Alternatív javaslatok

Ezen az aloldalon kérjük, azt is jelezze, hogy melyik alternatívához szól hozzá! (Feljutás a, b, c, d, e; Kiesés a, b, c)

IX.2.
A) Feljutás:
Ha a versenyző nem a hierarchia legmagasabb kategóriájában versenyez, a következő éves pontversenyben eggyel magasabb kategóriában kell szerepelnie, ha:
a) egy év alatt legalább 2 versenyen 1. helyezést ér el és az átlageredménye legalább 0,70;
vagy
b) éves összesítésben a kategóriáját megnyeri.
vagy
c) Kategóriájában indultak számának 5%-ánál alacsonyabb helyezést ér el, és legalább egy versenyt megnyer.
vagy
d) legalább évi 4 nevezés esetén összteljesítménye eléri az optimális pontszám 80%-át, és legalább egy versenyt megnyer.
vagy
e) két, egymást követő évben az átlageredménye 0,70 felett volt, és e legutóbbi évadban legalább egy versenyt megnyer.

B) Kiesés:
a) Ha a versenyző nem a hierarchia legalacsonyabb kategóriájában versenyez, és legalább 4 nevezésből egyetlen alkalommal sem ért el legalább 0,25 pontot, valamint 2 évnél nem régebben nem versenyzett jelenlegi kategóriájában, és 8 évnél nem régebben nem versenyzett jelenlegi kategóriájánál magasabb kategóriában, akkor a következő éves pontversenyben eggyel alacsonyabb kategóriában szerepelhet. Az előző bekezdéssel szemben ez a váltás nem kötelező.
vagy
b) Ha a versenyző a legutóbbi 4 éves pontversenyben ugyanabban a kategóriában versenyzett, ezen időszak alatt egy versenyen sem végzett az első három hely valamelyikén, a legutóbbi évadban legalább négy versenyen nevezett, és legalább 0,50 pontot legfeljebb versenyei 10%-ában ért el; ezenkívül 8 évnél nem régebben nem versenyzett jelenlegi kategóriájánál magasabb kategóriában, akkor a következő éves pontversenyben eggyel alacsonyabb kategóriában szerepelhet. Ez a kategóriaváltás nem kötelező.
vagy
c) Amennyiben a versenyző legalább négy versenyen nevezett, és rosszabb helyezést ér el, mint: mester kategóriában 0,18*N, mesterjelölt kategóriában 0,22*N, haladó kategóriában pedig 0,4*N – ahol N az érvényes éves eredményt elérő összes ROE-tag létszáma a vonatkozó évadban -, akkor a következő éves pontversenyenben elévülési időtől függetlenül eggyel alacsonyabb kategóriában szerepelhet (kivéve, ha előző évben kategóriáját megnyerte). Ez a kategóriaváltás nem kötelező.

1 comment to Alternatív javaslatok

  • FÁBIÁN LAJOS

    FELJUTÁS: C-D-E PONTOK NEM TENNÉM KÖTELEZŐVÉ A FELJUTÁST /EGYEZTETNÉK SZEMÉLYENKÉNT KÜLÖN-KÜLÖN/ AKIK KATEGÓRIÁJUKBAN 2. 3. 4. 5.LETTEK ÉS CSAK EGYSZER NYERTEK VERSENYT EGY ÉVBEN. MERT HOL VAN MÉG A SIKERÉLMÉNY AMI ÉRETTÉ TESZI KATEGÓRIÁJÁBAN? A KÖVETKEZŐ ÉVBEN MAGASABB KATEGÓRIÁBAN CSAK BUKDÁCSOLNI FOG, NYILVÁN FELEANNYI VERSENYEN INDUL CSAK EL, SZERINTEM.EZ JÓ NEKI, JÓ NEKÜNK? ÉN MÉG EZEN VERSENYZŐKNÉL MÉG EGY ÉVET ENGEDÉLYEZNÉK JELEN KATEGÓIÁJUKBAN INDULNI. TISZTELETTEL: FÁBIÁN LAJOS SPORTTÁRS BÚÉK 2013!

Hagyjon üzenetet!

  

  

  

Használhatja ezeket a HTML címkéket

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>