12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 16, 2005 12:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szija Anna!
Mi annak a kocsmának a neve?Szólj az Ágiéknak és akkor menjünk el!
Hé Peti voltam szerdán Kecsón, a suliban is voltam Herkómég mindig elmebeteg idióta, a Vass úgyszintén, ja és azt tudtad, hogy a gyenes mellé költözött? Ez a muksó teljesen megörült, szegényke, én azért sajnálom...
Ja és Ágika gyógyulj meg mert én nem megyek be több németre nélküled!!! Na csók minden kedves volt osztálytársamnak,
de kibassz jó, hogy már nem vagyok refis!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 16, 2005 12:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Eszem-faszom megáll, új lapot kezdtem!!!
Ja és Ágikával voltunk fennt a Dávidka albérletében és elég jó, úgyhogy vmelyik vasárnap este basszunk be és hányjuk össze Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Csak vicc volt, nyugi Dávidka! Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 20, 2005 5:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

[color=red]Hi volt refisek!!!
Írjatok már csiri-biri pajtik!!![/
color]
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 20, 2005 6:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bubu írta:
Hi volt refisek!!!
Írjatok már csiri-biri pajtik!!!

Na. Élek én, bár már csak félig-meddig, olyan lázas voltam, mint egy... nem tudom, valami, ami eléggé lázas.
Azér elég jó volt ez a vasárnap este, nem? Jó monnyuk a végén már eléggé berúgós állapotban voltunk. Béla, hazaérkeztél időben???
Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 21, 2005 7:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anna, te vagy az???!!!
Én hazaértam egyben és időben, de én csak egy sört ittam!!!
Te viszont annál többet, ha jól gondolom, meddig maradtatok még?
Jó kis hely az!!! Bélu számára kedves és hangulatos, jó kis magyar kocsma Laughing Laughing Laughing
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 23, 2005 4:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Arany kezű gyerekek!Mi a f.sz van Veletek???Csak Bubuka oan nadon lelkiismeretes,h írogasson?
Bassza meg!Meginn eltört a kacsóm!Hétfőn focizás közben...Fasza gyerek vok?De nem estem ám kétségbe!Ahogy visszaértem a kóterba,kibontottam a sangriámat és poppoltam egy hatalmasat!
www.nightinfo.hu <itt megnézhetitek,h hova járkálunk partizgatni.A hely neve: Sörház. Elég jó szokott lenni... Pécsnek nagy előnye,h occsó a szalon sör.Egész jó kis sörike!Kellemesen csalódtam benne!Az utóbbi héten/két hétben naon éles estéket éltem át.Huhuuu! mik vannak a koleszban???
Ismeri vki a Besh O Drom (lehet,h nem így írják) együttest?Na abban is kellemeset csalódtam!Voltam a koncertjükön.Tele volt raszta arcokkal a hely.
Elbaszódott a messengerem,uh az új címem: zilahi_peter@hotmail.com
Akivel MSNen tartottam eddig a kapcsolatot,az igazán felvehetne a listájára majd!Oksika?

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 23, 2005 7:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Baszki Peti te voltal Beshodrom koncerten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toszodj meg erre csak ezt tudom mondani! Voltal mar a honlapjukon? jol szol:) na a kezedre csak vigyazz jo az meg sokmindenre ne baszarintsd el holmi ficizassal...inkabb kriketteznek akkor nem lenne ilyen problema...
Egyebkent rohadt jo neked h igy bejott Pecs mindigis mazlista voltal... Cool
Na en momentan azert nem irtam mostanaban mert annyira lefoglalt az onsajnalat , h nem volt kedvem azt olvasgatni , h mindenki baszottjol elvan es csak irogatja az elmenyeit meg h milyen jo neki...a problemakat is leirhatjatok sokkal eletszerubb lenne a forum, es legalabb nem hinnem h csak nekem vannak 'nehezsegeim' .... Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 23, 2005 9:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdvözlet mindenkinek! Én is megvagyok Szegeden..........jó a suli! Minden jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 24, 2005 4:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Boriiii!Ennyi káromkodást még nem hallottam tőled! Smile
Nyugi!Azért problémák is vannak kicsi életemben!Pl el kéne mennem melózni,mert annyi pénzt baszok el,h az hihetetlen!!!!!!!!! Confused
Na meg szerda éjjel semmit nem aludtam egy más fajta probléma miatt.Most nem fogom részletezni,lényeg,h én naon jól éreztem volna magam ujdonsült bnőmmel,de egy másik szerelmi háromszög bonyolódása igencsak hazavágta az esténket... Sad Na most aztán felizgattam a fantáziátokat,ugye? Cool
Lényeg,h problémák mindig vannak és lesznek.De kérdem én:Ki az a barom,aki nyilvános fórumon azt kezdi el taglalni,h milyen bajok vannak az életében,mikor annyi jó dolog is történik vele,h dicsekedhet?
Na ezt most kibasz jól megfogalmaztam! Very Happy Kérlek az esetleges fogalmazási és helyesírási hibákat nézzétek el nekem!!!Elvégre én műszaki fősulira járok! Cool
Mégiscsak jó az MSNem,uh azon is kereshettek...

