12.c fóruma :: Téma megtekintése - Probléma
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Probléma

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Honlap
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 06, 2005 8:00 pm    Hozzászólás témája: Probléma Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha valamilyen hibát vettetek észre az oldalon, akkor ide írjátok, mert akkor mások is értesülnek róla, és így én is hamarabb megoldhatom.
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 15, 2005 5:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gyuri, nekem egyik balázs által küldött képet se nyitja meg. neked igen??? mi van vele?
anna
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 17, 2005 10:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

macskaszemu írta:
Gyuri, nekem egyik balázs által küldött képet se nyitja meg. neked igen??? mi van vele?
anna

Igazad van! Kicsit felületes munkát végeztem. (Mert csak a kis képeket ellenőriztem, hogy bejönnek-e). Az alapvető probléma az, hogy az internet a fájloknál különbséget tesz a kis és nagy betűk között. (Kellett egy 5 perc mire rájöttem-megláttam, hogy ez a hiba) Tehát a JPG és jpg nem ugyanaz. Most kijavítottam az összes ilyet, és remélhetőleg most már helyesen működnek. A kellemetlenségekért elnézést kérek.
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 23, 2005 6:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia Gyuri!!
nem tudok belépni az Osztálynaplóba, nem fogadja el a jelszavamat!... Crying or Very sad
Vissza az elejére
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 24, 2005 7:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anonymous írta:
nem tudok belépni az Osztálynaplóba, nem fogadja el a jelszavamat!... Crying or Very sad

Előszört is ki vagy. Ilyen ügyben konkrétan nem mondhatok semmit, küldjél inkább egy e-mailt. Annyit javasolhatok, hogy ellenőrizd, hogy a kis és nagybetűk helyesek-e, mert érzékeny erre a program.
Dorcus;O)
Vendég
HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 24, 2005 3:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia!!
bocs, bocs, Dóri voltam, vagyok...
küldtem ímélt...
ellenőriztem kis-& nagybetűt.... Sad
Vissza az elejére
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 24, 2005 5:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dorcus;O) írta:
ellenőriztem kis-& nagybetűt.... Sad

Még mindig nem tudom miről van szó. A fórumhoz nem működik a kódod?
Akkor van olyan, hogy jelszó emlékeztető, azzal hozzájutsz, milyen jelszót használsz.
Ha az Osztálynaplóról van szó, akkor oda külön jelszó kell. Ezt azok kapják meg, akik elküldék az elérhetőségeiket.
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 01, 2005 10:37 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

SZio Gyuri!

Az megoldhato lenne , h zenet toltsunk fol a honlapra?
Az egyik baratom szeretne szamokat mutatni nekem, de ugye csak tobb ezer km valaszt el minket...Arra gondoltam h vhova feltoltene en meg meghallgatnam avgy megjobb lenne ha le is tudnam tolteni.
Ha a honlap erre nem jo , akkor nem tudsz vmi mas megoldast ajanlani Question

Kosszentyu elore is Very Happy Bori
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 5:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nos. Sajnos a zene feltöltögetés illegális, ezért nem szeretném ha az osztály honlapon törvénybe ütköző tevékenységet csinálnánk. Laughing
Sok más mód van arra, hogy fájlt cserélgessetek: pl. MSN, vagy saját weboldalt regisztráltok és oda tölthetnétek fel, vagy esetleg levél. Ha gondolod tudok küldeni g-mailes meghívót, van még nekem vagy 80 db, ahol több mint 2GB-s helyet kapsz. (Tehát nincs fájl méret határ.)
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Honlap Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban