ssuggame írta:
Eehh..sajnálom Makuta
együtt érzek veled, ez tényleg biztosan fájt
azért tudasd majd velük hogy majd 18 évesen ha még ott laksz akkoris lesz ilyen állatkád, mivel akkor már nem leszel az ő szavaik szerint "gyerek".
Ehhh...tényleg érthetetlen miért zavarná őket egy kis helyen ha lenne ilyen élőlényed, próbálj megnyugodni, de tudom ez most nem megy.....
Sajnos még mindig a büdös a kifogás, meg hogy áramot fogyaszt a gondozása... Ehhh... Ennyi erővel a macska meg sokat eszik, tejet kap és többször volt állatorvosnál meg kapott gyógyszereket. Mindegy, nem sajnálom tőle, mert aranyos cicuska, csak bosszant a dolog. Egy zárható terráriumban lenne, nem azt kértem, hogy az ágyban alhasson mellettük.
És még a gekkó így is egy kompromisszum lett volna, mert kígyót akartam volna első körben, de annyira azért tiszteletben tartom őket, hogy a nagypapám fél tőlük és azt is megértem, hogy a mélyhűtőben figyelgető egér sem épp gusztusos...
Annak idején volt gőtém (sajnos hülye módon egy ismerős kertjéből fogtam őket össze, de csak így tudtam ráerőszakolni őket valami állatra... sajnos az erkélyen voltak és van amelyik elpusztult, mert azért gyerek fejjel nem tudtam mi kell nekik, nem vitaminoztam őket, nem volt vízszűrölyük, stb.... 17 volt, felük elpusztult, ősszel elengedtem a többit ahol voltak abba a kis időszakos tóba, gondolom az aljazatának a laza, de már kiszáradt földjébe beásták magukat...). Ma is említésbe került, hogy milyen macera volt, pedig éppen csak a víztisztításnál kértem segítséget, mert azt ottkint végeztem a ház előtt, ott borítottam ki a trutyis vizet. Én etettem őket, fogtam ki és raktam vissza a kiszedésnél, rendeztem vissza az akvaterráriumot, stb...
Ehhh... Azért nem adom fel, előbb utóbb csak megtörnek. Majd sokat "rágom a fülüket".