12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 8:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Petrof írta:
Figyi Gyuri!Az a Balázs,aki képeket küldött a fotóalbumunkba az Egri Balázs volna?

Igen, ő volt az elkövető.
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 10:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Petrof írta:
Őszinte részvétem!

Köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 1:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Petrof írta:
Figyi Gyuri!Az a Balázs,aki képeket küldött a fotóalbumunkba az Egri Balázs volna?
Már baromi régóta csak ezen töröm a fejem és egyszerűen nem tudok rájönni.
Ugye nem volt Balázs nevű osztálytársunk,so most nem bántottam meg senkit és nem is csináltam magamból hülyét?!Ugye nem???

Peti! Sztem ez tök egyértelmü volt:D Ezt tölem is meglérdezthetted volna:D
Na mikor megyünk legközelebb bulizni?Very Happy Tök jó volt hogy találkoztam a Beával, meg a Zeszterrel is.. Na meg perszeveled drága Peti, meg Matyesz

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 1:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A Béla meg elmehet a búsba hogy oda sem tolta a képét.. pedig mennyit kerestem:DVery HappyVery HappyVery Happy

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 8:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na halika!

Látod Béla!Lacinak annyira hiányoztál,h totál beflesselte,h ott vagy és Téged keresett nagy erőkkel!Te pedig nem voltál ott Crying or Very sad
Egyébként megjegyzem: azon kívűl,h taliztál volna velünk semmiből nem maradtál ki.
Legalábbis semmi jóból...szerintem.
Februárban asszem megint lesz ilyen parti.De azon nem hinném,h összefutunk.
Arra viszont emlékszel Lacika,h azt mondtad,h márciusban jössz pécs citybe???Na akkor bulizhatnánk ismételten egyet!

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 30, 2006 9:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Petrof írta:
Na halika!

Látod Béla!Lacinak annyira hiányoztál,h totál beflesselte,h ott vagy és Téged keresett nagy erőkkel!Te pedig nem voltál ott Crying or Very sad
Egyébként megjegyzem: azon kívűl,h taliztál volna velünk semmiből nem maradtál ki.
Legalábbis semmi jóból...szerintem.
Februárban asszem megint lesz ilyen parti.De azon nem hinném,h összefutunk.
Arra viszont emlékszel Lacika,h azt mondtad,h márciusban jössz pécs citybe???Na akkor bulizhatnánk ismételten egyet!

Na ná kis haver! ha lesz lóvém már megyek februárban is:D De a Béla meg kimaradt az akciómból ott a végégn.. Tudod Peti!Very Happy De erröl kuss mer nem vagyok rá büszke..Very Happy De a Béla biztos jót röhögött volna rajta.. De ezt most büntiből nem fogjuk neki elárulni..
Very HappyVery HappyVery Happy

Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 31, 2006 9:26 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Furfangos kis fickó vagy te Laci!Direkt felhozod a témát a fórumon,h a Bélát egye a fene a kíváncsiságtól. Twisted Evil
Egyébként én is nagyon jóízűt kacagtam az akciódon! Laughing

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 31, 2006 10:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sztem Laci tuti beokádtál a pult mögé vagy vmi ilyesmi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 31, 2006 12:05 pm    Hozzászólás témája: Szigrítások Hozzászólás, az előzmény idézésével

Lezárult a szavazás, és a többség úgy döntött, szükség van a szigorításokra. Ezért, mostantól csak a regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a témákhoz. Ha továbbra is lesznek ide nem illő hozzászólások, akkor további szigorítások várhatóak.
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 31, 2006 12:54 pm    Hozzászólás témája: parti Hozzászólás, az előzmény idézésével

Srácok meséljetek már h milyen volt ez a parti Kméten??
Nem tudtam elmenni mer volt néhány kellemes vizsgám és még lesz is holnap egy!
Jol éreztétek magatokat? Milyen volt a zene? Gondolom gyenge volt az a dj szasza!
VOlt vmi nagy poén amiben nem vettem részt?? Very Happy
Meddig tartott??
JA és mikor lenne rá lehetőség h együtt is műveljünk vmi fini dolgot!! flower
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 31, 2006 2:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bubu írta:
Sztem Laci tuti beokádtál a pult mögé vagy vmi ilyesmi!

Bubu még csak a közelében sem jársz:D Nem is hánytam amugy meg:D
De Peti te most arra az "ország" szerte ismert akciómra gondolsz?Very Happy
Vagy valami más, amiröl én nem tudok???Very Happy

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 31, 2006 2:57 pm    Hozzászólás témája: Re: parti Hozzászólás, az előzmény idézésével

Oakhood írta:

Srácok meséljetek már h milyen volt ez a parti Kméten??
Nem tudtam elmenni mer volt néhány kellemes vizsgám és még lesz is holnap egy!
Jol éreztétek magatokat? Milyen volt a zene? Gondolom gyenge volt az a dj szasza!
VOlt vmi nagy poén amiben nem vettem részt?? Very Happy
Meddig tartott??
JA és mikor lenne rá lehetőség h együtt is műveljünk vmi fini dolgot!! flower

Hát Bazsi a buli elég gány volt asszem.. De azért jól éreztük magunkat nem de srácok? Balázs nem tom mikor fogunk igy elmenni valahova, mert én pénteken lehet megyek Bíró Laciékkal bulizni, aztán még a kis építős haverokkal is elkéne mennem, meg hivatalos vagyok Petihez Pécsre is, na meg a kecskeméti házibuliról ne is beszéljünk/de ez még nem tuti/.. tele van a noteszom vazzeg..

Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 01, 2006 8:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Laci!Neked van noteszed???Jut eszembe!Emlékszel még,mikor spanyolországban elkezdtünk naplót írni?Multkor megtaláltam és hát...jót kocorásztam Smile
A buli?Szar zene volt na meg hát egy pár olyan arc,akikkel soha életemben nem mutatkoznék egy nyílvános helyen sem.De jó volt!Nem a buli,hanem az,hogy találkoztam a régi barátokkal!Lacival,Matyival,Mátéval,Lívivel,Beával,Andival,Eszterrel meg még sok más emberkével(ne hari,ha vkit kifelejtettem)
És ha nem jöttek volna a mocskos kékek(zsernyákok) és nem vonul el a nép nagy része idő előtt,akkor még jobb is lett volna...
Még akartam valamit,de már elfelejtettem...lehet,h a bor hatása???ÁÁÁ!Nem hinném!
Na puszika!

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 01, 2006 9:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nincs noteszem.. de azt a noteszt megnéznémVery Happy Csak annyira emléxem belöle hogy olyat jáccotunk hogy visz az árVery Happy
Na majd ha megyek Pécsre akkor azt sürgösen megmutatod nekem!!! Én is kacajászni akajok!!!!! Na puszillak

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 03, 2006 12:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gyerekek? mért érzem én azt, hogy egyre jobban elpunnyadunk? Annyira szar. Feljövök és senki semmi nem ír, amire reagálhatnékSad Néha annyira szar, hogy már nem vagytok.. Tök fura.. Mindenki új életet kezdett..Soha nem hittem volna hogy ez ilyen hamar bekövetkezik.. Én azt szeretném, ha még 4 évig együtt lenne ez az osztály.. Annyira hiányzik ez a közösség.. Az a rengeteg baromkodás az osztályban.. meg a sok röhögés.. Meg a töridoga elötti puskarejtegetések, meg puska fénymásolások/ itt szeretném Évi neked utolag is megköszönni áldozatos munkádat Very Happy / meg minden. Annyira fura hogy már nem vagytok.. Bemegyek az egyetemre, és teljesen más a légkör.. Komolyan néha oda kell figyelnem arra nehogy Áldás Békességgel köszönjek egy tanárnak vagy profnak.. tök poén lenne.. Télleg poén.. ha már itt tartunnk láttátok már az Üvegtigris2t? Nem olyan jó mint az egy, de ez is nagyon bejött nekem:D Meg emlékeztek azokra a refis bulikra? Mekkora szarok voltak! De még is jó emlék.. Én komolyan mondom, nem bántam meg hogy oda mentem, nem is a suli miatt, hanem hogy megismeretm egy másik várost, egy másik légkört, és persze nem utolsó sorban titeket.. És annka is örülök hogy béci 10. félévkor csatlakozott hozzánk.. Pedig emléxem Petivel elöször csak röhögtünk a hülye kopasz fején!Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy Emléxel Peti? bocxs Béla de ez az igazság..Very Happy De nagyon hamar megkedveltünk azért:D Emléxel még arra a sörözésre a tekában? Meg amikor megmutattuk Kecskemét nevezetes kocsmáit?Very Happy haj.. be szép idök voltak.. Meg a szerenád is.. meg a szalagavató is.. minden.. meg az osztálykiréándulások:d mekkorák voltak.. nekem legjobban az elsö teccett:D Még nem semmi viszály az osztályon belül:d és szerettük egymást:D annyira jó volt.. Alig várom az osztály találkozót.. azt az igazi osztálytalálkozzót amin remélem mindenki ott lesz.. kiváncsi vagyok ki lesz az elsö akinek elcsavarják a fejét, és elkötelezi magát, és örök hüséget esküszik.. Very Happy
Jól el nosztalgiáztam bazz.. fuu.. az elirásokért bocsi..

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 127, 128, 129  Következő
65 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban