis harc árán végül oda is adta :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.03. 21:10 

:lol: :lol: :lol: tényleg jól elvagytok :lol:
(ki merészel nyanyának hívni, nyársra vele :box2: :wtf?: :box2: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.03. 22:45 

ssuggame írta:
:lol: :lol: :lol: tényleg jól elvagytok :lol:
(ki merészel nyanyának hívni, nyársra vele :box2: :wtf?: :box2: )

:lol: :lol: :lol: hát a család :lol: :lol: :lol: minyanyanya

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2012.09.05. 19:28 

Ssuggame írta:
...mert ha ti így tartanátok olykor a kapcsolatot az olyan nagyszerű lenne, az is biztos hogy egyből mindent meg tudnátok beszélni bármi is van, közelebb hozna titeket...

Ssuggi, én nem tartom a kapcsolatot senkivel. :( Csak Veled. :hug: De ezt már megbeszéltük azt hiszem. Olvasom az írásaitokat, de nem tudok rá reagálni, lehetetlen így, a kavargó érzéseimről beszélni. És nem is akarok, a lényeget neked már elmeséltem. Amikor ez a fórum működött, akkor működött minden.... ígéretek.... meg ilyesmi. Tartottam a kapcsolatokat amíg bírtam, aztán belefáradtam, mert egyoldalúvá vált a dolog. Aztán feledésbe merültem, elnémult minden....telefon...skype.
Hát ez van. :? :(

Részemről a téma lezárva, nem akarok róla beszélni tovább, csalódásaimat megtartom magamban örökre!

Ha jövök ide, én jól érzem magam, akár egyedül is, de ha jöttök, tőlem mehet minden tovább úgy, mint régen, és vidámkodhatunk! :lol: De sem erőlködni, sem erőltetni nem fogok már semmit, és lelkizni sem fogok rajta, ráment jó pár hónapom, mire talpra álltam! (és én egyedül tettem, mellettem nem volt senki aki segített volna rajtad kívül) Tudomásul vettem a tényállást, tanultam belőle, és már másképp gondolkodom.

Kép

Lépjünk tovább, oké? :debil:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1012 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102  Következő

Időzóna: UTC