12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 12:09 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Uh tegnap elég keményen bedaráltak a rendőrök a blahán
béla nem láttalak sehol
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 1:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

van munkám!szerencsére a hűtők a teli vannak fideszes mágnesekkel,a pult meg németekkel!olyan helyen melózok(már 4 napja)aminek a hangulata teljesen olyan mint az amerikai filmekben azilyen útszéli bisztrók amik televannak kamionsöfőrökkelésmotorosokkal(csak éppen nincs olyan tünci rucink) Smile
éljen a forradalom meg minden,de remélem azért eltok jutni a suliba mert informatika órám lesz és már majdnem megtaláltam a bekapcsoló gombot a gépen!na meg jog!fúj!!!blááá!
akinek még nem mondtam volna:megvolt itthon a pálinkafőzés(több mint50 litykó lett)és vasárnap szüret...(nem csak mustnak) Cool Cool Cool
ja az egészről meg annyit h sztem a gyurcsány csinálta eztaezta egészet!és most mindennap betegreröhögi magát...pár napig még játsza az agyát meg stb...aztán fogja az összes pénzünket és lelép mexikóba és röhög tovább RAJTUNK élete végéig!hüjefarokfasz!meg még van csomó véleményem meg verzióm(de ez hosszú lenne) Cool,meg tiszteletem azoknak akik szétverték az m1-et!a napkelte a legundórítóbb műsor(az atv eddigi munkásságát leszámítva)és csak azt bánom h a baló györgyöt nem gyújtották fel!vagy vették volna el a szemcseppjét! Cool
ja én pénteken pesten leszek!petya hívlak!bár jó lenne már egyszer bemenni a suliba józanon v tisztán mert ahogy észrevettem még csak nekem nincsenek barátaim a főiskolán!persze ha lenne hol aludnom én szivesen lezuhanyoznék mielőtt bemegyek de ha ellopják a martosban az ember albérletkulcsát meg tárcáját meg táskáját meg kabátját akkor lehet h kicsit ideges vagyok és nem vagyok túl közvetlen másnap semmi alvással és kisírt szemekkel...bár a rudics balázs nagyon aranyos volt!remélem elkapják azt az embriót!
na hmm!szeretnék már veletek találkozni mert a péntek az egyetlen nap amikor szabad vok!
pussz
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 2:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az lehet, nem nagyon csipom a skinheadeket, mondjuk mostanában én is úgy nézek ki, de a Blahánál elég sok köcsög volt, mi bemenekültünk a Stexbe! Aztán visszanéztünk még a kossuthra, de ott nagyon lapos a parti, bár lehet, hogy ma csak ott leszek! Egyébbként tegnap itthon maradtam, szóval peti nem tudtalak volna semmiről tájékoztatni, max arról hány redvás zokni van a szobám padlóján!
Állítólog szombaton mégsem lesz fidesz gyűlés, ki mit tud?!!
megnézem az indexet...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 6:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nem lesz!ÁLLÍTÓLAG most tényleg komoly a bombariadó!
olvasd el az indexen a gyurcsány riportot béla!hihetelen!ez hülyebazdmeg!
ekkorát fosikide!erre még abba is az orbán képét akarja belemártogatni!
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 22, 2006 10:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nekem ez a kedvencem :

Nic Robertson:

De ők azt mondják, távozzon, mondjon le hivataláról. Valaki mást akarnak. Hazudott nekik.

Gyurcsány Ferenc:

Igen, és sokan azt mondják nem Feri, te vagy az egyetlen, maradj! Laughing Cool Very Happy

milyen jo fule lehet feconak h kihalja a tomgbol azt a sok embert akik ezt skandaljak Exclamation o maradj feri meg nem tetted elegge tonkre az orszagot , meg nem raboltal tolunk eleget maradj please

olyan gyilkos hangulatban vagyok, haza kene mennem es elnitezni a dolgokat...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 22, 2006 11:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Wink juhúú

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 22, 2006 11:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az előbbi annak szólt, h rám is büszke a Bori. Smile
Bassza meg!!!Szar az egész!Hihetetlen,h mennyire hülye a népünk!
Még most is egy csomóan állnak amellett a szardarab mellett!
Az is hihetetlen, h vannak egyetemista fiatalok, akik nem mennek tüntetni, mert az anyuka megtiltja nekik!Ilyen emberek fognak felnőni a nemzedékünkkel.Ilyenek, nincsen semmi rálátásuk a világra, nincsen véleményük és ráadásul hülye fasszopók!
Tegnap is kint voltam a Széchenyi téren, Pécsen.Éppen a miatyánkot mondtuk egymás kezét fogva, mikor leült a mellettem lévő lépcsőre két picsa gyrost meg gyrostálat majszolgatni és az egyik megszólalt: Ti vagytok a tüntetők?Hát szépek vagytok!
Ha nem épp a " miképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk vétkezőknek" résznél tartottunk volna, Dáviddal mindkettőt szájbarúgtuk volna.
Utánna meg a tömeg minket, mert az itteniek teljes mértékben elítélik az erőszakosokat.Ami szintén szomorú!Még mi, ellenállók is kétrészre szakadtunk.Hihetetlen , h még most is pártoskodás meg egymásramutogatás van!
Kurvára elegem van már abból, h csak pofázunk itt!Cselekedni kéne.Én buzi mszpseket akarok ütlegelni!!!Nehogymár beleszarnak az országunkba és még mi takarítsunk!A lóf*szt!Takarodjanak vagy dögöljenek meg mind!

