12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 03, 2005 9:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Babrala írta:

Mit kell akkor csinalni, ha azt csinalja ez a szar , h leall 1 percen belul aztan ujraindul???Ilyen otthon is volt de mar nem emlekszem mit csinaltam...Asszem Gyuri te jottel megcsinalni...Nem akarsz atruccanni Angliaba?

Gondolom XP van. Ha igen akkor az a bizonyos féreg támadott meg. Valahonnan meg kell szerezni azt a programot, ami betömi a rést. Ha valaki fizeti az utiköltséget, szívesen kimegyek és segítek. Cool Laughing
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 04, 2005 12:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szervusztok!!!!!
Ma költözöm Szegedre........... Laughing Hétfőn dékáni szünet lesz....... Razz
És kedden csak 1 laborom van........... Laughing De az egyből 5órás............................ Shocked Majd meglátjuk!!! Képzeld Bori szereztem pár Kárpátia számot(konzervatív beállítottságúakat.....) és nagyon tetszenek!!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool Surprised Surprised Surprised Na ennyi mindenkinek eredményes félévet!!!!!!!!! Very Happy
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 04, 2005 12:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja, ha valaki Szegeden jár.....szóljon 1 sörre a barátom Shocked vagy a vendégem? Laughing Laughing Laughing
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 05, 2005 6:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

majd szavadon foglak 1 ev mulva Dani, de addig is valszolhatnam a levelemre!!!!!!!!!Alberletbe vagy amugy? Gondolom nem mesz holmi kis koleszba Razz
Hat en es szivesen hallgatnek nehany konzervativ jellegu dalt, de sajna nem hoztam magammal ilyet, csak amit te irtal le nekem , azzal mag az a baj, h nem jatsza le semmi...biztos en csinalom rosszul...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 05, 2005 7:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló mindenkinek!(helló Bori:))
Gyuri, ki az a BalázS, aki képet küldött az egyéb fotóalbimba?
Ugye nem volt ilyen nevű osztálytársunk???!!! Confused
na helló
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 05, 2005 8:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bubu írta:
Gyuri, ki az a BalázS, aki képet küldött az egyéb fotóalbimba?Ugye nem volt ilyen nevű osztálytársunk???!!! Confused

Nem, nem volt ilyen nevű osztálytársunk. Aki nem tudja az A-s Egri Balázsról van szó.
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 06, 2005 9:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bela nem is te lennel, ha nem kerdeznel ilyet Exclamation Very Happy Laughing Very Happy Razz de legalabb egy jot kuncogtam igy kora reggel...Tegnap olvastam a naplom, es rolad is irtam, ha majd hires leszek es mindenki az en naplomat akarja megvenni milliokert , akkor majd jot vidul azon a sztorin amikor szajba vagtalak 1 uveggel Smile remelem aze mar tulestel a dolgon es mar nem haragszol ram Rolling Eyes Very Happy ... Na megyek gyakorolni az autogramm adast Razz Razz Razz
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 06, 2005 11:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helooooooooooooooooooooooooooooooooo!
Itt vagyok!!!!!!!!!!!!

Pécsen ámde babám
Pécsen ámde babám
az jött a szokásba!
Hogy!
Pollackos a király!
Pollackos a király!
Messze a hazába!!!!
Bemegy a kocsmába!
Rágyújt jointjára!!!
Oszt!
Iszik,baszik,lazul
de sohase tanul
Szarik a világra!!!!
Iszik,baszik,lazul
de sohase tanul
Így lesz diplomája!!!!!

Ez itten a pollackos induló! Cool Majd el is éneklem! Very Happy
Kibelebaszottul király volt a gólyatábor!!!!!Minden este picsa részegek voltunk!Egyik hajnalban még székekkel is beszélgettem...azóta néhányan széknek hívnak... Smile
A kóter is iszonyat fasa!Mármint nem az állapota-ennyi pénzért nem is vártam többet-,hanem a társaság!Tegnap este is poppoltunk egy hatalmas nagyot!!!Mmmint bebasztunk ,mint a disznó!Szobatársam hatalmas partiarc!Naon jó fej!
Na mit írjak még Question
Majd élőszóban részletezem a dolgaimat.
Oksimokiska?
Pénteken lesz poppolás???Írjátok már le,h mi van!!!
Ja pénteken megyek Kecskemétre,m sajna péntekenként nincs tanítás. Sad
Ma se volt még eddig,m minden gyakorlat elmaradt.Még szerencse,h közel van a kóter! Cool
Na csókolok mindenkit!Most már sűrűbben fogok jelentkezni!

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."

Legutóbb Peti szerkesztette (Kedd. Szept. 06, 2005 4:53 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 06, 2005 2:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csumi Mindenki!
Hellóka Petikém, örül kicsi szívem ,hogy jól érzed magad!
Én is jól vok és a csajok nevében is üdv. mindenkinek(Ági, Lívi, Andi, Orsi) ja meg Móni is, de ez nem a mi Mónink!Ezt a Mónit itt ismerték meg a csajok, meg a szobatársuk, hát majd mesélek róla, durva!!! Very Happy
Két órán keresztül németünk volt, aztán meg 3órán keresztül marketing,
kibasz szar volt!!!
na helló

Ui.:Ja, és Bori nem kell aggódnod, ugyse leszel híres! Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 06, 2005 4:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na fiúk,lányok!
Ha nem írjátok meg,h nektek pénteken mikor jó,akkor én inkább a csütörtököt fogom választani partizásra!!!
Fogok tanulni politológiát vagy szociológiát meg még németet is és lesz frankó szaknyelvvizsgám!

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 06, 2005 6:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jaj szegeny egyetemistak, ugy sajnallak titeket...U Peti nekem a csutortok is jo lenne Very Happy Very Happy Cool hol talalkozzunk Question Northamptonshire megfelel Laughing asszem most kicsit hianyzik a HAZA, most csak a sorocskemnek elek , ami mostmar kifogyoban van.Csak nehogy a szulok , rajojjenek, h egy alkoholistat alkalmaznak...

IGENIS HIRES LESZEK VEDD TUDOMASUL Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 06, 2005 6:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti nagyon kis kreativ az indulotok, nem nehez kitalalni a dallamot sem Wink majd eleneklem a kissracoknak, a kiskolok biztos tancolni fog ra Laughing aztan a diploma is meglegyen am nem csak itt iszogatni...
Vissza az elejére
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 06, 2005 11:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jAJ GYEREKEK!
éN MOST BEBASZVA ÍROK NEKTEK..., CSAK HOGY ALUDJATOK JÓL, ÉS ÁLMODJATOK PIÁVAL!(:
mI LESZ VELEM iTT?!?!?!?
pETIKÉM! sSzedd össze a népet, mert különmben szájba ba..lak!!
Nem igaz, hogy senki nem tud írni ebbe a ki..aszott.....jó fórumba, hogy koi mikor ér rá?!?!!?
Punnyadt egy osztály!!!! Érrezzétek magatokat lecseszve!!!!
Szóval csütörtökig mindenki jelezzen valahogy vagy Petinek, vagy nekem, hogy jön-e vagy nem jön-e???!!!
LÉrtitek???
Béluskám te jössz...Ugye???
Mindegy, ha 1dül leszek a főtéren.. és marad lóvém...én inni fogok "rátok" ám!!!
Na legyetek jók!!!(((: Laughing Laughing Laughing
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 07, 2005 2:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló Srácok!
Hát én nem megyek, úgy néz ki!Akadt egy kis dolgom, de
azért szerintem még jól fogjátok érezni magatokat nélkülem,!
Bocsesz na hi
Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 07, 2005 7:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nagy tanulsagot szurtem le : Matyi tud bebaszva is irni
Szoval akkor nem vagy teljesen remenytelen ha vizsgaznod kell, bemehetsz tokreszegen, akkor is ki tudod tolti a nevednel azt a kis rublikat a tobbi meg majd jon magatol Very Happy Very Happy Very Happy Cool
Haljatok megneztem a TROY-at angolul, es milyen szexis hangja van Brad Pittnek Laughing Laughing Laughing asszem holnap is megnezem Very Happy
Tenyleg nem tul mozgalmas ez a forum Sad Sad Sad , de mondjuk en jol megvagyok a Belussal is Laughing Laughing Don't you Question
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 127, 128, 129  Következő
15 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban