12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 2:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szevasztok srácok és lányok!
Petike! van egy rossz hírem.. a tesóm törölte az egész nsn izét, de azt mondta, hogy jövőhétre talán megpróbálja megoldani a problémámat!! Very Happy
Amúgy jók a viccek...., de az enyémeimet senki nem tudta fölülmúlni!!! Cool , vagy mégis?!?!?!?!?? Crying or Very sad Rolling Eyes Embarassed Crying or Very sad
Majd írok nektek olyanokat, hogy beterpest nekem minden láb!!!! Laughing Very Happy
Tényleg!!! Szalagavatóra kik várhatóak a volt osztályból??????
Aki nem jön az nem a barátom, kivéve, ha egy orvosi igazolással jelenik meg egy hét múlva!!! Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Aki meg jön... azzal iszok egy kórsóval!!! Razz
Na pápuszka!!!

U.i:Remélem azért minél többen tudunk egymás egészségére.. koccintani!!!! Very Happy Very Happy

baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 5:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Matyi Én megyek! De te ezt ugyis tudod!! De ha csak egy korsoval iszol meg velem akkor meg én nem vagyok a barátod!!
Ja! És van MSNed?
Wink

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 10:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...

Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
Csak legyél neki:

1. barát
2. társ
3. szerető
4. kisöcsi
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelő
9. gyóntatópap
10. lelki barát
11. szakács
12. autójavító
13. szerelő
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos

A természeted is fontos. Legyél

1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erős
5. jólnevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám
13. de mégis komolyan veendő
14. bátor
15. Micimackó
16. energikus
17. gondoskodó
18. ideákban gazdag
19. ügyes
20. szerény
21. megértő
22. elegáns
23. egyértelmű
24. szeretetteljes
25. hidegvérű
26. szenvedélyes
27. engedékeny
28. becsületes
29. adakozó
30. gyakorlati
31. igazságos
32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
33. reménytelen (a szerelemtől)
34. nyugodt
35. sármos
36. hűséges
37. álmodozó
38. karrierista
39. megbízható
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek elött gazdag.

Ugyanakkor ne legyél:

a) féltékeny, de mégis aggódó
b) jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel
c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel
volt
d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt
térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthonfelejtette a
kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a
ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és
ajakrúzs.

Nem szabad elfelejtened:

1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az első csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.

Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal.

És most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb.
Ez azért van, mert a férfinak
szüksége van:

1. szexre
2. kajára

A nök nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.

Végeredmény:

Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy
teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 04, 2005 4:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

heló!
bak laci et te komolyan bepönyögted Question :!:ja egyébként tényleg lenyúltam az öngyuszid de képzeld másnap elrontottam Very Happy bocse
én is megyek szalagavatóra...még pénteken v csütörtökön lemegyek...remélem lehet a kóterba is aludni...
anna figyu én kedden nem érek rá...lehet h nem fog összejönni...nekem a szerda lenne a legjbb...remélem az ok...de hát majd megbeszéljük...
nagyon sokszor puszillak titeket...
ja és ne basszon már be mindenki szombaton..ok Question Exclamation
képzeljétek voltam a várszínházban és balettet néztem..GYÖNYÖRŰ VOLT Exclamation Exclamation Exclamation én elsírtam magam
na csók és üdv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 04, 2005 8:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anna nagyon koszi h gondoltal ram Very Happy Very Happy Very Happy
Vissza az elejére
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 7:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
SAjna 1 kicsit el vagyok veszve!Sad
De itt van 1 kis vicc..............Smile)))
Elmélkedés a Mikulásról