Azt hiszem kissé elragadtattam magam, de nagyon rossz a helyzet.
Remélem egyszer minden rendbejön...

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 9:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem most kell az erőszak, hanem '89ben kellett volna, akkor kellett volna vér follyon! Még akkor ki kellett volna szűrni a régi elvtársi beidegzésűdött komcsikat a pártokból, a közéletből, a titkosszolgálatból és a rendőrségből! ÍGY utólag csak mi leszünk a "szélsőséges állatok"!!!
89ben kellett volna akasztani, dunába lőni, meglincselni, mostmár baszhatjuk! akarom mondani: elkúrtuk
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 5:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hat Peti szerintem teljesen igazad van Exclamation Az a baj h egyaltalan nem tudnak az emberek egysegesen fellepni a hazaarulok ellen, mert meg az ellenzek is megoszlik. Annyira szomoru ez az egesz, h tuti en is agresszivan lepnek fel mert ugylatszik bekes eszkozokkel nem lehet ezt megoldani. Lehet h nekunk is letre kene hozzni egy IRAt, akkor talan figyelnenek arra h mit akarnak az emberek.
Most meg csak arra lennek kivancsi h ha holnap ujravalaszthatnank a kormanyt ki nyerne...Nem biztos h a Fdesz es ez eleg szomoru. Ma megkerdezte egy pasi tolem , h miert valasztottak meg a magyar emberek ezt a csotanyt miniszterelnokuknek. Erre nem tudtam mit mondani, csak azt h sok a hulye magyar... pedig itt az a taktikam h mindenkinek halalba dicserem a magyarokat meg Magyarorszagot, h menjenek meglatogatni , mert megeri meg gyonyoru meg h milyen baratsagosak az emberek. De erre a kerdesre nem tudtam azt felelni , h basszus nem az emberek hibaja , mert a kepukbe hazudtak es megbiztak a fecoban. De ez nem igaz mert igenis a nep hibaja , mert lett volna eselye valtoztatni, de elbaszta. Evil or Very Mad
most csak annyit tudok, h elszomorit , h egy ilyen buta nemzet gyermeke vagyok. Ami meg jobban elszomorit , mert tudjatok h mennyire buszke voltam h magyar vagyok, de mostmar elegge kiabrandultam es nem nagyon akarok hazamenni... Sad
Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 24, 2006 5:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

voltam tuntetni a nagykovetseg elott Very Happy en mondtam a tobbieknek h ha betornenk egy par ablakot akkor meg a tv-be is be kerultunk volna, de nem dijaztak az otletemet.
pedig mar lattam volna az ujsagban a szalagcimet. B. Mezo Dublinban a nagykovetseg elott rongalasra bujtotta fol a bekesen tunteto tomeget.A rendorseg orizetbe vette a fiatal kulfoldon dolgozo lanyt. Az ujsagiroknak adott interjujaban a 20 eves bujtogato tettet azzal magyarazta , h F. gyurcsany kepet latta az ablakban mosolyogni es erre annyira beduhodott h betorte az ablakot.

Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 3:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ági mi van veled? jelentkezz!!!
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 12:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát fiúk-lányok!
Úgy érzem ezt a tüntretés meg forradalom dolgot bebukjuk...
Szomorú vok... Crying or Very sad

Vissza az elejére
Évi

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 30, 2006 11:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok...
hogy vagytok?
kepzeljetek mi pápán kimentunk egy szimptaizans tuntetesre, es eletem legjobb erzese volt, hogy az egyetemrol midneki kijott...nem volt egyetlen diak sem aki otthon maradt volna , es a magyar zaszlokat a professzorok vittek..meg a fazekas krisztian is kijott....nem tudom emlekztek e milyen erzuletu volt azelott...
ez az elso olyan hely, ahol mindenki olyan jobboldali hogy jobban nem kell..par srac este 9kor kocsiba ult, felhajtottak Pestre es megneztek az mtv-t belulrol...
ti ott voltatok?
egyebkent nem tudom feltunt e nektek, de az a mondat gyurcsany beszedeben:majd bele doglottem, hogy .....stbstb..gyurcsany egy olyan szent...szegeny...nagyon szenvedett hogy hazudnia kellett...szoval szerintem is o kellene hogy maradjon a miniszterelnok.....nem?olyan jolelku...ha azt vesszuk miden politikus hazudik...csak o az egyetlen aki bevallja...az osziteseg szep dolog, szoval...meg mindig o a legalkalmasabb erre a posztra...ezt egy ujsag igy gondolja..hat:)
remele mindenkinek jol megy a suli:)
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 02, 2006 4:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát Évi!
Lehet,h te ezt csak poénból írtad, de sajna vannak olyanok, akik komolyan azt gondolják, h a gyurcsány a megoldás.Lásd mélyentisztelt hökelnökünk, Fehér "f*szszopó" Gergő. Hihetetlen, majdnem megvertem az arcot!
De jó érzés, h mindenütt azt olvasni,h az ellenzék elsöprő győzelmet aratott tegnap!!!Végre valami! Very Happy

Vissza az elejére
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 03, 2006 1:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ági meghalt
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 127, 128, 129  Következő
94 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban