Tartalomjegyzék
Tartalomjegyzék Belépés Regisztráció Gy.I.K. Taglista Keresés

Tartalomjegyzék » Csevegő » SzuperDragon Ugrás az oldalra: 1, 2, 3  Következő
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése 

Szerinted ki a legszemetebb közölük?
DárkIsten
60%
 60%  [ 3 ]
Frász
0%
 0%  [ 0 ]
Lizard Wizard
20%
 20%  [ 1 ]
Rőtsárkány
20%
 20%  [ 1 ]
Sword
0%
 0%  [ 0 ]
Összes szavazat : 5

SzuperDragon
HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 27, 2005 10:09 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Kovászos Uborka
Kezdi rendszeresen látogatni az oldalt

Szerintetek?

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 28, 2005 9:54 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Ser@ph89-et miért hagytad ki?
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 29, 2005 12:37 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Kovászos Uborka

Ő is benne van? Ja bocsi nem tudtam...

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 29, 2005 12:39 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Kovászos Uborka

És már bele se tudom tenni.... Embarassed Embarassed Shocked Shocked Shocked Akkor most mi legyen?
Amúgy ha jól látom Dark Istenre szavaztál. Pontosan miért is? Meg hogy miért nem másra. Fejtsük ki a véleményünket a témában kapcsolatban. Szerintem. Wink

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 29, 2005 7:40 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Azért szavaztam rá mert Ser@ph89-et útálom a legjobban csak őt kihagytad és Dárk istent útálom a 2. legjobban..
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 29, 2005 7:42 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Szeráf egy fasz és azért útálom mert a régi sky dragonban Stant átbaszta és a hülye stan megadta a jelszót . és seraph meg kitörölte a sky dragont... DE ET MÉG Vissza Kapja Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 31, 2005 8:04 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
??????
Vendég

Oh, és a legnagyobb szemétség még csak most fog eljönni. Már ha szemétségnek lehet azt nevezni, hogy valaki kisöpri a szemetet.

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 01, 2005 12:41 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Csúz Lee
Véletlenül idetévedt

Szerintem Lizard Wizard a legnagyobb köcösg szegény Siriust is úgy felbosszantotta hogy az majdnem elment hozzá és megverte!!!!!!!!!!! Mad Mad Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 02, 2005 1:50 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

A szemetet kisöpörni nem szemétség... De azt sem tudod hogy valaki hogy makerezik. pl én vagy a régi sky dragon miért szemét??????

Tudok olyan jól mint egy-két olyan makeres akinek már van játéka....

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 02, 2005 2:07 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
??????
Vendég

Shadowmaster írta:
A szemetet kisöpörni nem szemétség... De azt sem tudod hogy valaki hogy makerezik. pl én vagy a régi sky dragon miért szemét??????

Tudok olyan jól mint egy-két olyan makeres akinek már van játéka....

Igen, de ez inkább nem dicsőség hanem szégyen. Mi értelme van oldalt csinálni egy készülő játék bétájának a leírásáról? Mutass fel valamit, amit nem 1-2 nap alatt csináltál (hanem min. 1-2 hónap alatt) és ha elég jó, akkor meggyőztél.

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 1:45 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
focizo15
Gyakran írkál nekünk

rőtsárkány a legszemetebb a régi honlapom chatjébe én nevemen írogatott

szeretem anyugalmat és a makeres társadalmat
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 3:31 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

sztem ser@ph az csak uborka elfelejtette belerakni..

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 4:22 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
focizo15
Gyakran írkál nekünk

seraph is szemét
te shadow te jófej vagy

majd beszálhatnál a csapatomba
ha lesz

szeretem anyugalmat és a makeres társadalmat
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 4:45 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

THX. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Jah és lécci shadowmaster-nek szólíts a shadow név már foglalt..

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 7:14 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Shadowmaster írta:
THX. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Jah és lécci shadowmaster-nek szólíts a shadow név már foglalt..

Igen foglalt, és nagy kezdőbetűvel írják és egy volt zsoldost takar a valódi életből. Nem vicc.

SzuperDragon
 Tartalomjegyzék » Csevegő
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban
Időzóna: (GMT 0)   
1 / 3 oldal  
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  

Magyar fordítás © 2004. Andai Szilárd