költöztetés

Pataki Trans Költöztetés Szentendre


70 621 5415 / patakitranskoltoztetes@gmail.com
KÖLTÖZTETÉS FUVAROZÁS BÚTORSZÁLLÍTÁS SZENTENDRE
Szentendre és környékén szüksége van egy megbízható költöztető cég szolgáltatásaira? Költöztetés és bútorszállítás szolgáltatási körökben több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezünk. A költöztető iparág legmagasabb szintű tanúsítványaival ragaszkodunk a legmagasabb színvonalhoz azzal, hogy elszállítunk bármit, bárhova, megfizethető áron. Helyi költöztető szolgáltatásunk Szentendre és környékére terjed ki. Attól függően, hogy Szentendre a költözés célja vagy kiinduló pontja, aszerint szolgáltatásainkat testreszabhatja az Ön igényeinek megfelelően. Célunk, hogy olyan költöztetés és bútorszállítás szolgáltatóvá váljunk, akikre bármikor számíthat. Egy Szentendrén található, költöztető társaságként széles körű költöztetési szolgáltatásokat kínálunk, biztosítva a stresszmentes költözést, egyedi csomagolással a tárgytól függően, rövid- vagy hosszú távú tárolással, sőt különleges kezelést biztosítunk értékes és törékeny tárgyak esetén.


fuvarozás Szentendre
bútorszállítás
RÓLUNK ÍRTÁK
A Pataki Trans költöztető vállalkozás célja kivételes ügyfélszolgálat és kiváló minőségű költöztetés biztosítása Szentendre és környékén minden ügyfelének. És mivel 12 év alatt több mint 3000 lakossági és kereskedelmi költözést végzünk, nyugodtan mondhatjuk, hogy megvan a múltbeli tapasztalatunk, amelyet az ügyfelek keresnek egy költöztető társaságban. De még tovább akarunk lépni abban, hogy megfeleljünk és meghaladjuk az Ön költöztető cégre vonatkozó elvárásait és még magasabb szintű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára. Jelmondatunk: "Csak az 5 csillag a megfelelő értékelés !" és ez egy olyan kezdeményezés, amelynek célja a már kifogástalan szolgáltatási szint felvétele és új szintre emelése. Ez a szabvány ötcsillagos élményt nyújt minden ügyfélnek, függetlenül attól, hogy mely szolgáltatási területünket kívánja igénybe venni.

Kalmár Ágoston - Korrekt hozzáállás, gyors munka. Köszönöm.

Bimbó Krisztina - Kiválló gyors munkát végeztek!csak ajánlani tudom őket!

Berkes Miklós - Értékeim rendben megerkeztek, villámgyors szakszerű költöztető munkát végeztek!

Fujer Krisztina - Jó hangulatú, profi költöztetés.

Kenéz Tivadar - Ügyes csapat. Csak ajánlani tudom őket !


ÁRAINK

A feltüntetett költöztetés / bútorszállítás árak Szentendre és környékén érvényesek. Ezen kívül 130 Ft/km díjat számolunk fel.

Költöztetés esetén minimum 2 óra és minden megkezdett óra kiszámlázásra kerül. Alapdíj: +1 óra.
Árainkat ÁFA nem terheli, alanyi adómentesek vagyunk.


Árajánlat kéréseköltöztetés
áruszállítás

költöztetés Szentendre
Szentendre


Épületen belüli rakodás esetén (tehát tehergépkocsi nélkül csak rakodás) az ár: 2500 Ft/Óra/Fő
Minimum 4 óra minden esetben fizetendő !
Nincs hétvégi- és emeleti felár !

Egy egyszerű példa: Önnek egy átlagosan berendezett két szobás lakása van és a költözés időtartama 2 fővel 4 óra: 4x8.000.Ft=32.000.Ft + 1 óra alapdíj.
Nálunk nincsenek rejtett költségek!Kapcsolat

Cím: 2000 Szentendre
Telefon: +36 70 621 5415
E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
Nyitva tartás: H-V 0-24
fuvarozás lomtalanítás
Címkék

KÖLTÖZTETÉS SZENTENDRE BÚTORSZÁLLÍTÁS SZENTENDRE FUVAROZÁS