Navigáció
Főoldal · Home
Hírek · News
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Üdvözlet · Welcome

Az oldal elköltözött:
This site has moved:

https://phonteusnevolius.wordpress.com

Az oldal elköltözött - The site has moved
Az elmúlt években tulajdonképpen két honlapot tartottam fenn, ezt és a Wordpress.com-on a blogomat. Úgy döntöttem, hogy egy oldal elég, ezért ezt bezárom és csak a Wordpress.com-os oldal marad meg. A letöltések átkerültek a BVE Klubra, a https://phonteusnevolius.wordpress.com oldalamon megtaláljátok a linkeket.

In the last couple of years I maintained two websites, this and my Wordpress.com blog. I decided that one is enough, so I closed this site and I'll only keep the Wordpress.com site. The routes are now available from BVE Klub, you will find links to them on https://phonteusnevolius.wordpress.com.
Üdv az új honlapon - Welcome to the new homepage
Ahogy a régi honlapomon írtam, azt be kellett zárnom. Eredetileg nem is terveztem új honlapot nyitni, aztán végül rászántam magam. Először ingyenes tárhely után kellett nézni, és mivel az ATW jó ideje stabil, megbízható és díjmentes, van phpMyAdmin, ezt választottam és ide telepítettem fel a PHP-Fusion tartalomkezelőt.

A régi oldalhoz képest annyi változás történt, hogy létrehoztam egy galériát, van egy Hivatkozások oldal és egy Cikkek oldal is. A korábbi Activities nevű oldal tartalma is a cikkek közé kerül majd. Jelenleg a letöltések vannak a főoldalon, ha majd lesz érdemi anyag a hírek között, akkor lehet, hogy ez változik.

Itt is van lehetőségetek hozzászólást írni a hírekhez, cikkekhez, galériákhoz, de ezúttal ezt regisztrációhoz kötöttem. Találtok egy üzenőfalat is jobb oldalt, oda is regisztrációval lehet csak írni. A régi oldalra elég sok spam érkezett, szeretném itt azt kikerülni.
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 12
Legújabb tag: stoof
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

2013.01.13.
alstrometropolice:
ezt a kérdést azt javaslom a BVE Klub fórumán dobd fel, ott jobban van hely a válaszadásra.

2012.11.12.
Tisztelt mindenki! Megtudná nekem vki mondani,hogy hogyan lehet középperonos állomást,illetve váltót csinálni?

2012.10.28.
Szia. Írtam egy másik fórumon egy üzenetet, hogy nekem nem megy az OPENBVE. Tudnál segíteni skypon? nagyon fontos lenne.
Desing and Coded by eWe
Theme by GFXpixel.info
37,287 egyedi látogató
Copyright © phontanka 2005-2015.
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.