- Történet -

Milleniumi idő alatt a MU világa hatalmas birodalommá fejlődött. Azonban, ahogy a Nagy Prófécia, a Secromicon is megjövendölte, MU birodalma a káosz birodalmává fog válni. A hatalmas királyok, akik valaha MUt irányították, mélyre estek magas trónjaikról, mivel hataloméhes lordok egymással vívott harcaiban a központi irányítás is a káosz birodalmává vált. A milleniumi béke már csak porosodó emlék, vér borítja a valaha virágzó tájat. A háború romba döntötte a valaha csodálatos kontinenst és a vér szűntelenül csak folyik. Még most is építik harci gépezeteiket a kicsinyes lordok, akik valaha jobbat megélt királyságukat állítanák vissza. Hasztalanul...

És ez idő alatt, ami a vér ideje volt, megnyílt a Poklok kapuja, épp amikor az ostoba ember kicsinyes harcával volt elfoglalva, és elveszett a poklok bugyrában.

Antonias, egy volt az ostoba lordok közül, kit elvakított a hatalomvágy, és ez vesztét okozta, hisz megtéveszette őt a gonosz varázslónő, Lemulia, tudatlanul feltörte Etramu pecsétjét és ezzel kiengedte Kundunt, a sötétség Sátánját.

"Ez a föld újra enyém lesz. A békét örökre száműztem... Soha többé nem érheti nap e világot és minden ember talpnyaló szolgám lesz, mint a marhák."

Az ősi gonosz, Kundun felébredt hosszú álmatlanságából. Most az élők között jár, fertőzve őket érintésével. Káoszt terjeszt, félelem és vér fedi be a világot. Kundun minden dühét és bosszúvágyát a világra eresztette. MU gyorsan otthonává vált Kundun követőinek, és két hosszú év alatt mindent leromboltak és bemocskoltak, ami valaha tiszta volt. Az Ítélet napja valóság lett, ahogy azt a Nagy Prófécia előre megjósolta, a világ pedig nem volt többé az, amit valaha. Bölcs emberek újra tanulásba fogtak, remélve, hogy megtalálják a próféciában említett fény útját. Utolsó esélyüket Etramu pecsétjének erejében látják, mely arra volt hivatott, hogy elzárja Kundunt a világ elöl. A pecsét azonban nyolc részre lett vágva, és csak akkor tér újra béke a világra, ha a pecsét darabjai újra egyesülnek.