12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 28, 2005 8:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Remélem tudjátok ki vagyok????((((:
Egy kecsói tk-s másnapos gyerök....
Vissza az elejére
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 28, 2005 8:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nesztek vázzze... még be is jelentkeztem nektek..., de kinek, mert nincs senki ezen a fórumon!!!!!!!!
Ba...átok meg, hogy tanultok!!!!(((:
Na sikerben gazdag napot kívánok mindenkinek!!
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 30, 2005 7:37 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv mindenkinek!!!!!
Beteg vagyok.......... Mad
Bori!!! A magyar felsőoktatás nagyon jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEm jol látod!
Cool Shocked OH én már túl vagyok az első ZH-n ........már rég................Smile
Szerintem egyedül fizikábol fognak meghúzni............. Sad
Mindenkinek kellemes időtöltést!!!!!!! Razz
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 30, 2005 7:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja Peti!!!!!!!!!!!!!!!! Én egyszer szívesen leugranék hozzád!!!!!!!!!!!!!
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 30, 2005 7:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De komoly!!! CSak meg kéne beszélni 1 ido pontot! Razz Shocked Cool Cool Cool Cool Cool
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 30, 2005 9:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok

Tegnap színházba mentem, a nemzetibe, hogy újra megnézzem a Mester és Margaritát.
Állok ott egyszercsak megjelenik a Gergő.. és mondja, hogy minjárt jönnek a tanárok a refiből, egy busszal.. aha..
és akkor megjelent Labanc, Totya (meg a felesége) Pesti Bori.. Bovier.. Pista bácsi, Biosztanárok, meg mindenki.. Ja, kb csak Herkó nem.
Érdekes volt..

A darab amúgy másodszor sokkal jobban tetszett.. főleg h nem volt jegyünk, csak utolsó percben mondták h maradt és 500forint volt. Mondták h pótszék. De szerencsére találtunk 2 üres helyet a legjobb részen és odaültünk. (oda 3200 a jegy:D Razz)
Szóval jó volt.

A suli is jó, nemsokára gólyabál.

Remélem Veletek is minden ok.

A Gergőnek szakálla van.
najó nem olyan mint a Daninak csak pici:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 01, 2005 2:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hat izgalmas lehetett a regei tanarokkal talalkozni gondolom semmi valtozas nem eszlelheto rajtuk legalabb felismertek?Vagy egyaltalan koszontek?
En tegnap beiratkoztam a konyvtarba es el sem tevedtem! Cool Mar egesz jol megy a vezetes mostmar nem is gazolok kukakat Rolling Eyes csal allandoan eltevedek ami meg kicsit megterheli a penztarcamat ugyanis a benzin itt meg dragabb mint otthon Sad Confused sajna tul gyorsan koltom el a fizetesemet, igy nem hinnem h olyan gazdagon mennek haza, de mejd valami munka utan nezek ami keresetnovelo lehet.
Vissza az elejére
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 01, 2005 4:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sziasztok...ági vok!hát én is élek...tudom h egész nyáron nem írtam de én azóta is minden 7végén megnézem a fórumot....csak egyszer nagyon kiborultam h senki nem ír és gondoltam hát akkor én se soha többet...
engem se vettek fel sehova...oda járok ahova béla meg lívia meg váradi orsi meg andi...nagyon jó suli...többnyire jófej tanárokkal akik jól tanítanak és még emberszámba is vesznek minket...épp rástartoltam h csinálok még egy nyelvvizsgát németből....meg béla is...vicces mi?!
Smile
imádom pestet...a kolezs is nagyon aranyos...a refi kolezshoz képest maga a mennyei királyság...elfogadható a házirendje...
itt minden 7en buli buli hátán...iszonyat!imádom!nagyon boldog vok..én eddig nem is éltem semmit!itt aztán minden van...első napomon pesten megismerkedtem alvin koncerten egy sráccal...a következő héten elhívott kispál koncertre és azóta együtt vagyunk...és naggggyon szerelmes vaygok...meg hát elvileg ő is Smile Wink jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
szal szép az életem...teli vagyok barátokkal...stb!annyira örülök mostmár h nem vettek fel sehova,mert nem mindenkinek tetszik ám a zeegyetem...persze várom is...de nekem kelll ez az egy év...nem tudja vki h mikor kapjuk meg a nyelvvizsga pénzt?!tudnám értékelni...na csók mindenkinek!!!inkább nem kezdem el mesélni mi történt ezalatt az 1 hónap alatt mert holnapig itt ülnék és pötyögnék!!!!
szal puszka
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 01, 2005 9:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Babrala írta:
hat izgalmas lehetett a regei tanarokkal talalkozni gondolom semmi valtozas nem eszlelheto rajtuk legalabb felismertek?Vagy egyaltalan koszontek?
En tegnap beiratkoztam a konyvtarba es el sem tevedtem! Cool Mar egesz jol megy a vezetes mostmar nem is gazolok kukakat Rolling Eyes csal allandoan eltevedek ami meg kicsit megterheli a penztarcamat ugyanis a benzin itt meg dragabb mint otthon Sad Confused sajna tul gyorsan koltom el a fizetesemet, igy nem hinnem h olyan gazdagon mennek haza, de mejd valami munka utan nezek ami keresetnovelo lehet.

Hát.. mikor megláttam Totyát egyből odamentem:DVery HappyVery Happy
Jól meglepődött..
Jóhogy megismertek.. naggyából köszöntek is. A Boviernek rövidebb a haja:D
De amúgy mindenki ugyanolyan.

Csak kurvára kiakasztott, h nekem nem volt jegyem a Gergő meg odajön és mondja h ő nemis tudja mi az a Mester és Margarita meg azt se tudta h lesz csak úgy eljött.. szerintem a fele tanár így volt vele.. Ha nem kaptam volna jegyet végül, tuti kirángatok onnan 2 tanárt.. Gergőnek is mondtam h menjen inkább haza, dehát nem..

Bori neked kocsit is adtak??? Tökjó!

Szia Ági!Smile

Nah mára ennyi, jók legyetek
Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 01, 2005 9:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anonymous írta:
Babrala írta:

Hát.. mikor megláttam Totyát egyből odamentem:DVery HappyVery Happy
Jól meglepődött..
Jóhogy megismertek.. naggyából köszöntek is. A Boviernek rövidebb a haja:D
De amúgy mindenki ugyanolyan.

Csak kurvára kiakasztott, h nekem nem volt jegyem a Gergő meg odajön és mondja h ő nemis tudja mi az a Mester és Margarita meg azt se tudta h lesz csak úgy eljött.. szerintem a fele tanár így volt vele.. Ha nem kaptam volna jegyet végül, tuti kirángatok onnan 2 tanárt.. Gergőnek is mondtam h menjen inkább haza, dehát nem..

Bori neked kocsit is adtak??? Tökjó!

Szia Ági!Smile

Nah mára ennyi, jók legyetek

Évi mindig elfelejt bejelentkezni.. szori..
Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 04, 2005 3:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló Mindenki!
Hát azért nem olyan K. jó a suli, ahogyan azt leírja az Ági (ezt igazán nem lehet felróni neki hiszen szerelmes a drága...,nagyon dúrva az Ági, basszus állandóan csak áradozik meg minden és csöpög a nyáltól egyszerűen...na mind1, de az Andi is...kiakasztanak!!!!)
Na szóval a csajok jól megvannak meg én is!
Ja az a 9500 tényleg jól jönne, igazán átfolyósíthatnák a számlámra..., na jó ez túl nagy kérés lenne a refitől, na mind1!Egyeltalán valaki már felvette a pénzét??!!!!
Skacok, volt szobatársaim a Marci hívott lakásavató bulira, de nem valószínű, hogy megyek...ha jól hallottam a telefonban a hangját, akkor Marci barátunk nem hazuttolja meg magát és igen csak jól érzi magát és azért zöldágra vergődik a pesti forgalomban(ha értitek?!!)!
Ja Matyikám nagyon szépen beszéltél, büszke vagyok rád, csak így tovább, nem gondolkodtál még el a teológián???Ja és kevesebb pia Matyikám mert még átérződik Ernő szobájába is... Laughing

Na üdv mindenkinek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 04, 2005 3:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló Mindenki!
Hát azért nem olyan K. jó a suli, ahogyan azt leírja az Ági (ezt igazán nem lehet felróni neki hiszen szerelmes a drága...,nagyon dúrva az Ági, basszus állandóan csak áradozik meg minden és csöpög a nyáltól egyszerűen...na mind1, de az Andi is...kiakasztanak!!!!)
Na szóval a csajok jól megvannak meg én is!
Ja az a 9500 tényleg jól jönne, igazán átfolyósíthatnák a számlámra..., na jó ez túl nagy kérés lenne a refitől, na mind1!Egyeltalán valaki már felvette a pénzét??!!!!
Skacok, volt szobatársaim a Marci hívott lakásavató bulira, de nem valószínű, hogy megyek...ha jól hallottam a telefonban a hangját, akkor Marci barátunk nem hazuttolja meg magát és igen csak jól érzi magát és azért zöldágra vergődik a pesti forgalomban(ha értitek?!!)!
Ja Matyikám nagyon szépen beszéltél, büszke vagyok rád, csak így tovább, nem gondolkodtál még el a teológián???Ja és kevesebb pia Matyikám mert még átérződik Ernő szobájába is... Laughing

Na üdv mindenkinek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 04, 2005 3:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

bazd!!! ez kétszer sikerült elküldeni, nem dezsávűűűűű
na akkor mégegyszer csákány minden lókötőnek
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 05, 2005 6:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szép jó estét!
Bassza meg!!!!!!!!!!!!!!Ez a hét szörnyű!!!!!!!!Vasárnap dobott egy csaj 12 napos komoly együttlét után...még szerecse,h nem voltam szerelmeske...De milyen szöveggel???Halljátok!Én ilyet még nem basztam!!!Inkább le se írom,mert még a végén ideges leszek!!!!
Majd inkább elmondom szóban,ha naon érdekelne vkit.Pestiek!!!!Jövőhét szombaton érkezek!!!!Bizony ám!Megyek a Marcikához meg elhúzunk meccsre.Ujpest-Fradi Twisted Evil
Örülnék,ha egy páran fent lennének és találkozhatnék pár szeretett exosztálytárssal...
De ne ijedjetek meg,mikor megláttok,ugyanis kicsikét összetörtem a képem (ez a másik szarság,ami a héten előfordult velem).Hétfőn buli volt a kóterban és poppoltunk egy hatalmasat.megittam 3 üveg vbk-t,a többre már nem emlékszem,csak mesélték... Sad Legurultam egy lépcsőn...
Nagyon rossz volt...
Holnapig nem is iszok egy kortyot se... Very Happy
Danikám!!!!Gyereeeeee!Szólj,h Neked mikor jó,és majd egyeztetünk!Oksika???
Ági!Oan nadon jó volt olvasni,amit írtál!Örülök neki!!!

Na megyek rajzolni...holnap OGY... Sad téglakötésekből...hülyeség az egész!!!!

pUSZKA

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 05, 2005 8:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Petrof írta:
Szép jó estét!
Bassza meg!!!!!!!!!!!!!!Ez a hét szörnyű!!!!!!!!Vasárnap dobott egy csaj 12 napos komoly együttlét után...még szerecse,h nem voltam szerelmeske...De milyen szöveggel???Halljátok!Én ilyet még nem basztam!!!Inkább le se írom,mert még a végén ideges leszek!!!!
Majd inkább elmondom szóban,ha naon érdekelne vkit.Pestiek!!!!Jövőhét szombaton érkezek!!!!Bizony ám!Megyek a Marcikához meg elhúzunk meccsre.Ujpest-Fradi Twisted Evil
Örülnék,ha egy páran fent lennének és találkozhatnék pár szeretett exosztálytárssal...
De ne ijedjetek meg,mikor megláttok,ugyanis kicsikét összetörtem a képem (ez a másik szarság,ami a héten előfordult velem).Hétfőn buli volt a kóterban és poppoltunk egy hatalmasat.megittam 3 üveg vbk-t,a többre már nem emlékszem,csak mesélték... Sad Legurultam egy lépcsőn...
Nagyon rossz volt...
Holnapig nem is iszok egy kortyot se... Very Happy
Danikám!!!!Gyereeeeee!Szólj,h Neked mikor jó,és majd egyeztetünk!Oksika???
Ági!Oan nadon jó volt olvasni,amit írtál!Örülök neki!!!

Na megyek rajzolni...holnap OGY... Sad téglakötésekből...hülyeség az egész!!!!

pUSZKA

Hé Peti engem érdekel!!!!

mi az az OGY? nekünk olyan nincs.

Összefutottam Bélával a metróban:D

A Harmath Iván mesélte h a Piszmivel lakik és a Piszmi mindig rajzol meg házakat makettezik és alig alszik meg mindig otthon van. Ezt csak azért, ha valaki nem tudná..
Meg azt is mondta h ő már vagy 5 voltosztálytársammal találkozott...

Épp hagymalevest eszem.... Detti főzte... hát.. nekem nem annyira izlik. ilyen
hagymás tejszín leves. Mondjuk nem olyan rossz ha nincs másVery HappyVery Happy

Nem tudom mit írjak még.

Nekem nem túl pörgős ez a suli, sokat unatkozom.
Holnap megyek tesiórára mert ellógtam egy úszást és be kell pótolni.. tök gáz.

Na jók legyetek, pussz

ja, a Timi és a Betti írt az Emlékkönyvbe.. gondolom nem tudták h hova kell.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 127, 128, 129  Következő
19 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban