12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 08, 2005 1:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Béla baszki!Azt mondtad írjak a fórumba!
Erre mi a brét lehet írni?
17.00kor nagy meccs lesz!
Ne felejtsétek el nézni!!!
csókoltatok mindenkit

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 08, 2005 1:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja igen!Annyit mégiscsak írnék,h én egyszerűen nem tudom elképzelni azt,h a Dávid stréber lett!Fából ugyebár nem lesz vaskarika!? Smile
Sok emberrel nagyon rég nem találkoztam már és nyilván mindenki változott egy keveset az új környezet hatására.De csak azért nem kell senkit elítélni vagy lebaszni vagy tudom is én,mert időben akarja teljesíteni azt a kibasz 3-5 évet.Nekünk (Dávidnak,Lacinak meg nekem is) a rajzolás nem olyan,mint mikor a refiben meg kellett tanulni vmit németből vagy magyarból vagy fel kellett készülni Smile a törire!Mi gyakorlatilag ebből fogunk megélni!És ha nem tanuljuk meg rendesen,h hogyan kell pl. egy ház homlokzatait megrajzolni akkor semmi nem lesz belőlünk.Rajzolni nem olyan könnyű megtanulni,mint beverni azt,h mi volt a II. világháborúban.So attól,h sokat rajzol,még nem lesz stréber!!!!!Csak el akar vmit érni az építészetben!
Na mára ennyit az okoskodásból... Smile

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 08, 2005 4:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vuka írta:
Petrof írta:
Szép jó estét!
Bassza meg!!!!!!!!!!!!!!Ez a hét szörnyű!!!!!!!!Vasárnap dobott egy csaj 12 napos komoly együttlét után...még szerecse,h nem voltam szerelmeske...De milyen szöveggel???Halljátok!Én ilyet még nem basztam!!!Inkább le se írom,mert még a végén ideges leszek!!!!
Majd inkább elmondom szóban,ha naon érdekelne vkit.Pestiek!!!!Jövőhét szombaton érkezek!!!!Bizony ám!Megyek a Marcikához meg elhúzunk meccsre.Ujpest-Fradi Twisted Evil
Örülnék,ha egy páran fent lennének és találkozhatnék pár szeretett exosztálytárssal...
De ne ijedjetek meg,mikor megláttok,ugyanis kicsikét összetörtem a képem (ez a másik szarság,ami a héten előfordult velem).Hétfőn buli volt a kóterban és poppoltunk egy hatalmasat.megittam 3 üveg vbk-t,a többre már nem emlékszem,csak mesélték... Sad Legurultam egy lépcsőn...
Nagyon rossz volt...
Holnapig nem is iszok egy kortyot se... Very Happy
Danikám!!!!Gyereeeeee!Szólj,h Neked mikor jó,és majd egyeztetünk!Oksika???
Ági!Oan nadon jó volt olvasni,amit írtál!Örülök neki!!!

Na megyek rajzolni...holnap OGY... Sad téglakötésekből...hülyeség az egész!!!!

pUSZKA

Hé Peti engem érdekel!!!!

mi az az OGY? nekünk olyan nincs.

Összefutottam Bélával a metróban:D

A Harmath Iván mesélte h a Piszmivel lakik és a Piszmi mindig rajzol meg házakat makettezik és alig alszik meg mindig otthon van. Ezt csak azért, ha valaki nem tudná..
Meg azt is mondta h ő már vagy 5 voltosztálytársammal találkozott...

Épp hagymalevest eszem.... Detti főzte... hát.. nekem nem annyira izlik. ilyen
hagymás tejszín leves. Mondjuk nem olyan rossz ha nincs másVery HappyVery Happy

Nem tudom mit írjak még.

Nekem nem túl pörgős ez a suli, sokat unatkozom.
Holnap megyek tesiórára mert ellógtam egy úszást és be kell pótolni.. tök gáz.

