Bocsánat, hogy még körül sem néztem, de a másik ünnepeltünkről is vannak híreim, és azt sürgősen közkinccsé kell tennem. Az ő virágait egyelőre vízbe tettem, majd ha megjön, pótoljuk a köszöntését.
Mesemondó jól van, kissé el volt fáradva, mert most még a vizsgálatokon esik túl. Úgy látszik, a neki ígért védelem hatékony, Makuta és Seth, mert eddig megkímélték a kellemetlenségektől.

Csak a szokásos macera. De a holnapi táncrendje is tele, ismerkedni fog a város és a kórház különböző egészségügyi pontjaival. Azt üzeni mindenkinek, hogy puszil és ölel mindenkit, seriffet külön is, főleg, ha újabb ötöst kapott.

Gondol ránk. Mondtam neki, hogy mi is rá, és előlegbe átadtam mindenki üdvözletét és pusziját, ölelését neki. Aztán kicsit féltékenykedtem, mert holnap masszázskezelést is kap, és felhívtam figyelmét a szép kocka hasamra, nehogy valami férfiú ott esetleg megszédítse. Eme mosolygós jó hangulatban búcsúztunk.

Holnap Csillaglány lesz a soros hírmondó, de ha valaki még kommandózik egyet Marcsi irányába, elvárjuk, hogy szintén beszámoljon!