Biztonsági őr

Eladó ház Tiszabábolnán

Gondoltam élek a lehetőséggel, és ha már megtisztelt a látogatásával, ajánlok Önnek vagy esetleg ismerősének egy eladó családi házat.

ház Tiszabábolnán

A házról

Tiszabábolnán, a faluközpontban található, alapterülete 192 négyzetméter. A hozzátartozó porta 3264 négyzetméter, ami 2 utcára nyilik.

A ház 1961-ben épült, 9 helység található benne, ebből 3 szoba, 1 félszoba, kamra, és van egy nagy veranda is.

Alatta egy nagy és jó állaputú pincéje található. A tető boritása horgonyzott lemez. Villany be van vezetve az épületbe, viszont gáz, viz, csatorna nincs, de bevezethető, mert a kapu előtt mennek a fővezetékek.

ház Tiszabábolnán
ház Tiszabábolnán

A ház kivül is és belül is felujitásra szorul, de még jelenleg is lakható állapotban van.

A hozzá tartozó porta - már csak nagysága miatt is - állattartásra, kertművelésre, gyümölcsös telepitésre, zöldségtermesztésre kiválóan alkalmas, széles és nagy kocsibeállóval rendelkezik.

A ház ablakai délkeletre, és nyugatra néznek. A helységek egyedi elosztásban lettek kialakitva.

ház Tiszabábolnán

Emlitést érdemel a bejáratnál a nagy és tágas veranda, amely - csakúgyúgy mint az épület teljes egésze - egy gondoskodó tulajdonoshoz kerülve újból régi pompájában ragyoghatna.

Kifejezetten tudom ajánlani olyan családnak, amely a város zajától távol, önálló gazdálkodásba szertne belefogni, új életet kezdeni; vagy épp egy vállakozónak, aki a porta, a ház nagyságát, a Tisza közelségét kihasználva szeretné vállalkozását beinditani/kiterjeszteni!


Tiszabábolnáról


Nagyobb térképre váltás

A község Borsod-Abauj-Zemplén Megye déli részén, Budapesttől 150 km-re, a romantikus festői Tisza-parton fekszik.

A lakosság lélekszáma csökken, viszont a hétvégi üdülő és telek tulajdonosok száma évről-évre növekszik. A község viz, gáz, telefon, szenyvizhálózattal rendelkezik. A települést körülvevő táj a Tisza-tó létesitése után is hagyományos ősi állapotban mardt meg, nagy része természetvédelmi terület.

A Tisza Holtág szabadvizi strandja a fürdőzés kedvelőinek nyújt kikapcsolódást. Lehetőség van sétahajókázásra, csónakázásra, horgászásra. A településen több éves hagyományra tekint vissza a Tisza-tavi Fesztivál, mely minden évben megrendezésre kerül és feledhetetlen szórakozást nyújt.

A faluban élő emberek barátságosak, közvetlenek, rendszeretőek. A településnek és környékének közbiztonsága kimagaslóan jó.

Érdeklődni

Ha Ön rövidke leirásom alapján kedvet érez az általam leirt falut megismerni, és az eladó házat megtekinteni a további részletek megbeszélése érdekében, vegye fel velem a kapcsolatot!

Irányár: 2,5 millió Ft

Tel: 06-30-559-50-86

Utolsó fórum-bejegyzések

http://bio-catalyst.com/ - vantin price order terramycin online order ciplox online zithromax generic

Jamestwirm, 2021-02-15 16:29:28

natural ed cures ed drugs online from canada cheap medication online drugs

ThomasInomb, 2020-11-14 15:31:41

Bonjour bonsoir.
        Dans le cadre du COVID-19, la structure ne propose pas l'utilisation de particules et d'entrepôts pour la reproduction de l'économie.
        Remarque: augmenter le nombre de personnes et de séries de personnes dans la capitale en plus du capital des personnes diverses.
        Courriel: sofincocredit800@gmail.com
        Hiver: +33780967665 (WhatsApp).

Oliviasati22, 2020-09-06 16:11:46

Szólj hozzá a Fórumban >>