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 24, 2005 4:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja igen:
www.beshodrom.hu
Hallgassatok bele!!!

Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 26, 2005 4:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló mindenki!
Hogy s mint?
Peti, rólad tudom, hogy jól meg Lacika is jól megvan. Peti, nem akarom leszólni a helyet, de a fotós csaka csúnya lányokat tudta lefényképezni???
De azért voltak ott szép kis tekilás csajok is!!! Cool
Ja és most jött az infó, hogy polgármester lett az egyik ismerősömSmile
25 éves!!! Laughing Laza, mi??!!! Laughing Hát, ja vkinek bejön az élet!!! Confused
na hi

Amúgy meg Bori én meg úgy otthagynám ezta szar sulit a picsába és dolgoznék vmi fasza helyen, mert ennek a sulinak így nem sok értelme van...
Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 26, 2005 6:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hat Bela meg tudlak erteni nekem sem hianyzik a suli, sot el is gondolkodtam, h mi a fasznak mennyek suliba???Jovore kimennek nemetorszagba, vagy Olaszba dolgozni, meg lenne ket nyelv amit nagyon vagnek es azzal mar csak el lehet helyezkedni! Ha szar a suli ott kell hagyni es keresni masikat mert akkor tenyleg elbaszol az eletedbol egy evet , amit momentan penzkeresessel is tolthettel volna amibol siman kimehetsz kulfoldre tanulni ami mar csak a nyelv miatt is megeri meg nem kell otthon aszalodnod! Asszem nem partolom az otthoni oktatast, nem is tom mi vette el a kedvem a magyar suliktol! Talan ez a szar eretsegi, vagy az a frenetikus 4 ev amit letoltottem a refibe???
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 26, 2005 9:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na Bori!Szép hosszú mondatokban tudsz fogalmazni Very Happy
Nekem kajak bejött kkmét!Annak ellenére is,h volt egy pár faszkópé tanár meg értelmetlen és hatalmas nagy baromságokkal tömték a fejünket éjjel-nappal!
Béla! Voltak jó nők is abban a buliban!!! Cool Készült egy csoportkép is rólunk,de azt nem tették fel a barmok.Majd beszkennelem és elküldöm kedvenc Gyurinknak,h Ti is lássátok milyen arcok az új spanjaim...
Lacika már beigérte,h vmelyik hétvégén leugrik hozzám,h megmutassam Pécs nevezetes vendéglátói egységeit. Cool Még vki esetleg??? Smile
Jaj! Én oan nagyon jól érzem magam!!!Jövőhéten lesz az első osztályzott gyakunk aztán meg jönnek a zhk...akkor már nem biztos,h ugyanilyen jól leszek,de valószínű Laughing
Szerdán megyünk Éger völgybe bográcsozni meg persze inni...ill én nem tuti,h ott leszek,m a szobatársam múlthét csüt. óta antialkoholista életet él és így nem bizti,h megyek...Azért mégis az élettársam mellett a helyem!Nem igaz??? Very Happy
Na mára ennyi.Mindenkit puszikálgatok!

Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 26, 2005 9:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hűűűű!Ebben a pillanatban kaptam 2 ingyenjegyet a szerdai B52-es bullerba!Még ingyen sör is jár mellé!!!Na akkor csüt.ön meginn másnapos leszek...
Megyek rajzolgatni...

Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 28, 2005 8:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szevasztok serácok!
Peti,Peti....Mi lesz veled így????Csak azt tudnám miért vok ma reggel megimt másnapos?!?!?!?((((:
A faszom ki van ezzel a sutyóval...Csak buli, lazulás, meg minden..és mindjárt zh-k, meg 2hét múlva 100kérdés Természetismeretből.. Hú, az nagyon szopatós lesz... Már annyira elszoktam a tanulástól... Lehet, hogy beülök egy refikolesz zilensziumra apák!!!!((:
Hát ez van....
Béluskám!! Miért nem jó a sutyó!! Lívivel hétvégén dumáltunk és ő azt mondta, hogy nagyon élvezi a helyet és persze a nagy büdös várost is!!
Na mindenjót nektek és kívánok nektek bátorságot, kitartást és szeretetet a célotok eléréséhez, mert a Úr a mi gondviselő Istenünk már letaposta a jóhoz vezető utat, csak hinni kell benne és rálépni, de el ne csússzatok a banánhéjjjjjon, amit aa mi szeretett Luciferünk kirakott az út szélére....(:
Még a végén pap lesz belőlem..Ugye Béla!!!??
Na pááá!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 127, 128, 129  Következő
18 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban