Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.27. 11:28

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3421 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 343  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.09.16. 19:26 

Johnny Dess írta:
Az biztató, Csillaglány, hogy én is szexi leszek. :D Engem is ki fogsz lesni? Amúgy tudod, miért volt rossz éjszakád... :roll: :D A megfelelő ágyban kell tölteni... :lol: Egyébként tényleg jó éjszakát, aludj jól!
Malacka, ez a fórum nem is ér, ide velem szökött az összes hölgyismerősöm... na jó, kevés kivétellel. :roll: :lol: Szóval ez ugyanaz a csöbör..
Lunci, édes, képes lennél ellenállni a vonzerőmnek? :roll: Pedig láthatod, annyira hajtok rá... ;) :lol:

Áááá, Csillaglány még itt van! Nem tud szabadulni! :hug: Nem, én nem értek egyet! Ragaszkodom a szobatársamhoz! :angry: :lol:

Szóval, ragaszkodsz? ;) Akkor el kell venned feleségül, az oltárnál tett esküt, csak nem szegnéd meg??? :merleghinta:
Máskülönben, nem...nem állok kötélnek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te kinek akarsz látni engem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.16. 19:28 
Westernlovas

Juszufka, én nem bánom, ha Lunci külön költözik, csak adjon nekem szobakulcsot... :lol:

Malacka, remélem, jól főzöl és szeretsz is főzni, mert Ssuggi mellett ez lesz a sorsod. :D

Parancsolsz, Lunci? Oltár előtt? :o Csillaglány, ugye, egész héten szabadnapos a helyi pap?
Lunci, édes, ha elveszlek, hogy lesz öt szeretőm? :roll: :D Az már házasságtörés...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.16. 19:28 

malacka írta:
Wáháhááá....ez nem épp a legkecsegtetőbb alternatíva Luncikám! :lol: Jól gondold meg! Még mindig jobb egy szoknyapecér, mint a vénlányság! :lol:

Malacka...csak nem maradnék vénlány? :fejetv: Olyan ronda lennék? :fejetv: :lol: :lol: :lol:
Valaki csak megkérné a kezem, akinek elég lennék én is? :nepszeru: :merleghinta:

Erről van szó Johnny! Anélkül, nincs semmilyen entyempentyem!!! :angry: :angry: :angry:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.16. 19:31 
Bionicle harcos

Johnny Dess írta:
Juszufka, én nem bánom, ha Lunci külön költözik, csak adjon nekem szobakulcsot... :lol:

Malacka, remélem, jól főzöl és szeretsz is főzni, mert Ssuggi mellett ez lesz a sorsod. :D

Parancsolsz, Lunci? Oltár előtt? :o Csillaglány, ugye, egész héten szabadnapos a helyi pap?
Lunci, édes, ha elveszlek, hogy lesz öt szeretőm? :roll: :D Az már házasságtörés...

Relatíve attól függ, hogy milyen típusú házasság... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.16. 19:32 

jól elvagytok wáháháá :lol: :lol: :lol:

malacka tud főzni ufóka, csak van amikor annyira odafigyel hogy túl is főzi a kaját olyan buzgó :debil: :debil: :debil: :hug: :hug:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.16. 19:33 
Westernlovas

Figyelj, Lunci, beszéljük ezt meg... Nem kell az ilyesmit elkapkodni, tudod. Hát csak nézz rám, úgy nézek én ki, mint egy szélhámos? :roll: Ráadásul jól nézek ki. Te meg persze, hogy nem maradsz vénlány, annál sokkal jobban nézel ki. És ha hagynád, akkor meg is szemlélném közelebbről, mennyire jól. Te sem kívánhatod, hogy zsákbamacskát vegyek el... :roll: Meg aztán mi van, ha neked nem tetszek én? Azért csak kellene egy próbát tenni...

Remélem, Csillaglány, ezt majd beszámítod! :lol: :lol: :lol: Lehet növelni a vonzerőt?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.16. 19:34 
Westernlovas

Makuta Teridax írta:
Johnny Dess írta:

Relatíve attól függ, hogy milyen típusú házasság... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Hé, seriff! :D Honnan vagy te ilyen kiművelt? :lol: Csak nem voltál már nős? :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.16. 19:35 

ssuggame írta:

malacka tud főzni ufóka, csak van amikor annyira odafigyel hogy túl is főzi a kaját olyan buzgó :debil: :debil: :debil: :hug: :hug:

Ez csak a virslinél, és a teavíznél fordulhat elő... :evil: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.16. 19:35 

ssuggame írta:

Nem lehet, hogy a figyelmét vonod el, a gyerekprojekt miatt? :merleghinta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.16. 19:37 
Bionicle harcos

Johnny Dess írta:
Hé, seriff! :D Honnan vagy te ilyen kiművelt? :lol: Csak nem voltál már nős? :lol:

Pssszt, de 150 000 év alatt sok víz folyik le a protodermis folyón is. ;) :lol: :lol: :lol:
Bár nős nem voltam, de... khm... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :merleghinta:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3421 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 343  Következő

Időzóna: UTC