12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 11:08 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hát vége a nyárnak! Sad életem legjobb nyarának...ennyit még életemben nem ittam mint idén!jaj alig emléxem vmire!arra persze biztosan mikor nyáron a téká előtt döglöttünk éjjel és hajat akartam rajzolni bubunak! Very Happy
én is le akarok menni hozzátok pécsre de a meló meg a suli melett nemtom h tom megoldani de nagyon nagyon szeretnék!!!!!!! Exclamation
peti lécci mondd meg dávidnak h puszilom és h ha tud írjon nekem levelet!
mindenkinek jó bulikat kívánok és mázlikban gazdak vizsgákat!
jaj szombaton gólyanapom lesz és úgy félek h teli lesz lúzerekkel,bár ami azt illeti először rátok is azt hittem h azok vagytok! Cool Cool Cool (vicceltem)
na szóval remélem kevés lesz a gyökér mert nem akarok holmi szokolaiéva és társai hasonmásokba ütközni! Wink
na cupp és vigyázzatok magatokra!és néha néha(egyfolytában)gondoljatok rám!
mellesleg sztem azért is érdemeds velem jóban maradni mert egyszer úgyis befutott tvsztár leszek és akkor majd mondjuk olyan protekcióban részesülhettek h peti tervezheti a házam és béla hordhatja a téglát! Very Happy
tényleg mivan szegény párával! Question kezdek aggódni érte!mostanában nem nagyon vszerepelt a nyilvánosság előtt!csak nemhogy nem nőtt ki a haja?!
Smile nacsók
szeretlek titeket!baklaci jókaviccek! Laughing
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 1:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kepzeld Anna tegnap veled almodtam! valami olyasmi volt h osszekoltoztunk es a baratod kiderult h az en regi szerelmem volt. Persze jol megvoltunk egy lakasban 3an allandoan lenyul;tad a cuccaim es a legjobb folsoimbe csavarogtal. vegulis egyszercsak leleptel ( a legjobb turkisz folsombe) es rajtam sirta ki magat a sracod , de igy mar nem kellett nekem h te igy eldoptad. Smile kb ennyire emlekszem Rolling Eyes

ja egyebkent nekem is egesz jo nyaram volt borutca volt a legkiralyabb Cool na meg balatonon is zullodtem egy jot.

most meg itt vagyok Dublinba ( jo a sor Very Happy ) na meg tokjo ez a nyuzsges ami itt van , menni fogok csomo koncertre ( Pink, Snow Patrol ) nah meg tele vagyunk hiresegekkel erre fele. Azert meg nincs nagy baratikorom , de remelem nemsokara kialakulnak a dolgok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 01, 2006 8:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Micsodaaa???Még, hogy te néztél minket lúzernek, Ági???Ez most nagyon rosszul esett!!!
Egyébként jó gólyatáborozást!
Bori!Biztos mondtad már, de most is bébiszitterkedni fogsz?
Hozhatnál nekem egy sört! Laughing

Béééla!Hol a fenében vagy már???

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 06, 2006 9:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

most egy 9 eves rinya bajnok kiscsajra vigyazok.Neha lenyugoz a szineszi kepessege amikor elhiteti az anyjaval h beteg...szerintem tukor elott gyakorol.de egyebkent ha a nyavajgasait leszamitjuk jofej.
Sort majd megprobalok kicsempeszni, de nem csak te kertel es egy kartonnal nem hinnem h atengednek , pedig legszivesebben annyival vinnek.Bar Guinnessbol csak a csapolt jo, de majdcsak atkuzdjuk magunkat ilyen kis semmisegeken.
Rolling Eyes
Vissza az elejére
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 09, 2006 11:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na helloszi!
Örülök h mindenki jol van:
Ági egy kellemes sziget után
Béla..egy kellemes év előtt Very Happy
Peti és Piszmi fini orgiák mámorában Very Happy
Bori a szénsavmentes baksör fővárosában
Laci..veled meg most találkoztam..igy tudom h én tettelek boldoggá Very Happy
öö..remélem nem hagytam ki senkit..mondjuk az utobbi 14évben csak ti írtatok ide
na további kellemes happy hours-t mindenkinek
pusszancska

Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 11, 2006 3:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Király,h az utóbbi napokban több másosztálybeli írt,mint 12 c-s! Crying or Very sad
Csókollak Balázska!

Megy vki szombaton Kkmét-Fradira???

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 9:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Oooohh!!!
igazán ne haragudjatok a hosszú távolmaradásomtól, de egy jó ideig rossz volt a net itthon, és nyaraltam is méghozzá a szigetországban!!!
Kurva laza hely, sztem majd visszamegyek melózni! De most azon vagyok, hogy németországba akarok kijutni!
Szóval, ha összejön 1 évig ki kell bírjátok Béluzás nélkül, de ha nem jön össze akkor meg maradok és dolgozok. szóval ez van!
na csácsá
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 9:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ja és a guiness meg olyan mint a romlott kávé, ne akarjátok megmérgezni magatokat, vannak fincsábbak is, nekem elhiheted peti, kötelességemnek éreztem, hogy teszteljek párat! És hoztam haza is törölközöbe csavarva Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 14, 2006 6:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Fogadjatok meg bolcs belank tanacsat ne akarjatok megmergezni magatokat, tobb marad nekem Very Happy

Ezt kapjatok ki megyek angliaba eskuvore Cool szerintem egy karton ruhaval fogok visszajonni.

Kinek hogy megy egyebkent a tanulas Very Happy

Jah a masik dolog a Guiness csak Irorszagban az igazi mashol lehet h tenyleg romlott kave ize van. Rolling Eyes
Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 6:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jó ég!!
Hallotátok miket mondott a Fletó?!!!! Azt hittem beszarok, és utána azt mondta, hogy a baloldal végre szakít a hazugságokkal és erre büszke, hát ekkor már leestem a fotelomból és tátott szájjal bámultam a képernyőt!!!
De abba gondoljatok bele, hogy milyenek voltak idáig a baloldali miniszterelnökök: most ez a félőrült barom, elődje a kgb-és, egy értelmes magyar mondatot kimondani képtelen megyesipeti meg az ávós,géppuskás, alkoholista, nyakmerevítős horngyuszi!!! Na erre a díszes társaságra nagyon büszkék lehetnek a a jó öreg elvtársak!
De a legszebb az egészben, hogy a lumpen-proli bunkó állat a következő alkalommal is behúzza majd a vöröscsillagot(azaz szegfűt)!
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 2:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szervusztok pajtások!

Na mit szóltok a forradalmi állapotokhoz???Durva, mi??
Tegnap itt pécsen is volt demonstráció.Jó volt, de semmi durvaság.
Csütörtökön mentek a pesti tüntetésre???
Mi valszeg ott leszünk hamár ingyenvonatok mennek pécsről Wink

pápá

Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 4:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én vasárnap óta kint vagyok! Kemény a helyzet! a TV elött is ott voltunk!
Vaalószínüleg a többi nap is ott leszek, peti majd hívj fel, hogy hol vagy és találkozhatnánk, meg a kicsi dávidkát is hozd magaddal!
Laci ha olvasod gyere ki, kémenes te is meg mindenki
Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 20, 2006 12:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ez nem igaz forradalom van otthon es en nem tudok reszt venni benne! Ez tortenelem lesz! Belat Petifinek fogja nevezni az utokor Very Happy EN IS OTT AKAROK LENNI Exclamation

azt nem ertem h ki az aki nem megy ki tuntetni??? MIndenkinek ott a helye aki igaz magyar Exclamation

csak gondoljatok az 56-os musorra amit kerkoval eloadtunk! Most eloben is eljatszhatjuk!

Itt minden hirben benne van Magyarorszag TV-ben radioban! Mindenki a multunkat meg a jovonket elemezgeti.

Csak legyetek kitartoak! Belus buszke vagyok rad! Cool
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 20, 2006 2:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Rám is legyél büszke Bori!Meg a Dávidkára is!
Mi is kint szoktunk lenni, csak mi pécsen.

Hajrá Magyarok!

Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 20, 2006 10:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti rad is buszke vagyok!+ Davidra is Very Happy
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 127, 128, 129  Következő
93 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban