Baranyai Annamária

Úgy gondolom, Nóri a legújabb generáció egyik legígéretesebb tehetsége. Nagyon szeretem egyéni hangszínét és mindig lelkes, odaadó egyben szerény, alázatos hozzáállását a munkához és a többi kollégához. Kétszer is dolgoztam vele együtt, a Fameben és a Tavaszébredésben és jópárszor léptünk fel együtt, soha nem okozott csalódást, sem szakmailag, sem emberként. Őszintén drukkolok neki, hogy a "sok munka és harc" egyre több eredményt és sikert hozzon számára.:)

 

Bálint Ádám

"Nórit bírom, jókat elrötyögünk a büfében, de közös munkánk nem volt még. Statiszta szerepeket játszik egyelőre az előadásokban, azokból meg nem derül ki, mit is tud. Idén megnézem a vizsgáikat, mert érdekel, mi rejlik benne."

 

 

.

Janza Kata

"A Réder Nóri csuda jó pofa kis csaj ám!Az első pillanattól kezdve tudtam,hogy egyszer kollégák leszünk!Nem volt kérdéses számomra az sem,hogy előbb utóbb együtt fogunk énekelni,és ez azóta sokszor előfordult már.Karakteres hangja és különleges hangszíne nekem nagyon tetszik és szeretem nézni az alakításait is,melyek egyre magabiztosabbak és izgalmasak.Oda kell Rá figyelni a színpadon,és meg kell jegyeznem,hogy emberként is belopta magát a szívembe!Ha jól emlékszem életemben eddig három embernek jósoltam nagy jövőt ezen a pályán,és Nóri(mikor még "kicsi"volt)nos Ő az egyik. Boldogan nézem a sikereit,mert ezek szerint a megérzésem engem igazolt!!!Nagyon nagyon szép és gazdag pályafutást kívánok Neki! Szeretettel:Janza Kata "

.

Kiss Tünde

"Nóri egy igen érdekes és szórakoztató személyiség.Csodás hanggal áldották meg,amit szépen ki is tud használni.Humora és "szőkesége" sokszor segít túljutni a próbák közben adódó nehézségeken."

 

 

 
Nóriról
 

Aktuális
Életrajz
Hírek
Interjú Nórival
Kollégák véleménye

 
Multimédia
 

Képek
Zene
Videók

 
Kapcsolat
 

Fórum
Linkek
Üzenetküldés

 
Chat
 
 

Copyright C 2009-2010 Réder Nóra Hivatalos oldala
Az oldal tartalma csak egyeztetés után használható fel!