Na jók legyetek, pussz

ja, a Timi és a Betti írt az Emlékkönyvbe.. gondolom nem tudták h hova kell.

Az kurva jo mert én is házakat makettezek...kibaszás... szegény Piszmi
Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 08, 2005 4:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ezt ki írta?

Kiderül h mindenki házakat tervez..Very Happy

Én is terveznék pl a Sims2-vel de valamiért nem jó a gépemen. Pedig semmi játékom nincs. Valamelyik informatikus zseni elmesélhetné h mi a baja...

Amúgy kiolvastam a könyvet és most megyek enni. Más érdekes nincs.

Írjon már valaki más is!!

Pusz

Béla: Köszi az Iván számát, mindjárt fel is hívom.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 08, 2005 6:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdvözlet!
Kikaptunk......pedig én utálom a focit, de hogy a köcsög bulgárok leverjenek...........Sad((((((((((((((((((((( Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Shocked Shocked Shocked
Nekem is tanulnom kéne........de nincs kedvem! Razz Kálium-peroxo-difoszfátos kellemes estét!!!!! Cool
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 08, 2005 6:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja és Évi! Látod én locsi- fecsi vok!Smile)))) Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool Cool Razz Razz Razz Wink Wink Wink
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 08, 2005 9:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

L4m3ch írta:
Ja és Évi! Látod én locsi- fecsi vok!Smile)))) Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool Cool Razz Razz Razz Wink Wink Wink

Örülj neki Smile
Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 08, 2005 9:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Úgy én is tudok szerezni rangot ahogy Te kedves Dani Very Happy
Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 08, 2005 9:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

vajon 30 vagy 40 után leszek valami más?
Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 08, 2005 9:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

úgylátom nem 30.

Ezen most nagyon elkeseredtem. Megyek is aludni..

sziasztok Sad
Vissza az elejére
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 09, 2005 10:40 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát nem...........Smile 40!!!!!! Shocked
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 10, 2005 1:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló minden volt osztálytárs!
Hát tökre szívesen Évi!
Egyébként a Petivel beszéltük, meg remélem a Lacika is ott lesz meg a Dávidka, hogy találkozunk Kecsón majd az őszi szünetben + megpróbáljuk felmarkolni a jussunkat! Szóval, ha vki Kecskemét belvárosában mászkál... csak csörögjön!Petike melyik nap lesz ez?-ezt nem tudjuk pontosan. Vagy az otthonban vagy a tekában ott leszünk vmikor és elisszuk azt a 9500Ft.ot Cool

P.S.:Dani jó a szöveged Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 10, 2005 6:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hat Dani nem is hinned milyen sokat hallgatom itt tavol a szep hazamtol azt a Cd-t amit irtal nekem Very Happy Very Happy Very Happy Kepzeljetek elfelejtettek a fizetesemet!!! Exclamation Twisted Evil Hat kicsit kinos volt , de azert rakerdeztem , ami jar az jar Exclamation Suru bocsanatkeresek kozepette, azert kimyogtem, h nem baj ha holnap adjak oda...Csesszek meg nekem kell a love!!!!!Meglehet , h egy pubban fogok dolgozni Laughing Laughing Laughing
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 10, 2005 6:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Azért nagyon faszául esik Béluskám, hogyí Kecskemétet említed itt a pénzügyben és engem szóra se méltatsz bammög!!! Embarassed
Mert nekem egy köpisnyire lenne a refi és semmibe nem kerülne, hogy megkérdezzem, hogy mi lesz a penzetekkel, a pénzünkkel?? Ugyanis nekem is jól jönne...., DE HA NEM HÁT NEm...... Laughing
Na pussszantok mindenkit!!
Vissza az elejére
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 10, 2005 7:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja amúgy, csak hogy TUDD!!!!!: Matyi vagyok! Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Na csősztök....
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 127, 128, 129  Következő
21 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban