Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.07.23. 10:53

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 921 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 93  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.09.16. 08:22 
Papírhajlító

Ó Makuta nagyon sajnálom hogy a nagyszüleid így állnak hozzád.Én biztos meg engedném neked.Bárcsak az én unokám akarna ilyesmit ahelyett hogy a gépet veri állandóan.:(:(

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.16. 15:54 
Bionicle harcos

ssuggame írta:
Eehh..sajnálom Makuta :| :| együtt érzek veled, ez tényleg biztosan fájt :hug: :hug:
azért tudasd majd velük hogy majd 18 évesen ha még ott laksz akkoris lesz ilyen állatkád, mivel akkor már nem leszel az ő szavaik szerint "gyerek". :roll:
Ehhh...tényleg érthetetlen miért zavarná őket egy kis helyen ha lenne ilyen élőlényed, próbálj megnyugodni, de tudom ez most nem megy..... :hug: :hug: :hug: :roll:

Sajnos még mindig a büdös a kifogás, meg hogy áramot fogyaszt a gondozása... Ehhh... Ennyi erővel a macska meg sokat eszik, tejet kap és többször volt állatorvosnál meg kapott gyógyszereket. Mindegy, nem sajnálom tőle, mert aranyos cicuska, csak bosszant a dolog. Egy zárható terráriumban lenne, nem azt kértem, hogy az ágyban alhasson mellettük. :debil: :debil: :debil: :wall: :wall: :wall:

És még a gekkó így is egy kompromisszum lett volna, mert kígyót akartam volna első körben, de annyira azért tiszteletben tartom őket, hogy a nagypapám fél tőlük és azt is megértem, hogy a mélyhűtőben figyelgető egér sem épp gusztusos...

Annak idején volt gőtém (sajnos hülye módon egy ismerős kertjéből fogtam őket össze, de csak így tudtam ráerőszakolni őket valami állatra... sajnos az erkélyen voltak és van amelyik elpusztult, mert azért gyerek fejjel nem tudtam mi kell nekik, nem vitaminoztam őket, nem volt vízszűrölyük, stb.... 17 volt, felük elpusztult, ősszel elengedtem a többit ahol voltak abba a kis időszakos tóba, gondolom az aljazatának a laza, de már kiszáradt földjébe beásták magukat...). Ma is említésbe került, hogy milyen macera volt, pedig éppen csak a víztisztításnál kértem segítséget, mert azt ottkint végeztem a ház előtt, ott borítottam ki a trutyis vizet. Én etettem őket, fogtam ki és raktam vissza a kiszedésnél, rendeztem vissza az akvaterráriumot, stb...

Ehhh... Azért nem adom fel, előbb utóbb csak megtörnek. Majd sokat "rágom a fülüket". :twisted: :debil: :debil: :debil:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.17. 19:30 
Bionicle harcos

Csak egy féltestvérem... De szerencsére nem élek vele együtt... Ki nem állhatom a hülye viselkedéseit meg amúgy is... Áhhhh, ne másszunk még jobban bele, már nincs kedvem még ezt is megírni... De mondjuk úgy anyámmal sem olyan jó a helyzet... Sőt... Az ügyeit még mindig nem tudom neki se megbocsájtani... De tényleg hagyjuk a fenébe... Sajnos családilag rettentően [del] velem a sors... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nem a kor a lényeg... A nagymamám rendes, csak emiatt a tróger miatt történik kettőnk között konfliktus az esetek nagy részében...

Naa... Légyszíves... Ugyan a szabályzatban nincs benne, de nem nézem jó szemmel a káromkodást itt. :roll: Seth

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.17. 19:36 
FórumDémon

Makuta, hidd el, nekem, nekünk az a véleményem/ünk, hogy előbb-utóbb biztosan valóra válnak az álmaid.

Most legyen Neked elsődleges cél a tanulás. Mert ha felnőttként van tudásod, és van olyan munkád, akkor van pénzed, ami manapság elengedhetetlen az álmaid megvalósításához.

Hidd el, dolgozó emberként szívesebben ülnék iskolapadban...

Illetve benne ülök, mert párhuzamosan csinálom a logisztikai műszaki menedzserasszisztens képzést is, de jövő évtől el akarom kezdeni a bűnügyi technikus dolgokat...

Ja és a lényeg...

Kérlek ne csinálj semmi hülyeséget, látok elég borzalmat a munkám során... :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.17. 19:40 
Bionicle harcos

Idézet:
Naa... Légyszíves... Ugyan a szabályzatban nincs benne, de nem nézem jó szemmel a káromkodást itt. :roll: Seth

Jól van na, csak tényleg ilyenkor nehezen kontrolálom magam érzelmileg és néha kitör ilyesmi. Bocsi. :oops: :oops: :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.17. 19:42 
FórumDémon

Makuta Teridax írta:
Idézet:

Jól van na, csak tényleg ilyenkor nehezen kontrolálom magam érzelmileg és néha kitör ilyesmi. Bocsi. :oops: :oops: :oops:

Elfogadom, de a lényeg Makuta, a lényeg, hogy tűzz ki magad elé egy "megvalósíthatóbb" célt.

Írd ki kérlek csak saját magadnak a fürdőszobatükörre egy post-it cetlire, hogy "Hiszem hogy ma valami jó fog történni velem". És higgy benne kérlek, és figyeld a hatást egész nap! Mindenr eggel mikor belenézel, már megtörtént egy jó dolog veled! Csodákra képes ez a módszer, egy általam nagyon tisztelt író SZEMÉLYESEN ajánlotta nekem is ugyanezt. Csak hinni kell benne. Egy mosoly, egy vicces jelenet az utcán, egy szép virág az őszi falevelek között...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.17. 19:46 
Bionicle harcos

Kösz a tanásot, de már próbáltam ilyesmit és nálam nem működik.

Ömmm... Ha megkérnélek a 8. oldal utolsó hozzászólásától átpakolnád ezeket a dolgokat máshová (akár külön topikba lelki segély vagy valamilyen címen)? Mert nagyon teleOFFoltam a topikomat. :oops: :oops: :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.17. 19:49 
FórumDémon

Makuta Teridax írta:
Kösz a tanásot, de már próbáltam ilyesmit és nálam nem működik.

Próbáld ki, tuti módszer!

Ha mást nem, minden reggel rágondolsz a Barbie-Sethre amit kreáltál. :D

A lényeg, hogy a Benned fortyogó indulatokat le kell csendesítened.

Nekem se volt egyszerű menet... :fejetv:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.18. 17:52 
Bionicle harcos

Bari!
Érdekes, de én tipikusan az vagyok, akinek nem okoz különsebb fennakadást bárkire is haragudni. :merleghinta:

Ssuggi!
Tisztázzuk! A Nagymamámra nem haragszok, nagyon kedves, ő tényleg mindent megtesz és szeret. Csak nem akar cirkuszt és ezért néha a hülyeforma javára kedvez. :roll:
Csak azért írtam amit, mert kicsit elszaladt velem a szekér. :roll:
Ma is kicsit beszéltünk. Azért mintha puhulni látszódna, de nem akarom elkiabálni. Próbálkozni lehet és kell is.

(Seth, légyszi rakd át az ide nem illő dolgokat, ha nem gond. ;) )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.18. 19:35 
Könyvtáros

Idézet:
Érdekes, de én tipikusan az vagyok, akinek nem okoz különsebb fennakadást bárkire is haragudni.

Eleinte nekem se okozott... :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 921 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 93  Következő

Időzóna: UTC