Szerző Téma: Téli edzés. Hogan tovább? Vélemények ötletek...  (Megtekintve 747 alkalommal)  Share 

FRI101

• csapattag
  • Népszerűség: 0
  • Nem: Férfi
Téli edzés. Hogan tovább? Vélemények ötletek...
« Dátum: 2011. szeptember 29. csütörtök 18:57 »
Kedves Csapattársak!

Beszéltem Freimann Sanyival és az alábbi időpontokat és lehetőségeket javasolta a TRX-Hot Airon(súlyzós) edzéshez, ami szerintem nagyon fontos a jó kondi és állóképesség miatt.

Szerda 20.00-21.00-ig
Szombat vagy vasárnap reggel 8.00-tól bármikor a délelőtt folyamán.

Ezen gondolkodjatok! Aki szeretne jövőre versenyezni az "A" csapatban annak mindenképp KÖTELEZŐ egy kollektív edzésen részt venni a csapattal. (Ebből is láthatjátok, hogy tervezem jövőre/már mostantól/ főleg férfi téren a létszámbővítést, fiatal, sportos könnyű emberekre gondolok, aki tud ilyet hozza magával a következő edzésre! Úgy látom nehéz felvennünk a versenyt a 20-as korosztállyal, ami persze teljesen érthető is. Jövőre szeretnék egy "versenyzői" és egy "szabadidős" mix csapatot kiállítani és egy ütőképes férfit is, de annak a csapatkapitányát majd a fiúk választják meg. Erről majd még beszélünk személyesen is és persze várom véleményeteket az elgondolásról.

Valamint kérném,hogy mindenki írja meg nekem, hogy mely napokon és milyen + sporttevékenységet űz szabadidejében, ill. mit tervez a fejlődése érdekében.

Szombatonként úszásra/medencei evezős edzésre is van lehetőség Jánossomorján. Mind ez novembertől!

A hétvégi versenyen elért eredménnyel a nőknél nagyon elégedett vagyok, a mix-el nem annyira, meg lehetett volna simán 6. hely is (kicsit sok volt a napközbeni fröccs)!

Évi

FRI101

• csapattag
  • Népszerűség: 0
  • Nem: Férfi
Re:Hogan tovább? Vélemények ötletek.
« Válasz #1 Dátum: 2011. szeptember 29. csütörtök 21:10 »
Sziasztok!

Én személy szerint azért járok sárkányozni mert szeretek vízen lenni, és szeretem jól érezni magam az edzéseken és a versenyeken. És nem utolsó sorban a jó társaság végett.  Számomra ez szórakozás és nem élsport. A 20-as  korosztállyal már nem szeretném felvenni a versenyt profi szinten. Amúgy ezen a kérdésen rágódtunk a Vogelesekkel is néhány éve, és a véleményem azóta sem változott. Ami szerint "Lehet csinálni egy profi csapatott válogatott fiatal sportolókból, és a partról szurkolni nekik". De lásuk be azt is, hogy a jelenlegi csapat 70-80% ebbe nem férne be, beleértve magamat is. Ha komolyan fel szeretnék venni a versenyt akár a MSSZ-nél a B ligában, vagy a MKKSZ-nél az igazolt amatőrök közt. Ezért nekem a szabadidős kategória bőven elegendő lesz jövőre is.

Csapatépítés és kondimegőrzés szempontjából nagyon jó dolog a téli edzés, de ami KÖTELEZŐ az számomra már nem biztos, hogy szórakozás. Egyébként a kondimról a téli időszakban is gondoskodnak a munkaadóim, és nekem már nem lenne kikapcsolódás 8-12 óra fizikai munka után a súlyzózás.

Hogy válaszoljak kérdésedre Évi szabadidőm nem sok van, és azt általában pihenéssel és a családommal töltöm. És fejlődésem érdekében majd fejben csiszolgatom a technikámat  ;)

Nem voltam ott a versenyen és nem tudom mi történt, de ha választanom kéne, hogy 7. helyezés + jól érzem közben magam vagy 6. hely görcsölve hát....