13. 24 órás rejtvénybajnokság

A 13. 24 órás rejtvénybajnokságra 2012. november 9-11 között kerül sor.

A világ egyik legőrültebb rejtvényversenye ismét Budapesten kerül megrendezésre. A versenynek ismét a budapesti Amadeus Hotel ad otthont. A versenyzőknek 24 órás keresztül nem csak a szellemi, hanem a fizikai állóképességüket is tesztelni kell, hogy a 11 országból érkező 24 játékos között megállják a helyüket.

A versenyre résztvevőnek, illetve szervezőnek e-mailben lehet jelentkezni a roe@chello.hu címen.

A verseny feladatainak leírását tartalmazó instrukciós füzet letölthető.

A feladatsorokhoz kérdéseket a versenyzők a WPF fórumjában angolul, vagy itt, ennél a hírnél magyarul is feltehetnek.

A versenyre eddig 11 országból 23 versenyző jelentkezett: Michael Mosshammer (Ausztria), Jaakko Kangasharju (Finnország), Frédérique Rogeaux, Aline Koch (Franciaország), Serkan Yürekli, Gülçe Senem Yürekli (Törökország), Florian Kirch (Németország), Liane Robinson, Anthea McMillan (Nagy Britannia), Peter Hudak, Matej Uher (Szlovákia), Jana Vodičková-Tylová, Zdeněk Vodička (Csehország), Nikola Zivanovic, Zoran Tanasic, Milovan Kovacevic (Szerbia), Deyan Razsadov, Borislav Ilevski (Bulgária), Hunor Daday (Románia) és Major Boglár, Antal Tamás, Madarassy Pál, István György (Magyarország).

2 comments to 13. 24 órás rejtvénybajnokság

  • Zarnóczay Klára

    Tisztelt ROE!
    Szeretném megkérdezni ,hogy kezdők is indulhatnak?
    Köszönöm

    • IGy

      A versenyen kezdők is indulhatnak. A részvételi díj a verseny speciális mivoltából adódóan (gyakorlatilag 13 különálló, 100 perces versenyt jelent) a nevezési díj a szokásosnál jóval magasabb, hiszen 24 órán keresztül kell a termet is kibérelni. A pontos összeg a nevezők számától is függ.
      Üdv, IGy