1. Egyetlen fajta ismert rénszarvas sem tud repülni, de több mint 300 000 olyan élő organizmus létezik, amely
még besorolásra vár, bár ezek nagy része ízeltlábú vagy baktérium, nem zárhatjuk ki azt, hogy a Mikulás mégis repülő rénszarvason közlekedik.
2. A földön 2 milliárd (2 000 000 000) 18 éven aluli gyerek van. De minthogy a Mikulás nem törődik a hindu, zsidó, buddhista vagy mohamedán gyerekekkel, így a munka a 15%-ára csökken.(378 millió). Háztartásonként 3,5 gyerekkel számolva ez 91,8 millió otthont jelent. Fel kell tételeznünk, hogy mindenhol akad legalább egy rendes gyerek.
3. A Mikulásnak, - hála a különböző időzónáknak és a föld forgásának - (24 helyett) 31 óra áll rendelkezésére az ajándékok kihordására (ha feltételezzük hogy keletről nyugatra halad, ami logikusnak tűnik). Ebből az következik hogy 822,6 látogatást tesz másodpercenként. Ez azt jelenti, hogy 0,001 másodperce van minden
egyes háznál, hogy lepakoljon, beugorjon a kéményen, megtöltse a zoknikat, a többi ajándékot szétszórja a fa alatt, visszamásszon a kéményen keresztül és felpattanjon a szánra. Ha feltételezzük hogy szóban forgó 98,1 millió otthon egyenletesen helyezkedik el a föld felszínén (ami persze nem így van), akkor két ház között a távolság 1,2 km. A teljes út pedig 117 millió (117 000 000) km, nem számolva azokat a kitérőket, amiket még a Mikulásnak is meg kell ejtenie.
4. Ez azt jelenti, hogy a Mikulás szánja mintegy 1000 km/s (1000 kilométer per másodperc) sebességgel halad, a hangsebességnél 3000-szer gyorsabban. (Egy hagyományos rénszarvas kb. 25 km-t tesz meg egy óra alatt, ha nagyon siet.)
5. A szán rakománya egy újabb érdekes kérdés. Feltéve, hogy minden gyerek egy kb. 1 kilogrammos ajándékot kap (ami röhejesen kevés), akkor a Télapó szánja mintegy 321 300 kg-ot nyom. Nem számítva a Télapót.(aki ha tényleg minden otthonban eszik egy kis édességet, mondjuk 2 szaloncukrot, akkor az út végére pontosan 2 943 000 kg-ot hízik, de ettől az apróságtól most eltekintünk.) Egy hagyományos rénszarvas max. 150 kg-ot képes elhúzni a földön. Még ha feltételezzük, hogy a repülő rénszarvas (lásd: első pont) tízszer ennyit képes elhúzni, akkor is minimum 214 200 kell ahhoz, hogy az egész szánt (Télapó nélkül) elhúzza. Ez a sok szarvas 353 430 tonnára növeli az egész pereputty súlyát. Csak összehasonlításképp jegyzem meg, hogy ez négyszer olyan nehéz, mint az Enterprise nukleáris meghajtású anyahajó.
6. Ha ez a 353 430 tonna súlyú szán 1000 km/s-os sebességgel közeledik, akkor nagy légellenállásba ütközik.
A légellenállás felhevíti a rénszarvasokat. A két vezér rénszarvas másodpercenként 143 000 000 000 000 (143 trillió Joule energiát nyel el. Elhanyagolható idő alatt égnek el, (eközben 234 000 000 000 decibel erejű robbanás hallatszik) kigyújtva maguk mögött a többi rénszarvast. Az egész szán (a rénszarvasokkal együtt) 4,26 ezredmásodperc alatt ég el. A télapót, akire eközben 297 500 N centrifugális erő hat, 120 kg-os Télapó esetén (ami nagyon kevés) 8 207 123 kg-os erő préseli a szán háttámlájához.

Én hiszek a Mikulásban...
Evi...
Vendég
HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 8:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

MIndegy, kicsit agyfasz voltam, mert neha ramjon, de hat ismersz...
Ti hajanali 2ig msn-eztetek...? erre csak az a szo jut eszembe, hogy agyfasz:))))
NA csok, remelem ittleszel a szalagavaton, mert kurva jo lesz, meg ha csak par percre is.-..
A bulirol Movrin MAte azt mondta, hogy 800 Ft a belepo a la fabrique-ba es 500at le lehet inni, plusz meg kajat is kapsz, szoval szinte semmi az egesz.
jo lenne ha mindenki ott lenne...
Anna, Agi!!!!!!!! TI is!!
LIvi, meg Peti, meg BOri:))))), Laci, Matyi, Bill,Gabi, David...nem tudom.. MINDENKI!!!!!
MILLIO PUSZI...
AGYFASZ KEDVEM VAN:)
Vissza az elejére
Evi..
Vendég
HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 8:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ja baklaci, ez neked szol, puszi, Evi
Vissza az elejére
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 10:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ps.: ja amugy az írás utolsó része szerintem nem igaz, mert 1000km/sec en a tömegés az idő arány megváltozik. Tehát nem feltétlenül égnek el a rénszarvasok.Smile
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 12:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dani most akkor tenyleg nincs Mikulas Sad
ezzel nehez szembesulnom 19 evesen Rolling Eyes
Most itt ulok egy konyvtarban es varom h kesz legyen a kocsim egy oraval ezelott mondtak h egy ora mulva kesz lesz most visszamentem es megint azt mondtak h egy ora mulva kesz lesz... kivancsi vagyok mikor estere meg lesz e...

Kosszentyu a kepeslapokat, meg Krisztian is kuldott nekem Very Happy

Aki meg elfelejtette a nevnapom az szegyelje magat Exclamation Exclamation Exclamation Evil or Very Mad
Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 5:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anna! Az egyperces hülyeségekbe irtam neked vudi elen idézeteket, vagy mi a aranyköpéseket vagy miket.. szoval olvasd el! Mert jók! De nem csak az Annának szabad elolvsani ám!!!

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 5:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A Mikulásról meg csak annyit, hogy ö egy nagyon tapasztalt okos ember, aki feltalálta a részecske gyorsitó és idő lassító szerkezetet, amivel neki ez az egész ajándékozás, annyi mintha te lemennél a boltba gyufáért.. És olyan gyorsan befejezi, hogy te még azt sem tudnád kimondani annyi idö alatt, hogy megszentségtelenítgetethetetlenségeskedéseitekértajamaikaijamaikaajamaikaijamaiakémoskvicsslusszkulcs!!!!!

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 5:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Evi... írta:
MIndegy, kicsit agyfasz voltam, mert neha ramjon, de hat ismersz...
Ti hajanali 2ig msn-eztetek...? erre csak az a szo jut eszembe, hogy agyfasz:))))
NA csok, remelem ittleszel a szalagavaton, mert kurva jo lesz, meg ha csak par percre is.-..
A bulirol Movrin MAte azt mondta, hogy 800 Ft a belepo a la fabrique-ba es 500at le lehet inni, plusz meg kajat is kapsz, szoval szinte semmi az egesz.
jo lenne ha mindenki ott lenne...
Anna, Agi!!!!!!!! TI is!!
LIvi, meg Peti, meg BOri:))))), Laci, Matyi, Bill,Gabi, David...nem tudom.. MINDENKI!!!!!
MILLIO PUSZI...
AGYFASZ KEDVEM VAN:)

Nem igaz, mert csak fél 2ig...Smile na persze hogy ott leszünk.. És ezt remélem mindenki nevében mondhattam!!!!!!

Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 05, 2005 5:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én is ott leszek!
Csak azt nem tudom még, hogy hol fogok aludni!!! Peti meg Laci, ha ti a koleszba alszotok, akkor én is!
Gyuri kiírhatnád oda, a főoldalra ezt a szalagavatós dolgot, hogy minden csíra eljöjjön! Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 06, 2005 10:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát, nem tudom, látható-e...
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 127, 128, 129  Következő
46 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban