Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.24. 12:37

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 ... 1334  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.09.12. 19:43 
Westernlovas

Malacka! :oops: És szeretnéd? :lol:
Hé, nem tévedünk mi itt ingoványos talajra egy kicsit! :roll: :D Ezt talán meg kellene támogatni még egy kis whiskyvel... :roll: :lol: Üres a poharad.

Kép

Csillaglány! :lol: :lol: :lol: Eszembe jutott pár képkocka...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.12. 19:47 
Papírhajlító

malacka hát bikával ne is kezdjél az nem neked való :lol: :lol: :lol: :lol:
esetleg egy ilyennel. Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.12. 19:48 

Johnny, egy laza rodeó ebbe a témába simán belefér! :lol: Rodeóztunk a ranchon is, mégsem szóltak meg érte. :P Jaj, hogy szaladtál, a bika meg borított mindent! Emlékszel? :lol: :lol: :lol: :lol: Na, ezek a bikák már csak ilyenek....megjelennek, és borítanak mindent! :lol: A whisky naná, hogy jöhet! ;) :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.12. 19:49 
Papírhajlító

Na mos gyorsan el repülők aludni mielőtt el talál malacka pohara.
Nekem röpiti mert ilyen képet raktam be neki. :o :o :juszufka:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.12. 19:54 
Westernlovas

Csillaglány, aludj jól! És most már nyugodtan, Mesemondó felől! :hug: Az eszcájgra meg vigyázok, még levonják a béremből, nem lehet itt dobálózni! :D

Malacka, emlékszem már hogy ne emlékeznék? Micsoda éjszakák voltak azok... hajnalig mulattunk. Bizony, szaladtam a bika elől, nyakamba szedtem a lábam. :D A sajátomat... :roll: :lol: :lol: De végül a seriff elbánt a bikával és jó vacsora lett belőle. :lol: Még whisky? :o :D Oké! Tessék! Én az üveget húzom meg, egyszerűbb... glugy...glugy...hukk...

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.12. 19:57 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :debil: :debil: :debil:
ez tényleg mekkora :lol: :lol: :lol: szélben a fán egymás mellett sorban wáhááháá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcsi ágya nem jó? a fenébe, cseréljük ki , ki segít elvinni, félek egyedül lehúz a súlya :roll:

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.12. 20:01 

Jaj, Juszufka, addig csatangolok, amíg lekések a jó éjt puszidról! :( :hug: Szép álmokat! :hug:

Johnny kedves, imádott cowboyom, ha meg nem sértelek, most elmennék aludni én is, mert hív az ágyam. :P
Te is pihenj egy nagyot, talán egyszer utoléred magad, ha nem csajozol annyit... ;) :lol: :lol: :lol: :hug:

Ölelgetlek (húúú...tényleg szúrsz itt arctájékon kissé), de azt sem bánom. :lol: Jó éjszakát neked is! :hug: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.12. 20:02 
Westernlovas

Szépen hullámzanának azok a denevérek... :lol:
Ssuggi, ez nem semmi ágy... de muszáj egy egész erdőt is elvinni vele? :shock: :lol: Ezt tán még Seth sem bírná el. Legfeljebb ketten a seriffel.

Malacka, már megint te dőlsz ki előbb? :shock: nem ismerek rád. És persze megint kisiklasz a kezeim közül... ilyen vagy! :lol: De azért jól megszorongatlak. Elkísérjelek, vagy még tudsz egyenesen menni? :roll: :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.12. 20:12 

Semmi bajom, ez a kis whisky meg sem kottyant. Sétálok, még a távolodó denevér után baktatok, kellemesek ezek az éjszakai zajok. Egy darabig gyere te is, irtó klassz idő van, dumáljunk kicsit útközben, a sarokig, szerintem neked még van dolgod a ranchon. ;) :P :hug: :hug: :hug:

Ssuggi, neked is jó repkedést, aztán nehogy gyomorrontás legyen a névnapi sütikből! :lol: Marcsika ágyát én is segítek cipelni, ha kell.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.12. 20:17 
Westernlovas

Összefogunk, és együtt el fogjuk bírni azt az ágyat. :D De az erdőt azért hagyjuk itt!

Veled megyek, Malacka! igen, egy darabig. :oops: Mert... igen... benézek a ranchra. Még ha most... másmilyen is. Ha másért nem, az emlékekért. Ott hevertem először a lábaid előtt, emlékszel? :oops: :roll: :hug: Tudod... sokat ülök mostanában a verandán és nézem a vizet. Jólesik, még ha néha szomorú is. De régen nem volt ranch, csak kocsma. Ezért jól érzem itt magam. Olyan, mint régen. Érted ezt? :oops: :roll: Gyere, öleljelek meg, és te ölelj meg!
Talán... egyszer még... áh, nem, nem hiszem. Nem lesz már visítás a ranchon... Na, azt hiszem, az üveget is magammal viszem az útra... :D Menjünk!

Jó éjszakát!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 ... 1334  Következő

Időzóna: UTC