12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 07, 2005 7:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tenyleg ti talakoztatok nyaron Question vagy mostanaban Question Kivancsi vagyok mennyien jonnek be Kecsora, Matyi hivasara.
Ja Matyi baratnom volt TK-s bulin es nem latott teged, de azt mondta, h mindenki tok reszeg volt. Gondolom valahol az arokban a hanyasodban hemperegve kellett volna megtalalnia Laughing Laughing na jo ez csak vicc , TE SOSEM SZOKTAL HANYNI Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 07, 2005 7:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

azta meg sosem kezdtem uj lapot Laughing Laughing
Vissza az elejére
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 08, 2005 4:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

CSáó!!!
Na most tudtam írni, ez a egyetemi idő egyszerűen repűl!!!!!Smile
Elég durva.............
Igen Bori, Albiban vagyok:)
A kedvenc órám az ált.kém labor egyszerűen qva jó!!!!Csak az a baj, hogy minden labor elején doga...................................
Péntek............hát megmondom őszíntén én lehet, hogy megyek!!! De még nem tom..........(tanulni kéne................)De valszeg kinézek!Very Happy
Üdvözlet!!!
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 08, 2005 8:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sziyasztok végre jó lett a net nálam is úgyh majd írok.
én nem megyek pénteken mert lázam és torokgyulladásom van a gólyatábor óta meg sztem amúgysem lesz ott olyan akivel soka tudnék dumálni (najó, Dani - ha jön)

remélem jól vagytok
Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 08, 2005 8:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anonymous írta:
sziyasztok végre jó lett a net nálam is úgyh majd írok.
én nem megyek pénteken mert lázam és torokgyulladásom van a gólyatábor óta meg sztem amúgysem lesz ott olyan akivel soka tudnék dumálni (najó, Dani - ha jön)

remélem jól vagytok

én voltam
Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 09, 2005 7:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát ez kurva jo gyerekek, hogy senki sem tolja le a seggét... Mi lesz késöbb? Sajnos egyre jobban szarni fogunk egymásra, és ha ez már most igy van.... Evil or Very Mad

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 09, 2005 8:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja és Bori te is lejöhetnél.... Laughing Razz Very Happy Smile Attol mert Angliában vagy ez Rád is vonatkozik... Razz

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 09, 2005 8:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na jo ezt azért nem gondoltam kamion.
De ha már igy elmarad a tali ma, akkor aki Pesten tanul azzal szivesen összefutnék pár szóra... sajnos nem tom fejböl hogy kiket vettek fel Pestre, ugyhogy nyugodtan szoljatok nekem... Na puszilok mindenkit..

U.i. a mi kis vendégünk mutatkozzon már be egyszer...mert nekem fingom sincs hogy kijaz

Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 09, 2005 10:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hiddel Laci, most ugy hazamennek , h azt ti el sem hiszitek!!!!Hogy egy 7 eves gyerek , h pokolla teheti az eleteteket!!!!!nem is hittem , volna , h ilyen gonosz lehet vki 7 evesen Twisted Evil , vajon en is ilyen lehettem Question remelem nem Rolling Eyes
Most megyek vezetni!!!! SZURKOLJATOK!!!!!!
Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 10, 2005 3:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló mindenki!
Petike told már a budvás segged a gép elé és vedd igénybe a messenger szolgáltatásait esténként, köszi csak ,hogy tudjam ,hogy élsz-e még, meg ilyenek!A koleszba tudsz netezni esténként?
Ja és MATYIKA milyen a tk?Gondolom a színvonal még mindig a régi!
Ja, és a legfontosabb ezentúl Vince a nevem a lányok már így szólítanak!
És ezt elvárom mindenkitől Exclamation Cool
Mindenkinek jó kis évecskét kíván a Vince INC.

Ui.:És nehogymár tanuljatok!Gyerekek!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 10, 2005 3:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Lacika felejtsd el amit a csepeli buszról mondtam, k szar, úgyhogy én is Hév, te?Vagyis azt tudom ,hogy te is , de melyik???
Ezt majd tárgyaljuk meg vmikor! Fasza lenne, ha néha együtt tudnánk bemenni!Na puszi, A Szandinak is
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Dóri
Vendég
HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 10, 2005 5:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!!!
Drága Peti!!még nem volt alkalmam megköszönni, h. vártál a megállóban!!!mi van a telcsiddel???
a gólyatábor naon klassz volt, az első hét szintén!!
tényleg köszi, h. ott voltál!!! Razz Razz Razz
Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 10, 2005 7:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Béla nekem a szerda kivételével negyed kilenckor kezdödik mindennap az oktatás, asszem de ezt majd még meg kell néznem. Hétfön majd fussunk össze vmikor meg vhol..azt majd megdumcsizzuk.OXA-MOXA??

Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 10, 2005 8:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szervusztok!
Kedves Bubu!Felejtsd el ,hogy én valaha is Vincének foglak szólítani!Te Béla vagy oszt kész!Egyébként élek és jól vok!Az msnen csak kéthetente 7végén keress,mert a kóterban nem tudok senki gépén annyit netezni,h érdemes lesgyen fellépnem.Vmikor elképzelhető,h szerzünk a szobánkba gépet,de ez a jövő muzsikája.Amúgy meg kibasz lassú ott a net!
Hát a pénteki randevú nem jött össze...Ez van.A szalagavatóra azért majd remélem eljöttök egy páran! (dec 10.)
Nektek lesz őszi szünetetek?Nekünk a 8. hét szünet,uh akkor majd szeretnék felkeresni egy pár embert!A pestieket mindenképp meg a szegedieket is!
Kedves Dóri!Láttam,h hívtál,de épp táborban voltam és zéró térerő volt.Szúnyog meg pia meg buli viszont annál több!!! Cool
Jahhhj!Holnap megyek vissza Pécsre és újra kezdődik a poppolás!Már kezdem unni a másnaposság érzését 2 man down
Csütörtökön elvisz az egyik spanom a Rák nevű helyre.700HUF a beugró és egész éjjel ingyen van a pezsgő!Előre félek!!!

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 10, 2005 10:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szevasztok srácok és csajok!
Hááát szomorú, hogy nem jött össze a "találkozó"..., de ez nem az én hobám, nem a Peti hibája..sem a többiek hibája, aki megpróbálta szervezgetni a dolgokat..., hanem a egyszerűen azoké, akik nem jelentkeztek a fórumra!!!! (megjegyzem:mindenki tudja sztem a weboldal címét!!) És amúgy se jött volna össze egy türhető létszám...., úgyhogy marad a SZALAGAVATÓ!!!!!!, de ha valaki nem tolja ki oda a popóját...(tisztelet a kivételnek:Bori és Angi&külföldiek) akkor az legközelebb se jöjjön!!!!
Béla, mert Vincéről szó se lehet..Fasza koleszos élet!! Úgyhogy ha Nórikát kísérgetnéd egyszer Kecskemét utcáin...várlak egy kórsóra..az egy szám még változhat!((:
Lacikám mi ez a nyuszis dizájn?!?!? Embarassed
Na jóéjt!
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 127, 128, 129  Következő
16 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban