Párduc-ÉKT

Egy hely, ahová mindig visszatérhettek...
Pontos idő: 2025.08.11. 09:43

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3421 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 343  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.09.30. 16:48 
Papírhajlító

KépMinya othon fest evvel a kreativitását növeli.Az ő foglalkozása.Paranormális Tanácsadó.

Kép KépAz ikrek szülinapja suggiéknál.

Kép Itt épen hamikáznak:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.30. 16:51 
Mesemondó

Idézet:
Édesem a munkahelyüket nem lehet meg nézni.Jön az autó értük és el visszi őket dolgozni.és ha le jár a munkaidő akkor haza hozza a kocsi.
A Tudákék benne vannak a játékba és mind a három férfi vágya hogy találkozzon az ufókkal.

Juszufkám!

Itt Te vagy a főszerkesztő!!!

Ha te megmutatod a munkahelyüket ,mi annak örülni fogunk .

Ha léteznek UFÓK ,szivesen találkoznék én is velük,nem hiszem el,

hogy ellenségesek és bántani akarnának.

Ilyenek bőven akadnak a Föld nevű bolygón is :angry:

No látod ,Minya is dolgozik!

Boldog szülinapot Ssuggi-bébik!

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.30. 16:58 
Papírhajlító

Marcsika csak azt tudom meg mutatni hogy milyen ruhába mész dolgozni meg az autót és hogy mit csinálsz annak érdekében hogy előbbre juss a ranglétrán.Ufót sajnos nem tudok mutatni.Az itt nem jelenik meg csak a csézsealj ami fel szippantja a férfit és utána ki löki ha már terhes. :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.30. 18:23 

ez jó :lol: :lol: :lol:

látom kerülgetem a gyerkőcök tortáját :lol: :lol: :debil: :debil: boldog szülinapot bébik. :D Malacka lehet rám szólt és arrébb mentem :lol: :lol: :merleghinta:
Wáháháháááá Misi felgyújtotta a fél konyháááááááát :lol: :lol: odaégette a tortát wáháháháááá :lol: :lol: :lol:
Marcsi azta miket sütöttél nekem, köszi :hug: :hug: Amúgy adtál egy nagy ötletet. Főtt kukoricára még sosem olvasztottam rá sajtot, ki fogom próbálni, nagyon nagy! :D :debil: :debil:
Bár ha így olvasgatok még összevissza tapasztalom hogy Misi meg minya már elevett előlem egy csomó mindent. Most írnom kell hogy "Bakker, későn jöttem." :lol: :lol: :lol: :| :| :debil:
mariska49 írta:
Aha.... örülten tanulok nem akarok lemaradni az "Örült tudós" státuszról :lol: :lol: :lol: Szabad időmben megismerkednék egy pasival mert a végén tényleg örült leszek :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Juszufka miket találsz már ki. Makuta és Seth megvizsgálta hogy elég erős-e az ágy, behalok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.30. 19:15 
Bionicle harcos

Wáháháháhááhááááááááááááááá... Kész, végem! Kinyúloooooooooooook!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egység, Kötelesség, Végzet!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.30. 19:18 

juszufka54 írta:
Édesem a munkahelyüket nem lehet meg nézni.Jön az autó értük és el visszi őket dolgozni.és ha le jár a munkaidő akkor haza hozza a kocsi.
A Tudákék benne vannak a játékba és mind a három férfi vágya hogy találkozzon az ufókkal.

váháháháhá,ha találkozol velük juszufka,mit fog szólni a drága férjurad,Misi hozzá :fejetv: :?: :lol: :lol: :lol: te kis huncut :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.30. 19:20 

:lol: :lol:

Makuta végeztél az ágyteszteléssel? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :debil: :debil: :debil:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.30. 19:23 

juszufka54 írta:
Marcsika csak azt tudom meg mutatni hogy milyen ruhába mész dolgozni meg az autót és hogy mit csinálsz annak érdekében hogy előbbre juss a ranglétrán.Ufót sajnos nem tudok mutatni.Az itt nem jelenik meg csak a csézsealj ami fel szippantja a férfit és utána ki löki ha már terhes. :lol: :lol:

váháháháh juszufka milyen durvák a rokonaid :lol: :lol: :lol: szegény csókák,nem elég hogy asszony van a sarkukban,még szülni is nekik kell váháháháháhá csak kérdezem:Misi jól van :fejetv: :?: :mrgreen:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.30. 19:27 

szerintem puhára esik, biztos van alattuk szőnyeg :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.30. 19:38 

ssuggame írta:
szerintem puhára esik, biztos van alattuk szőnyeg :lol: :lol: :lol:

juszufka ssugit is ki kéne dobni,tapasztalni szeretné ő is :lol: :lol: :lol: hát a szőnyeg nem tudom elég puha-e :lol: :lol: :lol: na majd mesélj ssugikám oké :?: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3421 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 343  Következő

Időzóna: UTC