Copyright © All rights reserved. Made By Pincehangstudio 
Magunkról. Munkáink. Berendezések. Stúdió. Képek. GYIK. Hangosítás. Kontakt. Pincehangstúdió
Google PageRank


A Pincehangstúdió Szolnokon kellemes, csendes környezetben található, ahol minden feltétel adott a nyugodt munkavégzéshez. A hangstúdió egy családiház pincéjében lett kialakítva. Két helységből áll, az egyik egy 20 m2 - es feljátszó, a másik egy

16 m2 - es technikai helyiség. Mindkét szoba akusztikailag csillapított, hangelnyelő boritással rendelkezik.


A hangstúdió analóg és digitális berendezésekkel dolgozik. A felvevő rendszer alapja egy Digi 003 rack. A hangfelvételi rendszerhez kapcsolódik egy Tascam DM 24 digitális keverőpult. A felvételi lánc végén pedig egy Macintosh található DAW programmal. A felvevő rendszer 24 csatornán képes egyidőben felvenni.


Sziasztok!


Erdős József vagyok a Pincehangstúdió tulajdonosa. A hangstúdió 2007 - ben indult. Jó magam is hangszeres zenész vagyok, és közel 30 éve foglalkozom zenével.


A hangstúdió minden zenei irányzatban készít hangfelvételeket, legyen az rockzene, tánczene, népzene, jazz vagy komolyzene. A stúdió, a legmodernebb digitális és audió berendezéseket használja. Minden elképzelés megvalósítható, a demó felvételtől a kész CD-ig. Elkészítheted saját stúdió felvételed, vagy a már meglévő zenéd mastering munkáját. A felvételek digitális technológiával készülnek, akár 96 kHz mintavételezési frekvencián 24 Bit mélységben. A zenei rendező vagy a hangstúdió személyzete mindig segíti az énekeseket, zenekarokat, a lehető legjobb teljesítmény elérésében.


Szolgáltatásaink fontos eleme, hogy  minden zenei produkciónál felmerülő elintéznivaló terhét levesszük a válladról. Szerzői Jogvédő Hivataltól szükséges engedélyek, borítótervezés, nyomdai munka, vagy a kész zenei produkció sokszorosítása.


Így minden figyelmed és energiád, a hangfelvételre, a keverésre, vagy a  maszteringre, összpontosíthatod !

Magunkról.